Trump: Antifa su teroristi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Trump: Antifa su teroristi
Trump zaprijetio da će Antifa pokret proglasiti terorističkom organizacijom, užasnuti Nijemci napali ga na Twitteru
Američki predsjednik Donald Trump ponovno prijeti na Twitteru. Nije već dugo. Ovoga puta meta njegove prijetnje je američki antifašistički protestni pokret Antifa za kojeg je Trump u subotu ustvrdio da ga treba proglasiti terorističkom organizacijom.
"Antife su skupina kukavičkih lijevih radikala i luđaka koji hodaju uokolo i udaraju ljude (samo one koji nisu borci) u glave palicama za bejzbol. Razmišljam o tome da ih imenujem terorističkom organizacijom, skupa s MS-13 i ostalima", napisao je referirajući se na opasnu međunarodnu kriminalnu bandu Mara Salvatrucha. Istu stvar zagovara i dio republikanskih senatora koji tvrde da se radi o 'domaćim teroristima'.
https://100posto.hr/news/trump-zaprijetio-da-ce-antifa-pokret-proglasiti-teroristickom-organizacijom-uzasnuti-nijemci-napali-ga-na-twitteru?utm_source=jutarnji.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=linkerhanza
Američki predsjednik Donald Trump ponovno prijeti na Twitteru. Nije već dugo. Ovoga puta meta njegove prijetnje je američki antifašistički protestni pokret Antifa za kojeg je Trump u subotu ustvrdio da ga treba proglasiti terorističkom organizacijom.
"Antife su skupina kukavičkih lijevih radikala i luđaka koji hodaju uokolo i udaraju ljude (samo one koji nisu borci) u glave palicama za bejzbol. Razmišljam o tome da ih imenujem terorističkom organizacijom, skupa s MS-13 i ostalima", napisao je referirajući se na opasnu međunarodnu kriminalnu bandu Mara Salvatrucha. Istu stvar zagovara i dio republikanskih senatora koji tvrde da se radi o 'domaćim teroristima'.
https://100posto.hr/news/trump-zaprijetio-da-ce-antifa-pokret-proglasiti-teroristickom-organizacijom-uzasnuti-nijemci-napali-ga-na-twitteru?utm_source=jutarnji.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=linkerhanza
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Trump: Antifa su teroristi
sto je sa ovim nasima onda?mesicem,babicem,josipovicem,markovinom,pusicem..najebace ko zuti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...rekoh ja samo strpljenja..tika taka tika taka...
2015-09-08
..sora,jastrebe u šumu nema druge...
2015-09-08
Mi i ako odemo u sumu,iz sume se i vracamo.vuksadinare wrote:..sora,jastrebe u šumu nema druge...
A gde cete vi? A gde cete vi?
Predat se Englezima?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tii sora prije ste na putu za staracki dom nego u sumu,.. ..a pouzdati se u 'ajfon i tanga antifasite' je ipak jako preoptimisticno...ovi danas misle prije na frizera i postaviti kakvu sliciu na instagram nego na neku borbu...bar na ovim prostorima..tako da dragi jastrebe pouzdati se u ove danasnje 'revolucionare' ala kapovic kao da s epouzdas da ce ti piroman civati kucu od pozarajastreb wrote:Mi i ako odemo u sumu,iz sume se i vracamo.vuksadinare wrote:..sora,jastrebe u šumu nema druge...
Predat se Englezima?
2015-09-08
Naravno da su antife teroristi, dosta je pogledati snimke iz Hamburga
..to bi bilo odlicno d aih se proglasi teroristickom organizacijom...marcellus wrote:Naravno da su antife teroristi, dosta je pogledati snimke iz Hamburga
2015-09-08
jastreb wrote:Mi i ako odemo u sumu,iz sume se i vracamo.vuksadinare wrote:..sora,jastrebe u šumu nema druge...
Predat se Englezima?
