Vukovar i Slavonija od najbogatijeg kraja bivše države postali Biafra
Page 1 of 1
Vukovar i Slavonija od najbogatijeg kraja bivše države postali Biafra
http://www.vecernji.hr/hrvatska/propadanje-slavonije-od-zlatne-ravnice-ostala-je-napustena-livada-1124142
Kermit-
2014-04-17
Re: Vukovar i Slavonija od najbogatijeg kraja bivše države postali Biafra
Kako kažu englezi nije država za svakoga
Kermit-
2014-04-17
Centralizacija i drug Toda su kao crne rupe koje usisavaju dok same ne implodiraju, ali no advent u Zegeju će biti još raskošniji nego ikad prije hehehe
Kermit-
2014-04-17
Za to su krivi Srbi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa jesu. Prvo sto su odbili labaviju federativnu Jugoslaviju a onda i plan Z4. Da su prihvatili Z4 sad bi mogli kao najamnici da obradjuju zemlju za neki sitni novac.jastreb wrote:Za to su krivi Srbi.
omni-
2014-04-12
nek mi netko objasni kako to u istri,međimurju,podravini,ravnim kotarima ljudi mogu zivjet od poljoprivrede a u slavoniji ne...zato kako je jednom bezbradi rekao..docepali se slavonci vojnih mirovina i libo ih racku za poljoprivredu nije lud delati 24 sata na zemlji a ima mirovinu par tisuca kuna...plus povlastice sto su trosene za automobile i druge stvari..plus sto su mahom orjentirani na kukuruz i psenicu gdje imas posla 15 dana
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zaboravljaš da je propast Slavonije započela propašću industrije.vuksadinare wrote:nek mi netko objasni kako to u istri,međimurju,podravini,ravnim kotarima ljudi mogu zivjet od poljoprivrede a u slavoniji ne...zato kako je jednom bezbradi rekao..docepali se slavonci vojnih mirovina i libo ih racku za poljoprivredu nije lud delati 24 sata na zemlji a ima mirovinu par tisuca kuna...plus povlastice sto su trosene za automobile i druge stvari..plus sto su mahom orjentirani na kukuruz i psenicu gdje imas posla 15 dana
Propali su ponajveći industrijski jugoslavenski giganti poput Borova,Saponije,Vuteksa...
Nosioc privrednog uspjeha Slavonije bila je industrija.
Ljudi su ondje doseljavali prvenstveno radi poslova u industriji,željeznici,lukama...
2014-04-22
Omladina masovno bježi iz Osijeka. A u Osijeku,u gradu se poljoprivredom nije bavio nitko.
2014-04-22
glavas je rekao da sve pod kontrolom
tko smo mi da sudimo
samo mogu primjetit da tamo nikada ne idem i nitko me ne zove te nista se ne desava
tko smo mi da sudimo
samo mogu primjetit da tamo nikada ne idem i nitko me ne zove te nista se ne desava
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ove godine ću najvjerovatnije ići sa lokalnom podružnicom udruge veterana 3 dana u Vukovar. Na obilazak mjesta,na komemoraciju i na druženje.debotoijusto wrote:glavas je rekao da sve pod kontrolom
tko smo mi da sudimo
Javiti ću prijateljima koji su za vrijeme rata bili kod nas na moru kao izbjeglice da dolazim. Možda tu okačim i koje slike.
2014-04-22
da..ali osijek je među vodecim gradovima koji su privukli najvise love iz eu fondova..otvaraju s efirme..dosta građevinskih radova ima..ali jbg ko ej lud radit za placu 3000-3500 kuna...oce se visejastreb wrote:Omladina masovno bježi iz Osijeka. A u Osijeku,u gradu se poljoprivredom nije bavio nitko.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jastreb wrote:Ove godine ću najvjerovatnije ići sa lokalnom podružnicom udruge veterana 3 dana u Vukovar. Na obilazak mjesta,na komemoraciju i na druženje.debotoijusto wrote:glavas je rekao da sve pod kontrolom
tko smo mi da sudimo
Javiti ću prijateljima koji su za vrijeme rata bili kod nas na moru kao izbjeglice da dolazim. Možda tu okačim i koje slike.
ma dobro , ne pratim tu scenu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ma ne pratim ni ja. Recimo u onaj šator ne bih ušao ni pod razno.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Ove godine ću najvjerovatnije ići sa lokalnom podružnicom udruge veterana 3 dana u Vukovar. Na obilazak mjesta,na komemoraciju i na druženje.debotoijusto wrote:glavas je rekao da sve pod kontrolom
tko smo mi da sudimo
ma dobro , ne pratim tu scenu
Ali Vukovar je već nešto.
2014-04-22
Hoćeš li se držati meze i čaše ili ćeš prozboriti koju o časnoj ulozi partizana u ww2 i reviziji povijesti od nekih struja unutar braniteljske populacije?jastreb wrote:Ove godine ću najvjerovatnije ići sa lokalnom podružnicom udruge veterana 3 dana u Vukovar. Na obilazak mjesta,na komemoraciju i na druženje.debotoijusto wrote:glavas je rekao da sve pod kontrolom
tko smo mi da sudimo
Pa za Hrvate nije. Bolje im je bilo pod Srbima nego ovak samostalno. Stanovništvo se iseljava i za 10 let tu više nikog ne bu. Ak se Muje ne zadrže.asilovski wrote:Kako kažu englezi nije država za svakoga
Guest- Guest
Similar topics
» Vukovar i Split i formalno postali gradovi prijatelji
» Predsjednica države seli u Banske dvore, a Vlada u Kockicu, bivše sjedište SKH?
» Lazanski optužio bivše države ex-yu,mađarsku,Rumunjsku,Albaniju za agresiju na Srbiju zbog davanja zračnog prostora NATO zrakoplovima 1999 godine..
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Predsjednica države seli u Banske dvore, a Vlada u Kockicu, bivše sjedište SKH?
» Lazanski optužio bivše države ex-yu,mađarsku,Rumunjsku,Albaniju za agresiju na Srbiju zbog davanja zračnog prostora NATO zrakoplovima 1999 godine..
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
Page 1 of 1