Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
Čestitke hajduku na velikom bodu jer su time odmakli gorici i rijeci,a i veliki im je plus ova fora s majicama čime su se umilili sekti i spasili batina,makar za sada...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
fridrih_niche wrote:A ništa, trudite se i dalje pa nas možda i uspijete pobjedit...
Ne možete nam ni gola zabit, jadna van majka...
Ponavljan se, al velika je šteta šta ne možemo igrat 38 puta protiv vas...
Svake godine bi mi bili prvaci...
Ni suci vas ne ni mogli spasit...
Zadnjih 15 tekmi: 8 pobjeda dinama,3 hajduka ,4 x...Zadnjih 10tekmi: 5 pobjeda dinama,2 hajduka,3 x...zadnjih 5tekmi: 3 pobjede dinama,1 pobjed hajduka,1x...loša ti je računica
Hajduk živi vječno!
Fala ti Boze šta san navijač najvećeg i najboljeg hrvatskog kluba - splitskog Hajduka!
<3
Fala ti Boze šta san navijač najvećeg i najboljeg hrvatskog kluba - splitskog Hajduka!
<3
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Čestitke hajduku na velikom bodu jer su time odmakli gorici i rijeci,a i veliki im je plus ova fora s majicama čime su se umilili sekti i spasili batina,makar za sada...
Dobro, jeli ti znaš uopće u vezi čega je ta poruka?
Jeli uopće znaš kakav zakon pokušavaju progurati? I što misliš o tome, ako kojim slučajem znaš.
Guest- Guest
Demica mi je odmah bio sumnjiv s tim Heinekenom 0.25...
darth_vader-
2014-04-17
Ma znaju oni, al poanta je srat po svemu vezano uz najveći hrvatski klub - Hajduk iz Splita...Andreas Goldberger wrote:muckodjubre wrote:Čestitke hajduku na velikom bodu jer su time odmakli gorici i rijeci,a i veliki im je plus ova fora s majicama čime su se umilili sekti i spasili batina,makar za sada...
Dobro, jeli ti znaš uopće u vezi čega je ta poruka?
Jeli uopće znaš kakav zakon pokušavaju progurati? I što misliš o tome, ako kojim slučajem znaš.
<3
Guest- Guest
Nisu se oni sami sjetili majica. To je došla naredba od sekte. Ili ćete obući majice ili postrojavanje i šamaranje.muckodjubre wrote:Čestitke hajduku na velikom bodu jer su time odmakli gorici i rijeci,a i veliki im je plus ova fora s majicama čime su se umilili sekti i spasili batina,makar za sada...
Ka šta je sekta nekome rekla da ckomi kad se ušlo u LP...
Pa je lagana crmljica dok se Gazda igra joystickom iz susjedne državice...
Pa je lagana crmljica dok se Gazda igra joystickom iz susjedne državice...
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Nisu se oni sami sjetili majica. To je došla naredba od sekte. Ili ćete obući majice ili postrojavanje i šamaranje.muckodjubre wrote:Čestitke hajduku na velikom bodu jer su time odmakli gorici i rijeci,a i veliki im je plus ova fora s majicama čime su se umilili sekti i spasili batina,makar za sada...
Jeli to dojavio diler iz ze-ge kvarta?
Demić vrlo vjerojatno ne zna uopće o čem se tu radi (taj je zadnji put na utakmici bio kad su Šuker i Prosinečki igrali, tako da ga vjerojatno nije ni briga) a za tebe sam siguran da znaš. Sad, ili ti je to sasvim normalno i dobro ili je samo bitno seruckati po Hajduku?
Guest- Guest
Kako je malena riječica rastepla hajdučić šrd.
To je to, hajdučić šrd su protiv Dinama svi bogovi čuvali da ne primi 10 komada, a sad su iz 4 udarca na gol primili 4 gola. Bravo za malenu riječicu koja je još manjem hajdučiću šrd pokazala gdje mu je mjesto.
To je to, hajdučić šrd su protiv Dinama svi bogovi čuvali da ne primi 10 komada, a sad su iz 4 udarca na gol primili 4 gola. Bravo za malenu riječicu koja je još manjem hajdučiću šrd pokazala gdje mu je mjesto.
Zeko-
2015-08-26
Potopilo ga.
Nek se malo uprava crveni pred navijačima. Pare se stavljaju u đep , kupuju apartmani a nema se za obranu. Ajde neka ha ha ha
Nek se malo uprava crveni pred navijačima. Pare se stavljaju u đep , kupuju apartmani a nema se za obranu. Ajde neka ha ha ha
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Sjebo je Burić, trebao je igrat bunker ko u Maksimiru.
Ali zato, this time next year...
Ali zato, this time next year...
Ne treba ga kriviti za bunker u Maksimiru, jer igrao je na jedini način na koji je mogao nešto ušićariti. Da je u Zagrebu postavio otvorenu igru i pokušao se nadigravati primio bi 10 komada. Rijeka se na Rujevici pokušavala nadigravati s Dinamom i začas je bilo 0-4.
Zeko-
2015-08-26
niche pojedi kremšnitu i popij jedan leffe da nazdraviš još jednoj brukarijadi bilih tića
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pošteno!End wrote:niche pojedi kremšnitu i popij jedan leffe da nazdraviš još jednoj brukarijadi bilih tića
<3
Mrzin Rijeku vise od ičeg...
I onda nas nakantaju...
Jeben mater svim igračima od reda...
;)
Guest- Guest
Jebat ga, tribat će mu barem četiri frulice za ovo...
darth_vader-
2014-04-17
A i ja sam naša vrime za apstiniranje od lokanja...
darth_vader-
2014-04-17
To sutra kad dodjen u Split...jasambrend wrote:Jebat ga, tribat će mu barem četiri frulice za ovo...
<3
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50