opa bato, partizani vraćaju loptu ustašama... :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:..to bi bilo odlicno d aih se proglasi teroristickom organizacijom...marcellus wrote:Naravno da su antife teroristi, dosta je pogledati snimke iz Hamburga
Onda se može s njima obračunati odriješenih ruku
2015-08-06
jasna stvar da se izrazim u marcellovom stilu..jer ovi ajmo reci 'nasi' antifasiti elem nemaju veze s apravim antifasizmom elem su placenici i peta kolona za tuđe interese..to bi ti mogao razjasniti i orban,trump...pogotovo nasi...ti su rođeni za petokolonasenje..nije badava matos rekao da euripa nema izdajica sve zajedno kao sto ih je u hravtskojepikur37 wrote:vuksadinare wrote:..to bi bilo odlicno d aih se proglasi teroristickom organizacijom...marcellus wrote:Naravno da su antife teroristi, dosta je pogledati snimke iz Hamburga
2015-09-08
vuksadinare wrote:jasna stvar da se izrazim u marcellovom stilu..jer ovi ajmo reci 'nasi' antifasiti elem nemaju veze s apravim antifasizmom elem su placenici i peta kolona za tuđe interese..to bi ti mogao razjasniti i orban,trump...pogotovo nasi...ti su rođeni za petokolonasenje..nije badava matos rekao da euripa nema izdajica sve zajedno kao sto ih je u hravtskojepikur37 wrote:vuksadinare wrote:..to bi bilo odlicno d aih se proglasi teroristickom organizacijom...marcellus wrote:Naravno da su antife teroristi, dosta je pogledati snimke iz Hamburga
ti marcelo i hasanče...kad pokrenete lustraciju imate ćevape od mene :D
2015-08-06
...lustarcija je vec pokrenuta na svjetskoj razini...kanapce i ulje je spremno...a kandidata hvala bogu imaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:jasna stvar da se izrazim u marcellovom stilu..jer ovi ajmo reci 'nasi' antifasiti elem nemaju veze s apravim antifasizmom elem su placenici i peta kolona za tuđe interese..to bi ti mogao razjasniti i orban,trump...pogotovo nasi...ti su rođeni za petokolonasenje..nije badava matos rekao da euripa nema izdajica sve zajedno kao sto ih je u hravtskojepikur37 wrote:vuksadinare wrote:..to bi bilo odlicno d aih se proglasi teroristickom organizacijom...marcellus wrote:Naravno da su antife teroristi, dosta je pogledati snimke iz Hamburga
2015-09-08
To Đuro :Dvuksadinare wrote:...lustarcija je vec pokrenuta na svjetskoj razini...kanapce i ulje je spremno...a kandidata hvala bogu imaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:jasna stvar da se izrazim u marcellovom stilu..jer ovi ajmo reci 'nasi' antifasiti elem nemaju veze s apravim antifasizmom elem su placenici i peta kolona za tuđe interese..to bi ti mogao razjasniti i orban,trump...pogotovo nasi...ti su rođeni za petokolonasenje..nije badava matos rekao da euripa nema izdajica sve zajedno kao sto ih je u hravtskojepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
..to bi bilo odlicno d aih se proglasi teroristickom organizacijom...
2015-08-06
epi..i nemas razloga za strah?zar ne?epikur37 wrote:To Đuro :Dvuksadinare wrote:...lustarcija je vec pokrenuta na svjetskoj razini...kanapce i ulje je spremno...a kandidata hvala bogu imaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:jasna stvar da se izrazim u marcellovom stilu..jer ovi ajmo reci 'nasi' antifasiti elem nemaju veze s apravim antifasizmom elem su placenici i peta kolona za tuđe interese..to bi ti mogao razjasniti i orban,trump...pogotovo nasi...ti su rođeni za petokolonasenje..nije badava matos rekao da euripa nema izdajica sve zajedno kao sto ih je u hravtskojepikur37 wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:epi..i nemas razloga za strah?zar ne?epikur37 wrote:To Đuro :Dvuksadinare wrote:...lustarcija je vec pokrenuta na svjetskoj razini...kanapce i ulje je spremno...a kandidata hvala bogu imaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
jasna stvar da se izrazim u marcellovom stilu..jer ovi ajmo reci 'nasi' antifasiti elem nemaju veze s apravim antifasizmom elem su placenici i peta kolona za tuđe interese..to bi ti mogao razjasniti i orban,trump...pogotovo nasi...ti su rođeni za petokolonasenje..nije badava matos rekao da euripa nema izdajica sve zajedno kao sto ih je u hravtskoj
Imam, marendao sam komad slanine debel kao šaka a moji domaći pomidori. Sad se bojim da neću pospremiti sobu za turiste nego zaleć i čekati da ti kreneš s lustracijom :D
2015-08-06
ja ne..ja sam miroljubiv,mator i sve sto vidim vidim je grunt....lustarciju pokrecu oni sa crnim kapuljacama i fantomkama..sa bejzobalkama,antenskim palicama i coporativno..oni vise ne biraju tko ej mlad tko star nego jesi ili nisi i ne postavljaju suvisna filozofska pitanja i daju puno prilika jbg..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi..i nemas razloga za strah?zar ne?epikur37 wrote:To Đuro :Dvuksadinare wrote:...lustarcija je vec pokrenuta na svjetskoj razini...kanapce i ulje je spremno...a kandidata hvala bogu imaepikur37 wrote:
Imam, marendao sam komad slanine debel kao šaka a moji domaći pomidori. Sad se bojim da neću pospremiti sobu za turiste nego zaleć i čekati da ti kreneš s lustracijom :D
2015-09-08
..uostalom jbg trump je bacio fetvu tj lustarciju na 'antifasiste'..znaci kad ti najmocniji covjek u svijetu uperi prstom u nekoga d aje suvisan..nema se tu vise sto reci..lov pocinje
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» Mozda ste teroristi
» Teroristi financirali Hillary Clinton
» Nisu teroristi napali već MUŠKARCI!!!
» Teroristi su se samo ,,branili od policije''
» Mozda ste teroristi
» Teroristi financirali Hillary Clinton
» Nisu teroristi napali već MUŠKARCI!!!