Napd na hrvatske vojnike u Kabulu,trojica ranjena jedan se bori za život
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Napd na hrvatske vojnike u Kabulu,trojica ranjena jedan se bori za život
http://www.index.hr/vijesti/clanak/napad-na-hrvatske-vojnike-u-afganistanu-ranjena-trojica-jedan-se-bori-za-zivot/2103468.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Napd na hrvatske vojnike u Kabulu,trojica ranjena jedan se bori za život
e daa....pocinje se stvarno odradjivati 100 ojrova po danu,na vlastitoj kozi..
Guest- Guest
S obzirom koliko su vremenski dugo u tom Afganistanu čudno je kako ih do sad nisu i više puta napadali.
Vijest u biti nije vijest pošto si ovako šta mogao i očekivati s obzirom na situaciju tamo.
Vijest u biti nije vijest pošto si ovako šta mogao i očekivati s obzirom na situaciju tamo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
rizik posla...
zato su dobro plaćeni, za hrv. uvjete...
žao mi pirotehničara koji gube glavu za par kn po razminiranom m2 ...
kažu da je po 1 m2 skuplje košenje trave nego razminiranje...
zato su dobro plaćeni, za hrv. uvjete...
žao mi pirotehničara koji gube glavu za par kn po razminiranom m2 ...
kažu da je po 1 m2 skuplje košenje trave nego razminiranje...
nije,samo se para skrece u neke džepove..isto kao i za sanaciju poplava u slavoniji
Guest- Guest
16 godina su u Afganistanu , trenutno sto pripadnika tamo kao potpora. Koliko vidim po slikama još su dobro i prošli jer su bili u oklopnim vozilima pa ih je zaštitilo inače ono je dobra bomba , zaletio im se u konvoj.
Šta kaže Kolinda ? NATO ovo ono , izbori za predsjednicu....
2014-04-11
ja sam cekam izjavu bere i sdp-a..predmjevam opet nesto u stilu..'kolinda i plenki suih postali u afganistan mi smo oduvijek bili za povlacenej ansih vojnika iz afganistana'..oduvijek? ..kao da ovi nasi nisu bili u afganistanu kad su sdp i zoki bili na vlasti bog te mazo u afganistanu su valjda jos od racanove vlasti
2015-09-08
u tih 16 godina bilo je svega par žrtava...RayMabus wrote:16 godina su u Afganistanu , trenutno sto pripadnika tamo kao potpora. Koliko vidim po slikama još su dobro i prošli jer su bili u oklopnim vozilima pa ih je zaštitilo inače ono je dobra bomba , zaletio im se u konvoj.
dakle ukupno gledajući, zanemarivo...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
pazi sad kad se jave bero i fred matic sa biserimaT. wrote:u tih 16 godina bilo je svega par žrtava...RayMabus wrote:16 godina su u Afganistanu , trenutno sto pripadnika tamo kao potpora. Koliko vidim po slikama još su dobro i prošli jer su bili u oklopnim vozilima pa ih je zaštitilo inače ono je dobra bomba , zaletio im se u konvoj.
2015-09-08
Ajdeee...poceli hrvati ginuti za više interese..naravno Jemeričke...cekamo da Jemeri adekvatno se oduze(ginući) za Hrvate...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ja sam cekam izjavu bere i sdp-a..predmjevam opet nesto u stilu..'kolinda i plenki suih postali u afganistan mi smo oduvijek bili za povlacenej ansih vojnika iz afganistana'..oduvijek? ..kao da ovi nasi nisu bili u afganistanu kad su sdp i zoki bili na vlasti bog te mazo u afganistanu su valjda jos od racanove vlasti
Na ovoga si zaboravio :
2014-04-11
pa niko nije(jos) poginuo...par vojnika ranjeno u 16 godina..dok ameri imaju preko dvjesto mrtvih u afganistanu...pismejker wrote:Ajdeee...poceli hrvati ginuti za više interese..naravno Jemeričke...cekamo da Jemeri adekvatno se oduze(ginući) za Hrvate...
2015-09-08
Afganistanci vam se šetaju po državi...Ugledajte se na slovensku policiju
kako se s njima učinkovito ravna.
Koliko vidim zasmetalo je nekima čak i to što je KGK samo spomenula "pušbek"...
