Zapad se sjetio što da ponudi Ukrajini: laganu NATO zaštitu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zapad se sjetio što da ponudi Ukrajini: laganu NATO zaštitu
"NATO lite protection"
NATO već dugo traži čudotvornu formulu koju bi mogao ponuditi Ukrajini na summitu u Vilniusu kako bi je Zelensky i Co. mogli predstaviti svojoj javnosti kao “pobjedu”.
A na dan otvaranja summita, The Daily Telegraph je konačno pronašao kako to formulirati: "Ukrajini će biti ponuđena lagana NATO zaštita"
https://www.telegraph.co.uk/world-news/2023/07/10/ukraine-nato-israel-style-security-guarantees/
--------------------
To je nešto kao Coca cola.
Najprije su izmislili lite cocacolu, a poslije zero cocacolu.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Zapad se sjetio što da ponudi Ukrajini: laganu NATO zaštitu
Ima i pivo.
Ili pij normalno pivo, ili nemoj piti ništa.
Jebem mater svakome tko pije lagano ili bezalkoholno pivo.
Ili pij normalno pivo, ili nemoj piti ništa.
Jebem mater svakome tko pije lagano ili bezalkoholno pivo.
crvenkasti-
2014-04-17
Sta im je lagana zastita
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
da im hoće stvarno pomoći, trebali su im sastaviti tekst kapitulacije...
Trebao je obuti štikle i zaplesati neki LGBTQ ples.
Svi bi ga opet voljeli.
Svi bi ga opet voljeli.
crvenkasti-
2014-04-17
ovako izgleda predsjednik koji je uništio vlastitu državu da bi postala član sjevernoatlantske terorističke organizacije, da bi nakon svega, od iste dobio čvrsta obećanja o članstvu onda "kada se ispune svi uvjeti"...
do jeseni će visit na sred majdana, kuvertiram...
T. wrote:ovako izgleda predsjednik koji je uništio vlastitu državu da bi postala član sjevernoatlantske terorističke organizacije, da bi nakon svega, od iste dobio čvrsta obećanja o članstvu onda "kada se ispune svi uvjeti"...
Pokušali smo - nije uspjelo.
Znaš kako kažu, bolje pokušati, pa ne uspjeti, nego uopće ne pokušati.
Jedino što treba imati u glavi i zrno soli, pa ne pokušavati ono što i idiot može znati da će biti nemoguće.
Uništiti Rusiju, pobijediti Rusiju na vojnom planu?
Mogli su isto tako pokušavati lupati glavom u zid i nadati se da će se srušiti ako lupaju jače.
crvenkasti-
2014-04-17
Kako stoji AV u zadnje vrijeme? Putin?
Službenik-
2022-02-24
T. wrote:ovako izgleda predsjednik koji je uništio vlastitu državu da bi postala član sjevernoatlantske terorističke organizacije, da bi nakon svega, od iste dobio čvrsta obećanja o članstvu onda "kada se ispune svi uvjeti"...
Možda neće do jeseni, ali da hoće prije ili kasnije - hoće.
Ringo10 wrote:Sta im je lagana zastita
Trpanje kurca straga dok ih ruska artiljerija melje sprijeda. Kamo god da se okrenu pušiona. Sad će javelini, sad će zapadna obuka, sad će leopardi, sad će kasetno oružje, pa idu i F-16 i tako ih jebu. Oni su kurcu kako god ovo završi, samo im to još nitko nije rekao. 1991. imali preko 50 milijuna stanovnika. Sad trideset i pet ... ako i toliko.
USA u kurcu
Neizbježan ishod strukture federalnih USD nakon 1971. godine - SAD su morale prestati proizvoditi robu (poput poluvodiča i mornaričkih brodova) u korist izvoza UST-a. (UST ili TerraUSD je kriptovaluta vezana za američki dolar.)
Nakon što je Kina prestala kupovati UST 2014., struktura statusa rezervi u USD trebala se promijeniti.
