novost u turističkoj ponudi zadra...
Page 1 of 1
novost u turističkoj ponudi zadra...
Kalelarga 2019-07-19 10:40 272
DA NIJE ZARAZA? Treći slučaj egzibicionizma u istom tjednu: 18-godišnjak izvadio spolovilo u noćnom klubu i pomokrio se po šanku!
Piše IN
Foto Jupiterimages/PhotoDisc
Mladi tursit (18) iz Španjolske zaradio je prekršajnu prijavu za omalovažavanje i vrijeđanjem moralnih osjećaja građana nakon što je u noći s četvrtak na petak u popularnom klubu na plaži Katarelac, u blizini Zrća, izvadio svoje spolovilo i pomokrio se po šanku.
Cijela se scena odigrala oko 3.45 sati pred očima brojnih partijanera i djelatnika kluba koji su ga i prijavili policiji.
Osamnaestogodišnjak je u krvi imao jedan promil alkohola.
Ovo je inače treći prijavljeni slučaj egzibicionizma na zadarskom području ovoga tjedna.
PRIVEDEN ZBOG VRIJEĐANJA MORALNIH OSJEĆAJA GRAĐANA Muškarac (61) na plaži ispod Žute kuće kupačima pokazivao svoje spolovilo!
NOVI EGZIBICIONIZAM NA JAVNOM MJESTU Pijani Sukošanac (58) mahao svojim spolovilom ispred vlasnice i gostiju restorana!
Podsjetimo, u ponedjeljak je prijavljen 61-godišnji državljanin Crne Gore da na plaži ispod Žute kuće u Zadru vadi i pokazuje svoje spolovilo kupačima. U četvrtak je, doduše u pijanom stanju, svoju muškost gostima i vlasnici restorana pokazivao 58-godišnji Sukošanac, a sada se njima priključio i 18-godišnjak iz Španjolske u Kolanu.
DA NIJE ZARAZA? Treći slučaj egzibicionizma u istom tjednu: 18-godišnjak izvadio spolovilo u noćnom klubu i pomokrio se po šanku!
Piše IN
Foto Jupiterimages/PhotoDisc
Mladi tursit (18) iz Španjolske zaradio je prekršajnu prijavu za omalovažavanje i vrijeđanjem moralnih osjećaja građana nakon što je u noći s četvrtak na petak u popularnom klubu na plaži Katarelac, u blizini Zrća, izvadio svoje spolovilo i pomokrio se po šanku.
Cijela se scena odigrala oko 3.45 sati pred očima brojnih partijanera i djelatnika kluba koji su ga i prijavili policiji.
Osamnaestogodišnjak je u krvi imao jedan promil alkohola.
Ovo je inače treći prijavljeni slučaj egzibicionizma na zadarskom području ovoga tjedna.
PRIVEDEN ZBOG VRIJEĐANJA MORALNIH OSJEĆAJA GRAĐANA Muškarac (61) na plaži ispod Žute kuće kupačima pokazivao svoje spolovilo!
NOVI EGZIBICIONIZAM NA JAVNOM MJESTU Pijani Sukošanac (58) mahao svojim spolovilom ispred vlasnice i gostiju restorana!
Podsjetimo, u ponedjeljak je prijavljen 61-godišnji državljanin Crne Gore da na plaži ispod Žute kuće u Zadru vadi i pokazuje svoje spolovilo kupačima. U četvrtak je, doduše u pijanom stanju, svoju muškost gostima i vlasnici restorana pokazivao 58-godišnji Sukošanac, a sada se njima priključio i 18-godišnjak iz Španjolske u Kolanu.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: novost u turističkoj ponudi zadra...
mislim ono, 1 promil i piša po šanku ?
pa to su 2 pive sinko crni...
jedan moj frend, ujedno suvlasnik jazz/house kluba u tkalči u kojeg sam zalazio, bi imao običaj kad bi se sasrao do čela s drogom i alkoholom, oko tri ujutro, otići do susjednog cajka kluba ramazzoti, drugi običaj koji je imao je popišati se kraj šanka kad je bio mrtav pijan. Pa se tako jednom u ramazzotiju popišao po moniki kravić...
