otišao omiljeni negativac, rutger hauer...
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
otišao omiljeni negativac, rutger hauer...
The Rutger Hauer Official Web Site
impresivna karijera, bezbroj filmova, jedan od mojih najdražih glumaca iz zlatnog doba videoteka, sredine osamdesetih ...
istrebljivač, meso i krv, autostoper, žena sokol (mislim da sam na ovaj čak i zasuzio desnim okom), itd. ....
impresivna karijera, bezbroj filmova, jedan od mojih najdražih glumaca iz zlatnog doba videoteka, sredine osamdesetih ...
istrebljivač, meso i krv, autostoper, žena sokol (mislim da sam na ovaj čak i zasuzio desnim okom), itd. ....
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: otišao omiljeni negativac, rutger hauer...
ako nekoga zanima, ovo je njegov potpis...
T. wrote:ako nekoga zanima, ovo je njegov potpis...
jastreb će ga se sjećati jer je glumio u filmu 'bijeg iz sobibora' uz neke renomirane srpske glumce, predraga milinkovića, mišu janketića, dejana čavića itd. ...
da dobar glumac...iz osamdesetih...mada je igrao i dosta pozitivaca..samo vise ej ostao upamcen po ulagama negativaca..kasnije je karijeru prebacio vise na kazalisne daske...kako veli T glumac zlatnog doba videoteka...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nedavno je umro i jedan od navecih filmskih negativaca osamdesetih sa onom cudnom facom i osmijehom kako se ono zvao..
2015-09-08
..ah da Bill Drago
2015-09-08
nije bio tipična 'zvijezda', živio je mirno i povučeno doma u nizozemskoj...
eto, i umro je 19. srpnja, a pročulo se tek sinoć...
ustanovio je i zakladu za borbu protiv raka...
eto, i umro je 19. srpnja, a pročulo se tek sinoć...
ustanovio je i zakladu za borbu protiv raka...
Glumci koji su obiljezili zlatno doba videoteka osamdesetih i prve polovice devedesetih rutger hauer,bill drago,dolph ludgren,schwarceneger,silvester stallone...kada su prevladavali akcijski filmovi,hororci i niskobuđetni vesterni..i drugorazredni krimici
2015-09-08
izgledom malo podsjeća na Marcela Holjevca
2014-04-16
....osobno osamdesetih je holivudska filmska industrija realno imala stvaralacku krizu..pa su prevladavali ti akcijski filmovi,horori...slabiji trileri..mnogi veliki holivudski glumci su bili u godinama ili su umrli...tako da su svjetla pozornica holivuda zauzeli snagatori ala švarci,stallone ili negativci tipa rutger hauer,bill drago...ili komedijasi tipa edi murphya...mix pozitivca ili negativca mickey rourka..ili ljubavne zvijezde patricka swayzea
2015-09-08
jbt. šta si ti to gledao ?vuksadinare wrote:Glumci koji su obiljezili zlatno doba videoteka osamdesetih i prve polovice devedesetih rutger hauer,bill drago,dolph ludgren,schwarceneger,silvester stallone...kada su prevladavali akcijski filmovi,hororci i niskobuđetni vesterni..i drugorazredni krimici
meni su iz tih vremena ostale u glavi ginger lynn, traci lords, vanessa del rio...
2014-04-14
hm da..njih sam zaboravio i nenadmasna teresa orlowska i onaj mali brkati trbusasti kuronja kako se zvaoT. wrote:jbt. šta si ti to gledao ?vuksadinare wrote:Glumci koji su obiljezili zlatno doba videoteka osamdesetih i prve polovice devedesetih rutger hauer,bill drago,dolph ludgren,schwarceneger,silvester stallone...kada su prevladavali akcijski filmovi,hororci i niskobuđetni vesterni..i drugorazredni krimici
meni su iz tih vremena ostale u glavi ginger lynn, traci lords, vanessa del rio...
2015-09-08
mortal wrote:izgledom malo podsjeća na Marcela Holjevca
Da je marcelus glumac, on bi glumio idiote. Nešto kao Stan Laurel.
crvenkasti-
2014-04-17
ah da zaboravih i roger moora bonda sedamdesetih i osamdesetih..valjda sam gledao onaj occtopussy pedeset puta
2015-09-08
da..osamdesete godine koliko su bile siromasnije filmskom produkcijom ipak bile su ipak bogate glazbenom...
2015-09-08
ma to ovisi šta tko voli, bilo je i filmova i glazbe i 80-ih i 90-ih itd. ...vuksadinare wrote:da..osamdesete godine koliko su bile siromasnije filmskom produkcijom ipak bile su ipak bogate glazbenom...
imperija uzvraća udarac, vod smrti, zla smrt, stvor, terminator, razjareni bik, samo su neki filmovi iz 80-ih...
2014-04-14
vuksadinare wrote:hm da..njih sam zaboravio i nenadmasna teresa orlowska i onaj mali brkati trbusasti kuronja kako se zvaoT. wrote:jbt. šta si ti to gledao ?vuksadinare wrote:Glumci koji su obiljezili zlatno doba videoteka osamdesetih i prve polovice devedesetih rutger hauer,bill drago,dolph ludgren,schwarceneger,silvester stallone...kada su prevladavali akcijski filmovi,hororci i niskobuđetni vesterni..i drugorazredni krimici
čagalj...
ne, zajebavam. Zvao se Ron Jeremy
vuksadinare wrote:ah da zaboravih i roger moora bonda sedamdesetih i osamdesetih..valjda sam gledao onaj occtopussy pedeset puta
tu je već bio debelo prestar za bonda, uosalom on je tri godine stariji od conneryja kojeg je naslijedio.
meni dva najdraža bonda iz tog perioda i najdraža inače - spy who loved me i moonraker
...kako sam citao naslijedio je sean connerya jer je jedini od britanskih glumaca uz micheal caina imao karizmu pogotovo ulogom sveca...slicna ulozi bonda..međutim bila je prije ponuđena uloga bionda michael cainu ali on ju je odbio i ostao je roger moor...koji u međuvremenu prije uloge bonda imao je glumacko zatisje od nekoliko godina...marcellus wrote:vuksadinare wrote:ah da zaboravih i roger moora bonda sedamdesetih i osamdesetih..valjda sam gledao onaj occtopussy pedeset puta
tu je već bio debelo prestar za bonda, uosalom on je tri godine stariji od conneryja kojeg je naslijedio.
meni dva najdraža bonda iz tog perioda i najdraža inače - spy who loved me i moonraker
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
» Koji ste belosvetski negativac i masovni ubojica?
» MOJI "OMILJENI" SCHWAPCHICI SU BAS TERETNI
» Trump postao stripovski negativac u Spidermanu i Captain Americi
» Rektalni alpinizam - omiljeni sport u SDP-ovaca
» Koji ste belosvetski negativac i masovni ubojica?
» MOJI "OMILJENI" SCHWAPCHICI SU BAS TERETNI
» Trump postao stripovski negativac u Spidermanu i Captain Americi
» Rektalni alpinizam - omiljeni sport u SDP-ovaca
Page 1 of 3