Nema mjesta migrantima u jednoj turističkoj zemlji...ma i općenito.
kako se s njima učinkovito ravna.
Koliko vidim zasmetalo je nekima čak i to što je KGK samo spomenula "pušbek"...
Nema mjesta migrantima u jednoj turističkoj zemlji...ma i općenito.
Last edited by Eroo on 24/7/2019, 12:06; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ma dobro on..ali to bero nece reci vec ovo 'mi smo uvijek kao stranka bili protiv odlaska nasih vojnika u nato misije'..rezem ruku ako nece to provalitiRayMabus wrote:vuksadinare wrote:ja sam cekam izjavu bere i sdp-a..predmjevam opet nesto u stilu..'kolinda i plenki suih postali u afganistan mi smo oduvijek bili za povlacenej ansih vojnika iz afganistana'..oduvijek? ..kao da ovi nasi nisu bili u afganistanu kad su sdp i zoki bili na vlasti bog te mazo u afganistanu su valjda jos od racanove vlasti
Na ovoga si zaboravio :
2015-09-08
Reci tako veleumni zakljucak,njegovoj zeni i djeci,onako u oci..T. wrote:u tih 16 godina bilo je svega par žrtava...RayMabus wrote:16 godina su u Afganistanu , trenutno sto pripadnika tamo kao potpora. Koliko vidim po slikama još su dobro i prošli jer su bili u oklopnim vozilima pa ih je zaštitilo inače ono je dobra bomba , zaletio im se u konvoj.
Guest- Guest
Ameri su saveznici, šta su dokazali i u zadnjem ratu nebrojeno puta.pismejker wrote:Ajdeee...poceli hrvati ginuti za više interese..naravno Jemeričke...cekamo da Jemeri adekvatno se oduze(ginući) za Hrvate...
Naravno, često je malim pekinezerima razumjeti neke poteze velikih igrača...
2016-07-22
Kolakušić , Pernar , ova iz Radničke fronte. Ima tu najmanne tri kandidata kojima je tema o izlasku iz Nato pakta sad i tema za dobivanje glasova.
2014-04-11
RayMabus wrote:Kolakušić , Pernar , ova iz Radničke fronte. Ima tu najmanne tri kandidata kojima je tema o izlasku iz Nato pakta sad i tema za dobivanje glasova.
Jaka m*da...
2016-07-22
Eroo wrote:Ameri su saveznici, šta su dokazali i u zadnjem ratu nebrojeno puta.pismejker wrote:Ajdeee...poceli hrvati ginuti za više interese..naravno Jemeričke...cekamo da Jemeri adekvatno se oduze(ginući) za Hrvate...
Naravno, često je malim pekinezerima razumjeti neke poteze velikih igrača...
Bedevio glupa..zivot ide za zivot...jes dronovima su snimali i slali vama sljepcima podatke kuda treba ici i koliki je otpor na pojedinim djelovima..SVOJE zivote nisu izlagali...jebli te takvi saveznici..
Guest- Guest
inace moj suborac je bio godinu dana u afganistanu kao narednik u hv...2014 godine...bas sam nedugo sa njim pricao o situaciji tamo i veli..da se situacija od 2014 godine u afganistanu dosta pogorsala...i da su talibani se ponovno dobro ustrojili imaju nekoliko solidno naoruzanih postrojbi oko kabula i da je sada veoma rizicno udaljiti se od kabula vise od 30-tak kilometara...i da za razliku do prije danas su gotovo svakodnevni napadi na nato konvoje i afganistanske snage...samo sto s etoliko o tome ne pise..a evo sad se pise kad su nasi stradali
2015-09-08
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bata Živojinović se bori za život
» Vučićev otac bori se za život
» Kazastan : Četiri policajca ubijena, sedam osoba se bori za život
» Privedena trojica zbog paljenja hrvatske zastave u Srbiji
» Munira Subašić: Htjeli su nam poturiti hrvatske vojnike, a sad šalju još gore - nizozemske
» Vučićev otac bori se za život
» Kazastan : Četiri policajca ubijena, sedam osoba se bori za život
» Privedena trojica zbog paljenja hrvatske zastave u Srbiji
» Munira Subašić: Htjeli su nam poturiti hrvatske vojnike, a sad šalju još gore - nizozemske
Page 1 of 7