Odmorite malo ;)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Odmorite malo ;)
Jbte, misteriozno nestali s početka XV. stoljeća...Po Kr. da se razumijemo.Starhemberg wrote:Dobro, tebi očito povijest nije jača strana (inače ne bi spominjao bogumile u ovom kontekstu) pa ti se može oprostiti neznanje ili nerazumijevanje.Ero wrote:Starhemberg wrote:Naravno da im je mjesto, to što su Germani uništavali stare slavenske poganske hramove i svetišta glavni je razlog zašto je iz tog vremena ostalo tako malo materijalnih ostataka.
Posebno su bili krvoločni do Bogumila, tako da od njih nije ostao ni kamen na kamenu.
Istovremeno saznajemo iz dokumenata pošto je u Grčkoj u V. stoljeću prije Kr.
bila kila pšenice ili jedno jaje.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Pusti Europljane, pričamo o Slavenima i njihovoj kulturnoj baštini.jastreb wrote:Ne. Nisu je uništili. Danas Europljani baštine veliki dio grčko-rimske antičke kulture.Ero wrote:¸Uništili je barbari. Kao i rimsku ili grčku, uostalom.jastreb wrote:Koja je brzo propala kao da je nikada nije ni bilo.Ero wrote:Fascinantna kultura.Starhemberg wrote:Faraon Tutankamon? Veze s indoeuropskim hordama? Mislim, pitanje krajnje jednostavno.Ero wrote:...je u uvodnom članku.
Dočim od starog Egipta nitko ne baštini niš.
Čak ni mnoge stvari o Egipćanima ne znamo.
2014-04-23
Tko je nestao i odakle je nestao?Ero wrote:Jbte, misteriozno nestali s početka XV. stoljeća...Po Kr. da se razumijemo.Starhemberg wrote:Dobro, tebi očito povijest nije jača strana (inače ne bi spominjao bogumile u ovom kontekstu) pa ti se može oprostiti neznanje ili nerazumijevanje.Ero wrote:Starhemberg wrote:Naravno da im je mjesto, to što su Germani uništavali stare slavenske poganske hramove i svetišta glavni je razlog zašto je iz tog vremena ostalo tako malo materijalnih ostataka.
Posebno su bili krvoločni do Bogumila, tako da od njih nije ostao ni kamen na kamenu.
Guest- Guest
Pričamo i pišemo na hravstkom (slavenskom) jeziku. I pazi usred Europe...Ero wrote:Pusti Europljane, pričamo o Slavenima i njihovoj kulturnoj baštini.jastreb wrote:Ne. Nisu je uništili. Danas Europljani baštine veliki dio grčko-rimske antičke kulture.Ero wrote:¸Uništili je barbari. Kao i rimsku ili grčku, uostalom.jastreb wrote:Koja je brzo propala kao da je nikada nije ni bilo.Ero wrote:Fascinantna kultura.Starhemberg wrote:Faraon Tutankamon? Veze s indoeuropskim hordama? Mislim, pitanje krajnje jednostavno.Ero wrote:...je u uvodnom članku.
Dočim od starog Egipta nitko ne baštini niš.
Čak ni mnoge stvari o Egipćanima ne znamo.
Guest- Guest
Pa zar ruska književnost nije nešto što spada u sam vrh svjetske kulturne baštine???Ero wrote:Pusti Europljane, pričamo o Slavenima i njihovoj kulturnoj baštini.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pokušava nešto iskonstruirati iz dosade pa se skroz zbunio...jastreb wrote:Pa zar ruska književnost nije nešto što spada u sam vrh svjetske kulturne baštine???Ero wrote:Pusti Europljane, pričamo o Slavenima i njihovoj kulturnoj baštini.
Guest- Guest
Oće to Jastreb, oće...Starhemberg wrote:Pokušava nešto iskonstruirati iz dosade pa se skroz zbunio...jastreb wrote:Pa zar ruska književnost nije nešto što spada u sam vrh svjetske kulturne baštine???Ero wrote:Pusti Europljane, pričamo o Slavenima i njihovoj kulturnoj baštini.
2014-04-23
Je, baciš oko na Sankt Peterburg, ili Gum na Crvenom trgu...sve slavenska baština.jastreb wrote:Pa zar ruska književnost nije nešto što spada u sam vrh svjetske kulturne baštine???Ero wrote:Pusti Europljane, pričamo o Slavenima i njihovoj kulturnoj baštini.
2014-04-23
Pusti ti Jastreba, nego probaj odgoviriti... kojim se ono jezikom i pismom služiš?Ero wrote:Oće to Jastreb, oće...Starhemberg wrote:Pokušava nešto iskonstruirati iz dosade pa se skroz zbunio...jastreb wrote:Pa zar ruska književnost nije nešto što spada u sam vrh svjetske kulturne baštine???Ero wrote:Pusti Europljane, pričamo o Slavenima i njihovoj kulturnoj baštini.
Guest- Guest
Nekakvi Bogumili. Nečiji kao potomci, da ih sad ne spominjemo.Starhemberg wrote:Tko je nestao i odakle je nestao?Ero wrote:Jbte, misteriozno nestali s početka XV. stoljeća...Po Kr. da se razumijemo.Starhemberg wrote:Dobro, tebi očito povijest nije jača strana (inače ne bi spominjao bogumile u ovom kontekstu) pa ti se može oprostiti neznanje ili nerazumijevanje.Ero wrote:Starhemberg wrote:Naravno da im je mjesto, to što su Germani uništavali stare slavenske poganske hramove i svetišta glavni je razlog zašto je iz tog vremena ostalo tako malo materijalnih ostataka.
