''Hrvatske ceste zaposlile Plenkovićevog bratića. Bio je u zatvoru zbog mita''
Page 1 of 1
''Hrvatske ceste zaposlile Plenkovićevog bratića. Bio je u zatvoru zbog mita''
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatske-ceste-zaposlile-plenkovicevog-bratica-bio-je-u-zatvoru-zbog-mita/2103250.aspx
hahahahahahahahahahahahahahhaahahahhahahahahaha...
hahahahahahahahahahahahahahhaahahahhahahahahaha...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Hrvatske ceste zaposlile Plenkovićevog bratića. Bio je u zatvoru zbog mita''
Inače nisu mi jasni ovi HDZovci. Toliko fali radne snage da doslovno poslodavci počeli vući ljude se za rukav.. "dođi radit kod mene, nema veze što ne znaš na u 7čit ću te"... A ovi paraziti sve jedno trče u državne firme
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: ''Hrvatske ceste zaposlile Plenkovićevog bratića. Bio je u zatvoru zbog mita''
AssadNaPodmornici wrote:Inače nisu mi jasni ovi HDZovci. Toliko fali radne snage da doslovno poslodavci počeli vući ljude se za rukav.. "dođi radit kod mene, nema veze što ne znaš na u 7čit ću te"... A ovi paraziti sve jedno trče u državne firme
Možda jer znaju da nisu sposobni samostalno opstati na tržištu rada?
catabbath-
2015-08-22
Ali ako nisu sposobni za tržište rada gdje je najbolja situacija za radnike ikada u povijesti RH kako će nam upravljati državom?catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:Inače nisu mi jasni ovi HDZovci. Toliko fali radne snage da doslovno poslodavci počeli vući ljude se za rukav.. "dođi radit kod mene, nema veze što ne znaš na u 7čit ću te"... A ovi paraziti sve jedno trče u državne firme
Možda jer znaju da nisu sposobni samostalno opstati na tržištu rada?
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Čekamo sada sendvičare sa odbranom...
Guest- Guest
Valjda je triba poć u Irsku, ka i sav normalan svit.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
AssadNaPodmornici wrote:Inače nisu mi jasni ovi HDZovci. Toliko fali radne snage da doslovno poslodavci počeli vući ljude se za rukav.. "dođi radit kod mene, nema veze što ne znaš na u 7čit ću te"... A ovi paraziti sve jedno trče u državne firme
Kolektivni ugovor,koji ti osigurava dozivotnu poziciju i penjanje nagori,a stiti od otkaza iosigurava lagodni tempo "rada"..prakticki ne mosh otkaz dobiti za nista..uz to,ako je pozicija visa,mosh mandrljanjem si osigurati poziciju oja donosi indirektne profite..
Guest- Guest
hdz nas je izveo iz socijalizma u kapitalizam, a socijalizam su ostavili za sebe i svoju rodbinuAssadNaPodmornici wrote:Inače nisu mi jasni ovi HDZovci. Toliko fali radne snage da doslovno poslodavci počeli vući ljude se za rukav.. "dođi radit kod mene, nema veze što ne znaš na u 7čit ću te"... A ovi paraziti sve jedno trče u državne firme
Eroo wrote:Valjda je triba poć u Irsku, ka i sav normalan svit.
Ne, nego si metak u čelo prisviriti i riješiti nas barem jednog ološa...
darth_vader-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:hdz nas je izveo iz socijalizma u kapitalizam, a socijalizam su ostavili za sebe i svoju rodbinuAssadNaPodmornici wrote:Inače nisu mi jasni ovi HDZovci. Toliko fali radne snage da doslovno poslodavci počeli vući ljude se za rukav.. "dođi radit kod mene, nema veze što ne znaš na u 7čit ću te"... A ovi paraziti sve jedno trče u državne firme
E!
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Hrvatske ceste odabrale izvođača radova: Pelješki most gradit će kineski konzorcij
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Meggle zapravo odlazi iz Hrvatske jer je nekonkurentan zbog Vindije i Dukata i zbog problema u svezi Agrokora?!
» Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Meggle zapravo odlazi iz Hrvatske jer je nekonkurentan zbog Vindije i Dukata i zbog problema u svezi Agrokora?!
» Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
Page 1 of 1