Stoner,hard & classic rock!
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Stoner,hard & classic rock!
sve ok,pa dobro se snalaziš u odnosu na neke druge,dapače baš si (hiper)aktivna iako je na ovoj temi naglasak na stoner\retro\revival\garage rocku u novom ruhu,zato više forsiram bendove za koje je rijetko ko čuo i stvari novijeg datuma;
jack_reacher- Posts : 974
2014-04-14
bobster wrote:pa ne baš, ali nema veze. pokušavambobster wrote:sve ok,pa dobro se snalaziš u odnosu na neke druge,dapače baš si (hiper)aktivnabobster wrote:iako je na ovoj temi naglasak na stoner\retro\revival\garage rocku u novom ruhu,zato više forsiram bendove za koje je rijetko ko čuo i stvari novijeg datuma;
ok, što ću ja sad jadna u rocku nesnalazeća?
Guest- Guest
dudette wrote:Daš kakav hint ili smjernicu? I am lost...
tema je više orijentirana na hipi,hard & stoner rock,ne tipični metal ni hard core,evo jedna odlična smjernica za početak;Dunajam festivali na otvorenom srodnih bendova svake godine,super atmosfera:
https://www.youtube.com/results?search_query=dunajam
jack_reacher-
2014-04-14
ne kužim baš,trebaš neko objašnjenje u vezi stonera mojim riječima ili da ti izguglam?evo onda moja tema od prije 5 god.,enjoy..
http://forum.net.hr/forums/t/268953.aspx
http://forum.net.hr/forums/t/268953.aspx
jack_reacher-
2014-04-14
Hvla na linkovima. Mislila sam da bi bilo najjednostavnije da nastaviš postati stonersku glazbu, ako ti se da. A ja ću te pokušati pratiti, ako me uho ne prevari.
Guest- Guest
your wish is my command pretty lady..
jack_reacher-
2014-04-14
Ova mi više baca na metal, ali sam lijena skakat s teme na temu. Skužaj, bobster.
Guest- Guest
Kaže Mr. Stonebeliever da je ovo stoner/metal. I ja mu vjerujem.
Guest- Guest
skužam,taj SR su nekakav power metal tipa nightwish,pravi stoner su začetnici black sabbath & kyuss,u sebi sadrže dosta elemenata psihodelije,doom metala i hard rocka a u korijenu svega je blues i klasični rock sa puno dubokih rifova i teških distorzija,u zadnje vreme padam(na dupe)na ovako nešto;
jack_reacher-
2014-04-14
Nisam baš nešto slušala stonere i rockere u njihovim raznim žanrovskim (pod)varijantama. Ne iz predrasude, jednostavno nisam valjda naletila na nešto što bi me 'odvalilo'. Ne oslanjam se na glazbenu kritiku ili reviews nego na ono što mi uhu godi. Googlam sama.
Black Sabbath su mi, naravno, poznati, ali ih nisam baš nešto slušala. Na Kyuss sam naletila na onoj youtube-ovoj ponudi ‘ta ‘trane. Wo Fat sam imala namjeru postati kasnije, ali si me preduhitrio.
Nighwish mi je na granici kiča, ali može proći tu i tam. Više tam.
Black Sabbath su mi, naravno, poznati, ali ih nisam baš nešto slušala. Na Kyuss sam naletila na onoj youtube-ovoj ponudi ‘ta ‘trane. Wo Fat sam imala namjeru postati kasnije, ali si me preduhitrio.
Nighwish mi je na granici kiča, ali može proći tu i tam. Više tam.
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Should Classic Rock Songs Be Toppled Like Confederate Statues?
» Vatikan, Blajburg, Classic
» Nacionalne Himne (rock/metal verzije)
» Post-rock
» Kid Rock ide za senatora SAD-a
» Vatikan, Blajburg, Classic
» Nacionalne Himne (rock/metal verzije)
» Post-rock
» Kid Rock ide za senatora SAD-a
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 2 of 7