Stoner,hard & classic rock!
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Stoner,hard & classic rock!
dudette wrote:Odlične stvari stavljaš, bob. Ja nikak potrefit nešto što je baš onak, po mom ukusu total.
jack_reacher-
2014-04-14
sve neki egzotični orijentalni izvođači s tvoje strane,evo malo EODM,bend na čijem koncertu u Francuskoj je bio izvršen teroristički napad,drugo je DW,projekt Jack White-a,poznatijeg iz White Stripes & Racounteurs..
jack_reacher-
2014-04-14
Pokušala opširnije odgovorit, ali me stalno izbacuje.bobster wrote:sve neki egzotični orijentalni izvođači s tvoje strane,evo malo EODM,bend na čijem koncertu u Francuskoj je bio izvršen teroristički napad,drugo je DW,projekt Jack White-a,poznatijeg iz White Stripes & Racounteurs..
Guest- Guest
"treba širit vidike(ili se kaže horizonte?)dok smo živi.."bobster wrote:sve neki egzotični orijentalni izvođači s tvoje strane,
Last edited by dudette on 23/1/2016, 13:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pratila sam vijesti tada i baš mi je to nekako bilo jezovito. Ono, nomen est omen...bobster wrote:evo malo EODM,bend na čijem koncertu u Francuskoj je bio izvršen teroristički napad
Guest- Guest
Drugo mi poznato od prije. Baš ovaj spot. Inače, i jedna i druga stvar odlične.bobster wrote:drugo je DW,projekt Jack White-a,poznatijeg iz White Stripes & Racounteurs..
Guest- Guest
možda ne trebaš citirat cijeli spot(ili više njih) kad mi odg.,mislim da zato ponekad javlja grešku ako je do tvog browsera,foruma ili you tuba - treba postavit neke filtere u vidu raznih ad blockera ovisno o tipu str.koje posjećuješ no to je priča za sebe...
jack_reacher-
2014-04-14
duda is that you?ako jesi frapiran sam tvojim izgledom i ponašanjem,uopće ne ličiš na sebe..
mizantrop-
2017-05-01
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Should Classic Rock Songs Be Toppled Like Confederate Statues?
» Vatikan, Blajburg, Classic
» Nacionalne Himne (rock/metal verzije)
» Post-rock
» Kid Rock ide za senatora SAD-a
» Vatikan, Blajburg, Classic
» Nacionalne Himne (rock/metal verzije)
» Post-rock
» Kid Rock ide za senatora SAD-a
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 4 of 7