T. wrote:mislim ono, 1 promil i piša po šanku ?
jadnik... neki invalid
ja se s tiliko budim
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Garant je neki španjolski millenial sjw lqbt pedro...epikur37 wrote:T. wrote:mislim ono, 1 promil i piša po šanku ?
jadnik... neki invalid
ja se s tiliko budim
:D
Ja ga ispod 2.5 promila ne vadim na javnom mjestu...
2014-04-14
T. wrote:mislim ono, 1 promil i piša po šanku ?
Nakon 2 sam napuva 0,17...tako da i nije baš tako... ali svakako da se ne radi o tolikom pijanstvu da se ne zna za sebe...
darth_vader-
2014-04-17
To mora da su bile one rally 'pive'...jasambrend wrote:T. wrote:mislim ono, 1 promil i piša po šanku ?
Nakon 2 sam napuva 0,17...tako da i nije baš tako... ali svakako da se ne radi o tolikom pijanstvu da se ne zna za sebe...
Ja sam nakon 10-ak napuva 2.5 ali sam bio regularan pri zaustavljanju...
Pustili su me da vozim doma...
Ali to je bilo stvarno davno, sad mi je 5 max. ...
Bitna je konstitucija, a najbitnije je proteklo vrijeme od zadnje konzumacije do mjerenja...
2014-04-14
T. wrote:To mora da su bile one rally 'pive'...jasambrend wrote:T. wrote:mislim ono, 1 promil i piša po šanku ?
Bitna je konstitucija, a najbitnije je proteklo vrijeme od zadnje konzumacije do mjerenja...
Ožujske vulgaris tzv. zidaruše... nakon 10 sam napuva 1,35...konstitucija ima utjecaj, slažem se... i forma trenutna...no ne treba se puno zajebavati s tim... do tri pive i fajrunt, sve preko je provociranje teških sranja kad si na cesti...kazne pojačati, kako meni, tako i drugima...
darth_vader-
2014-04-17
Ma vozio sam vespu, moga sam ubit samo sebe...jasambrend wrote:T. wrote:To mora da su bile one rally 'pive'...jasambrend wrote:T. wrote:mislim ono, 1 promil i piša po šanku ?
Ožujske vulgaris tzv. zidaruše... nakon 10 sam napuva 1,35...konstitucija ima utjecaj, slažem se... i forma trenutna...no ne treba se puno zajebavati s tim... do tri pive i fajrunt, sve preko je provociranje teških sranja kad si na cesti...kazne pojačati, kako meni, tako i drugima...
A puva sam odma nakon konzumacije, 10 min. max. ...
Najluđe je što su me pustili ko da sam 0,0...
Puva 3x tu noć, 2.15, 2.50, 2.75...
Pa se našli na 2.50, bili momci ok...
2001. god., još imam taj zapisnik ...
2014-04-14
ne radi se o pijanstvu nego ludosti
2014-04-16
Ja ili španjolac?mortal wrote:ne radi se o pijanstvu nego ludosti
Ili oba dva?
2014-04-14
španjolac !
ti bi da s dva i pol promila nisi bio pijan
ti bi da s dva i pol promila nisi bio pijan
2014-04-16
Pa nisam ni bio ...
Pustili me 'organi' da vozim dalje...
Pustili me 'organi' da vozim dalje...
Similar topics
» Zapad se sjetio što da ponudi Ukrajini: laganu NATO zaštitu
» Turističkoj hororozi ne nazire se kraj
» Rast Hrvatskog BDPa od čak 2.8%.. zahvaljujući očekivanoj rekordnoj turističkoj sezoni
» Bosanci iz Zadra opet sranja pravili
» Sirijci utekli iz Zadra
» Turističkoj hororozi ne nazire se kraj
» Rast Hrvatskog BDPa od čak 2.8%.. zahvaljujući očekivanoj rekordnoj turističkoj sezoni
» Bosanci iz Zadra opet sranja pravili
» Sirijci utekli iz Zadra
Page 1 of 1