više ga koštao taxi od kaštela do splita, nego avion od barcelone do kaštela...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: više ga koštao taxi od kaštela do splita, nego avion od barcelone do kaštela...
ima pun kurac krađa , nagleda sam se ovih mjesec ipo dana dosta toga već, sitnih krađa koje jako jako jako jako živciraju turiste.. najebat ćemo, osjetit će se za koju godinu brutalnokic wrote:
zbog ovog i propada turizam, realno, procula se sva ova krađa..
u vrijeme mas medija kad za cas stavis sliku i tekst viralno, mi se ponasamo: ako mu ne pase nek ide na noge!
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: više ga koštao taxi od kaštela do splita, nego avion od barcelone do kaštela...
AssadNaPodmornici wrote:ima pun kurac krađa , nagleda sam se ovih mjesec ipo dana dosta toga već, sitnih krađa koje jako jako jako jako živciraju turiste.. najebat ćemo, osjetit će se za koju godinu brutalnokic wrote:
u vrijeme mas medija kad za cas stavis sliku i tekst viralno, mi se ponasamo: ako mu ne pase nek ide na noge!
vec se osjeca: open your eyes
Turci nude aranzmane i popuste i tretiraju te kao kralja sto je najvaznije..
mi tretiramo turiste kao hodajuce bankomate i nudimo in simulakrum izumrle tradicije..
O vidi ti KIC cita bodriljara
Bravo !
Bravo !
ma najgore od svega ima solidne ponude i toga , mediji malo seru..kic wrote:AssadNaPodmornici wrote:ima pun kurac krađa , nagleda sam se ovih mjesec ipo dana dosta toga već, sitnih krađa koje jako jako jako jako živciraju turiste.. najebat ćemo, osjetit će se za koju godinu brutalnokic wrote:
vec se osjeca: open your eyes
Turci nude aranzmane i popuste i tretiraju te kao kralja sto je najvaznije..
mi tretiramo turiste kao hodajuce bankomate i nudimo in simulakrum izumrle tradicije..
imamo dosta i kvalitete, i ostaloga, i nije sve tako betonizirano.. naravno dalmatinska obala je teško sranje, ali otoci su vrh, još su očuvani, ali sve je jebeno skupo i pljačka, plus hrpa sitne pljačke.. recimo u restoranima, ti naplaćuju kruv i to brutalno... što se recimo treba podrazumjevati u cijenu,..
za početak bi trebalo brutalno, ali baš brutalno rezati poreze...
počevši od PDVa sa 25% na 13% ili manje na restorane i sve u turizmu, do rezanja poreza na plaće brutalno..
ako se to ne dogodi, svaka iduća godina će biti sve gora i gora..
i to će brutalno padati, jer ovo malo radne snage što je ostalo u RH, održava kakav-takav turizam , barem gornji dio na kvaliteti,...
počevši od PDVa sa 25% na 13% ili manje na restorane i sve u turizmu, do rezanja poreza na plaće brutalno..
i to će brutalno padati, jer ovo malo radne snage što je ostalo u RH, održava kakav-takav turizam , barem gornji dio na kvaliteti,...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Sora wrote:O vidi ti KIC cita bodriljara
Bravo !
pa ako se nudi nesto sto ne postoji vise, radi se o prodaji price, o simulakrumu..
vecina pjesama sa Splitskog festivala nema veze sa stvarnoscu vise.. takav zivot dalmatinskog sela i mora je otisao u povijest..
Uvozimo sezonsku radnu snagu i to masovno.AssadNaPodmornici wrote:za početak bi trebalo brutalno, ali baš brutalno rezati poreze...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Demograf: Popis nas je koštao 24 puta više nego Sloveniju, a njih je duplo manje''
» Kinezi bi gradili most ili tunel od Splita do Kaštela
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Posada HISTERIČNO VRIŠTALA dok je avion padao, putnici se još više uspaničili
» Je li normalno da državna troši više nego što ima?
» Kinezi bi gradili most ili tunel od Splita do Kaštela
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Posada HISTERIČNO VRIŠTALA dok je avion padao, putnici se još više uspaničili
» Je li normalno da državna troši više nego što ima?
Page 2 of 2