ISPOVIJEST KULTNOG PJEVAČA ALBANO-a, ČIJA SE KĆI UDALA ZA NAJBOGATIJEG HRVATA
Page 1 of 1
ISPOVIJEST KULTNOG PJEVAČA ALBANO-a, ČIJA SE KĆI UDALA ZA NAJBOGATIJEG HRVATA
AL BANO ZA JUTARNJI
ISPOVIJEST KULTNOG PJEVAČA ČIJA SE KĆI UDALA ZA NAJBOGATIJEG HRVATA 'Moja Cristel će Davoru roditi kćerkicu za koji dan, jedva čekam da je upoznam...'
Damjan Tadić / CROPIX
https://www.jutarnji.hr/kultura/glazba/ispovijest-kultnog-pjevaca-cija-se-kci-udala-za-najbogatijeg-hrvata-moja-cristel-ce-davoru-roditi-kcerkicu-za-koji-dan-jedva-cekam-da-je-upoznam/9176759/
ISPOVIJEST KULTNOG PJEVAČA ČIJA SE KĆI UDALA ZA NAJBOGATIJEG HRVATA 'Moja Cristel će Davoru roditi kćerkicu za koji dan, jedva čekam da je upoznam...'
Damjan Tadić / CROPIX
Legendarni Al Bano u razgovoru s novinarkom Jutarnjeg lista
https://www.jutarnji.hr/kultura/glazba/ispovijest-kultnog-pjevaca-cija-se-kci-udala-za-najbogatijeg-hrvata-moja-cristel-ce-davoru-roditi-kcerkicu-za-koji-dan-jedva-cekam-da-je-upoznam/9176759/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: ISPOVIJEST KULTNOG PJEVAČA ALBANO-a, ČIJA SE KĆI UDALA ZA NAJBOGATIJEG HRVATA
Re: ISPOVIJEST KULTNOG PJEVAČA ALBANO-a, ČIJA SE KĆI UDALA ZA NAJBOGATIJEG HRVATA
Da je Mile Kitić već bi se Jastreb javio s komentarom.
2016-07-22
Ma što se tu ima komentirat?Eroo wrote:Da je Mile Kitić već bi se Jastreb javio s komentarom.
Zašto se ta kćerka nije udala za nekog običnog Hrvata,ili za nekog siromašnog Hrvata.
Udala se za bogatuna,i to bi mi trebalo bit interesantno?
Sve je kao u onoj pjesmi u kojoj se "ispod grana jorgovana,rastala lepotica od sirotana".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ma što se tu ima komentirat?Eroo wrote:Da je Mile Kitić već bi se Jastreb javio s komentarom.
Zašto se ta kćerka nije udala za nekog običnog Hrvata,ili za nekog siromašnog Hrvata.
Udala se za bogatuna,i to bi mi trebalo bit interesantno?
Sve je kao u onoj pjesmi u kojoj se "ispod grana jorgovana,rastala lepotica od sirotana".
Kakvi su ti to "obični" Hrvati?
Jesam li ti ja obični ili neobični?
A Sora? Frka?
2016-07-22
Albano je svjetska zvijezda, o kojoj današnje generacije ne znaju ništa. U HR, naravno.
Davorov tast...nije to mala stvar. O tome "hr mediji" ne pišu, ili bolje reći - šute.
Davorov tast...nije to mala stvar. O tome "hr mediji" ne pišu, ili bolje reći - šute.
PS: Piše se Al Bano. ...jebiga, pogriješila novinarka pa onda i ja.
Similar topics
» ''RAZDVAJALI NAS OGRADA, VJERA I POLITIKA, ALI LJUBAV POBIJEDILA Ispovijest Hrvatice koja se udala za Bošnjaka, a čija je slika s vjenčanja ganula sve ''
» Vukovar i Slavonija od najbogatijeg kraja bivše države postali Biafra
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» Preminuo Marcell Jankovics, jedan od tvoraca kultnog crtića Gustav
» Vukovar i Slavonija od najbogatijeg kraja bivše države postali Biafra
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» Preminuo Marcell Jankovics, jedan od tvoraca kultnog crtića Gustav
Page 1 of 1