SAD može održavati međunarodnu trgovinsku vrijednost USD i time i stvarnu vrijednost obveznica
ili može početi proizvoditi više robe koja joj je potrebna i tako dopustiti da inflacija bude vrlo visoka nekoliko godina, što će srušiti stvarnu vrijednost obveznica.
Ali ne može oboje.
Neizbježan ishod strukture federalnih USD nakon 1971. godine - SAD su morale prestati proizvoditi robu (poput poluvodiča i mornaričkih brodova) u korist izvoza UST-a. (UST ili TerraUSD je kriptovaluta vezana za američki dolar.)
Nakon što je Kina prestala kupovati UST 2014., struktura statusa rezervi u USD trebala se promijeniti.
SAD može održavati međunarodnu trgovinsku vrijednost USD i time i stvarnu vrijednost obveznica
ili može početi proizvoditi više robe koja joj je potrebna i tako dopustiti da inflacija bude vrlo visoka nekoliko godina, što će srušiti stvarnu vrijednost obveznica.
Ali ne može oboje.
crvenkasti-
2014-04-17
A Srbija gospodarski lider u Europi. AV to stalno ponavlja, ja mu vjerujem.crvenkasti wrote:USA u kurcu
Eroo wrote:A Srbija gospodarski lider u Europi. AV to stalno ponavlja, ja mu vjerujem.crvenkasti wrote:USA u kurcu
Još jednom te molim da prestaneš odgovarati na moje postove svojim idiotskim komentarima.
Volim pročitati pravi ironičan post, i ako me nadjebe ili mi začepi usta, čestitam piscu iako sam se iznervirao.
Alo ovo što ti pišeš izaziva samo osjećaj gađenja i beznađa.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Eroo wrote:A Srbija gospodarski lider u Europi. AV to stalno ponavlja, ja mu vjerujem.crvenkasti wrote:USA u kurcu
Još jednom te molim da prestaneš odgovarati na moje postove svojim idiotskim komentarima.
Volim pročitati pravi ironičan post, i ako me nadjebe ili mi začepi usta, čestitam piscu iako sam se iznervirao.
Meni je tragikomičan. Udbaš, Hercegovac, naturalizirani Slovenac i Ukro-rvatina.
Znači da je bilo u'sridu. Tako se to radi s botovima i trolovima, kao što si ti.crvenkasti wrote:Eroo wrote:A Srbija gospodarski lider u Europi. AV to stalno ponavlja, ja mu vjerujem.crvenkasti wrote:USA u kurcu
A za ostalo...pogledaj svoje idiotske doskočice i komentare u 3 p.m. Samo ti nastavi.
Inače, otvori svoju temu i tamo to radi. Ne brini, neću ti tamo odgovarat.
Pa ovo je moja tema, dementni.
crvenkasti-
2014-04-17
Ako ti je za utjehu i ako ti to šta pomaže, samo nastavi, meni ne smeta...Koba wrote:crvenkasti wrote:Eroo wrote:A Srbija gospodarski lider u Europi. AV to stalno ponavlja, ja mu vjerujem.crvenkasti wrote:USA u kurcu
Meni je tragikomičan. Udbaš, Hercegovac, naturalizirani Slovenac i Ukro-rvatina.
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NATO: Zapad se mora pripremiti na dugi rat
» Za što se to Nijemci stvarno pripremaju?Njemačka povečava vojsku,Švedska i Finska traže zaštitu od SAD-a i NATO-a
» NATO 1999 Zapad nastavak rata nad Srbijom
» Moskva strahuje da će Zapad „gurnuti“ Srbiju u NATO
» kissinger 2014 o Ukrajini: EU da, NATO ne.
» Za što se to Nijemci stvarno pripremaju?Njemačka povečava vojsku,Švedska i Finska traže zaštitu od SAD-a i NATO-a
» NATO 1999 Zapad nastavak rata nad Srbijom
» Moskva strahuje da će Zapad „gurnuti“ Srbiju u NATO
» kissinger 2014 o Ukrajini: EU da, NATO ne.
Page 1 of 3