Bludne učiteljice haraju SAD: Šalju obnažene fotografije, škakljive poruke, odvode maloljetnike kućama
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bludne učiteljice haraju SAD: Šalju obnažene fotografije, škakljive poruke, odvode maloljetnike kućama
a...Što je to Đanfer???
Guest- Guest
Re: Bludne učiteljice haraju SAD: Šalju obnažene fotografije, škakljive poruke, odvode maloljetnike kućama
himenpismejker wrote:a...Što je to Đanfer???
Guest- Guest
danni1 wrote:Nije se djeci za čudit al odrasli bi trebali bit pametniji.
Klincima ne padateško ni pojebat neku gospođuili gospodina, ni naroljat se niti im teško pada nadrogirat se i zapalit cigaru i sl.
Sve to mladi vole. Odrasli bi trebali znati da jebanje djece nije baš pametno niti zakonom dozvoljeno.
Sex nije nešto bezopasno, milioni su izgubili glavu zbog sexa direktno ili indirektno, kao i zbog alkohola,droge i drugih pizdarija.
amen. Dok ti je 16 boli te kurac s kim ćeš u krevet, to ti je ko popit čašu vode, ali posljedice mogu biti potpuno nepredvidive nekom kom je samo 16.
Similar topics
» Kakve poruke danas šalju hrvatski svećenici? Napadaju medije, informatiku i ljude koji nemaju djecu
» Njemica 95 godina, ide pred sud za maloljetnike...
» "DA UČITELJICE, JA SAM CIGANKA"
» Stidne vaške haraju na RTL-u :)
» Anarhija all over Novalja i tužno pismo učiteljice Mice
» Njemica 95 godina, ide pred sud za maloljetnike...
» "DA UČITELJICE, JA SAM CIGANKA"
» Stidne vaške haraju na RTL-u :)
» Anarhija all over Novalja i tužno pismo učiteljice Mice
Page 3 of 3