Doktore Kolak, a da tebe neko malo grublje pajserom?
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Doktore Kolak, a da tebe neko malo grublje pajserom?
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/doktore-kolak-da-s-vama-netko-malo-grublje-postupi-recimo-pajserom-901433
Taj kvazidoktor je bio takav godinama i nitko ništa nije poduzeo dok nije napravio najgore moguće sranje.
Re: Doktore Kolak, a da tebe neko malo grublje pajserom?
Ma taj lik je kreten. Kod nas u scientologiji ne smiješ zucniti a kamo li šta dok je porođaj u toku ....mora bit mrtva tišina.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Porođaj je jedna welika trauma i bol za dijete. Dakle reaktiwni um otworen jako. Swe šta kažeš je engram ( program ). Sćientolozi bi ga strijeljali samo zbog riječnika koji korisit tokom porođaja. Objesili bi ga za prwu banderu.
2014-04-11
Ray, trkeljaš, ženi treba pomoći u porodu, a tomu služi liečnik, a ne da joj skače po trbuhu.
Kada su dica u pitanju onda nema škrtarenja. Da je dala kuvertu sa oirima da naprave carski rez , nakon uspješnog poroda bi joj rekli kako su se u pravi čas odlučili za zahvat jer da su odlagali beba ne bi preživila, kako biješe u jednoj drugoj galaktici...
Sve će se to zataškati jer liečnici jedni drugima drže leđa, a ako se baš nekoga mora okriviti, sve svale na brace i seke.
Da je bila moja žena i da je meni ubio dijete, ja bi ga odrobijao majkemi
2015-08-21
Izgleda da je mašio specijalizaiju, bio bi vrhunski kirurg...
marcellus wrote:Da je bila moja žena i da je meni ubio dijete, ja bi ga odrobijao majkemi
Čini se da sama priroda nije htjela da ova ima djece. Nije mogla začet drukčije nego preko umjetne oplodnje i hormonske terapije.
Ima slabu čeljust, uske bokove, tako da ta baš i nije za rađanje.
Guest- Guest
Bolnica bez nade
dijagram-
2015-08-09
"Uvidom u relevantnu dokumentaciju utvrđeno je kako zbog neadekvatnog vođenja i praćenja porođaja nije prepoznata fetalna patnja, odnosno porođaj nije vođen sukladno pravilima suvremene opstetričke prakse", poručili su nakon obavljene inspekcije iz Ministarstva zdravlja.
dr. Kolak unatoč tome nije pod suspenzijom.
Smeće, a ne doktor.
mrincredible-
2014-04-16
Mizogini ginekolog. Taj je očito specijaliziral ginekologiju da bi se ženama osvećival. To je neki Longijev surogat.
Guest- Guest
Koja mrtva tišina? Si ti kad bil u rađaoni? Urlici i vrištanja su normalna zvučna kulisa.RayMabus wrote:Ma taj lik je kreten. Kod nas u scientologiji ne smiješ zucniti a kamo li šta dok je porođaj u toku ....mora bit mrtva tišina.
Guest- Guest
Liečnici se međusobno pokrivaju. Ovaj ća nastaviti masakrirati do mirovine.marcellus wrote:"Uvidom u relevantnu dokumentaciju utvrđeno je kako zbog neadekvatnog vođenja i praćenja porođaja nije prepoznata fetalna patnja, odnosno porođaj nije vođen sukladno pravilima suvremene opstetričke prakse", poručili su nakon obavljene inspekcije iz Ministarstva zdravlja.
Ne kod sćientološkog poroda.Eva wrote:Koja mrtva tišina? Si ti kad bil u rađaoni? Urlici i vrištanja su normalna zvučna kulisa.RayMabus wrote:Ma taj lik je kreten. Kod nas u scientologiji ne smiješ zucniti a kamo li šta dok je porođaj u toku ....mora bit mrtva tišina.
2014-04-11
Scijentologinjama začepite usta da ne galame? Mudro, zna ta galama iživcirati ljude pa krenu skakati trudnicama po trbuhu.RayMabus wrote:Ne kod sćinetološkog poroda.Eva wrote:Koja mrtva tišina? Si ti kad bil u rađaoni? Urlici i vrištanja su normalna zvučna kulisa.RayMabus wrote:Ma taj lik je kreten. Kod nas u scientologiji ne smiješ zucniti a kamo li šta dok je porođaj u toku ....mora bit mrtva tišina.
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» 'Unakazit cu tebe i Tita'
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» 'Unakazit cu tebe i Tita'
Page 1 of 5