Vučićev otac bori se za život
Page 1 of 1
Beograd -- Otac predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Anđelko Adem Vuchiqi, nalazi se u bolnici zbog koronavirusa, potvrđeno za B92.net.
On je smešten u bolnicu Bežanisjka kosa i njegovo stanje je loše. Lekari mu se bore za život
Prema pisanju pojedinih beogradskih medija, na koronavirus pozitivna je i majka Aleksandra Vučića, ali ta informacija još uverk nije potvrđena.
Takođe, mediji su preneli i da je predsednik Srbije, kao i njegov brat Andrej Adem Vuchiqi, stigao u porodični dom u Jajincima.
Beograd -- Otac predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Anđelko Adem Vuchiqi, nalazi se u bolnici zbog koronavirusa, potvrđeno za B92.net.
On je smešten u bolnicu Bežanisjka kosa i njegovo stanje je loše. Lekari mu se bore za život
Prema pisanju pojedinih beogradskih medija, na koronavirus pozitivna je i majka Aleksandra Vučića, ali ta informacija još uverk nije potvrđena.
Takođe, mediji su preneli i da je predsednik Srbije, kao i njegov brat Andrej Adem Vuchiqi, stigao u porodični dom u Jajincima.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Vučićev otac bori se za život
Anđelko Adem Vuchiqi,
kako objasniti ovo ime i prezime
Anđelko je Hrvat
Adem muslić
a ovo treće ??
kako objasniti ovo ime i prezime
Anđelko je Hrvat
Adem muslić
a ovo treće ??
2014-04-16
Andrej .......... Adem Vuchiqi
2014-04-16
...pa ovaj suljo ima vise hrvatske krvi od seselja i albanske od tacija...a novak djokovic je srbenda za njega
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Ne budimo neljudi. Ovdje je pitanje kako su mu starci postali pozitivni na koronu.
To pitanje se postavlja unutar obitelji...svatko od njih se osjeća, ili barem sumnja da je krivac.
To su strašna pitanja unutar obitelji, jer nema odgovora. Neki dan sam vam rekao da sam sinovu
obitelj dočekao pred vratima di smo izmejnjali dobre želje i darove...
Pa, čovječe, ne znam vam objasniti osjećaje koji su me tada preplavili....To je bila sinova želja dan prije,
uz objašnjenje:- Ako sutra dobijete koronu, kako mogu znati da vam je nisam upravo ja donio?
Snajka je upravo tada prošla kroz napad korone...susreli su nam se pogledi, razumjeli smo se.
Samo vam mogu reći, naš boj je jedini način kako ovu pošast pobijediti. Jedini.
Budimo odgovorni, jer je to jedini način.
Pobijedit ćemo, ja sam u to savim siguran!
To pitanje se postavlja unutar obitelji...svatko od njih se osjeća, ili barem sumnja da je krivac.
To su strašna pitanja unutar obitelji, jer nema odgovora. Neki dan sam vam rekao da sam sinovu
Pa, čovječe, ne znam vam objasniti osjećaje koji su me tada preplavili....To je bila sinova želja dan prije,
uz objašnjenje:- Ako sutra dobijete koronu, kako mogu znati da vam je nisam upravo ja donio?
Snajka je upravo tada prošla kroz napad korone...susreli su nam se pogledi, razumjeli smo se.
roditelji da ozdrave !
a sin da poradi na sebi,
da se menja.
zivot je evolucija !
a sin da poradi na sebi,
da se menja.
zivot je evolucija !
2020-04-21
imadni gram ljudskog dostojanstvaEroo wrote:Ne budimo neljudi. Ovdje je pitanje kako su mu starci postali pozitivni na koronu.
psi rata , nemaju roditelje
to je stoka koja je zlikovce okotila
Guest- Guest
Similar topics
» Bata Živojinović se bori za život
» Kazastan : Četiri policajca ubijena, sedam osoba se bori za život
» Napd na hrvatske vojnike u Kabulu,trojica ranjena jedan se bori za život
» Bila je na korak da postane najbolja teniserka na planeti, ali joj je otac zagorčao život
» Index: otac genetike nije otac jer je svećenik i vjernik
» Kazastan : Četiri policajca ubijena, sedam osoba se bori za život
» Napd na hrvatske vojnike u Kabulu,trojica ranjena jedan se bori za život
» Bila je na korak da postane najbolja teniserka na planeti, ali joj je otac zagorčao život
» Index: otac genetike nije otac jer je svećenik i vjernik
Page 1 of 1