2014-04-23
Ovisno od sugovornika, kao i svi pametni ljudi...Starhemberg wrote:Pusti ti Jastreba, nego probaj odgoviriti... kojim se ono jezikom i pismom služiš?Ero wrote:Oće to Jastreb, oće...Starhemberg wrote:Pokušava nešto iskonstruirati iz dosade pa se skroz zbunio...jastreb wrote:Pa zar ruska književnost nije nešto što spada u sam vrh svjetske kulturne baštine???Ero wrote:Pusti Europljane, pričamo o Slavenima i njihovoj kulturnoj baštini.
2014-04-23
Nekakvi bogumili... takvom odgovoru sam se i nadao.Ero wrote:Nekakvi Bogumili. Nečiji kao potomci, da ih sad ne spominjemo.Starhemberg wrote:Tko je nestao i odakle je nestao?Ero wrote:Jbte, misteriozno nestali s početka XV. stoljeća...Po Kr. da se razumijemo.Starhemberg wrote:Dobro, tebi očito povijest nije jača strana (inače ne bi spominjao bogumile u ovom kontekstu) pa ti se može oprostiti neznanje ili nerazumijevanje.Ero wrote:Starhemberg wrote:Naravno da im je mjesto, to što su Germani uništavali stare slavenske poganske hramove i svetišta glavni je razlog zašto je iz tog vremena ostalo tako malo materijalnih ostataka.
Guest- Guest
Trenutno?Ero wrote:Ovisno od sugovornika, kao i svi pametni ljudi...Starhemberg wrote:Pusti ti Jastreba, nego probaj odgoviriti... kojim se ono jezikom i pismom služiš?Ero wrote:Oće to Jastreb, oće...Starhemberg wrote:Pokušava nešto iskonstruirati iz dosade pa se skroz zbunio...jastreb wrote:Pa zar ruska književnost nije nešto što spada u sam vrh svjetske kulturne baštine???Ero wrote:Pusti Europljane, pričamo o Slavenima i njihovoj kulturnoj baštini.
Guest- Guest
Odmorite malo,uzfilozofirali ste se :D
2014-04-12
Ma nismo, čavrljamo :Dmaggie13 wrote:Odmorite malo,uzfilozofirali ste se :D
Guest- Guest
Na tvom. Doduše lošem, ali ipak tvom.Starhemberg wrote:Trenutno?Ero wrote:Ovisno od sugovornika, kao i svi pametni ljudi...Starhemberg wrote:Pusti ti Jastreba, nego probaj odgoviriti... kojim se ono jezikom i pismom služiš?Ero wrote:Oće to Jastreb, oće...Starhemberg wrote:Pokušava nešto iskonstruirati iz dosade pa se skroz zbunio...jastreb wrote:Pa zar ruska književnost nije nešto što spada u sam vrh svjetske kulturne baštine???Ero wrote:Pusti Europljane, pričamo o Slavenima i njihovoj kulturnoj baštini.
2014-04-23
Možemo i na tvom, samo malo mi je rusty slovenski... kao Bosancu prvi dan u LjubljaniEro wrote:Na tvom. Doduše lošem, ali ipak tvom.Starhemberg wrote:Trenutno?Ero wrote:Ovisno od sugovornika, kao i svi pametni ljudi...Starhemberg wrote:Pusti ti Jastreba, nego probaj odgoviriti... kojim se ono jezikom i pismom služiš?Ero wrote:Oće to Jastreb, oće...Starhemberg wrote:Pokušava nešto iskonstruirati iz dosade pa se skroz zbunio...jastreb wrote:Pa zar ruska književnost nije nešto što spada u sam vrh svjetske kulturne baštine???Ero wrote:Pusti Europljane, pričamo o Slavenima i njihovoj kulturnoj baštini.
Guest- Guest
svi ste preozbiljni veceras B-)Starhemberg wrote:Ma nismo, čavrljamo :Dmaggie13 wrote:Odmorite malo,uzfilozofirali ste se :D
2014-04-12
bosanac daj si mira!Ero wrote:Fascinantno...Tada su slavenske divlje horde skakutale po azijskim tundrama.
isčupan iz korjena. dalje od šentilja nisi otišao.
mrljaš o genima. o kolindi, o hdz-u.
2014-12-30
Waw...s ovim si me dotukao.veber wrote:bosanac daj si mira!Ero wrote:Fascinantno...Tada su slavenske divlje horde skakutale po azijskim tundrama.
isčupan iz korjena. dalje od šentilja nisi otišao.
mrljaš o genima. o kolindi, o hdz-u.
2014-04-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Odmorite malo!
» Odmorite malo...
» Ajd sad malo odmorite, djeco. :)
» Odmorite se malo od politike :)
» Odmorite malo od ovh agresivnih tema....
» Odmorite malo...
» Ajd sad malo odmorite, djeco. :)
» Odmorite se malo od politike :)
» Odmorite malo od ovh agresivnih tema....
Page 2 of 2