Odmorite malo ;)
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Odmorite malo ;)
King Tut's tomb: Colourised photos documenting Howard Carter's discovery
http://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/worldnews/11977795/King-Tuts-tomb-Colourised-photos-documenting-Howard-Carters-discovery.html?frame=3493640
http://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/worldnews/11977795/King-Tuts-tomb-Colourised-photos-documenting-Howard-Carters-discovery.html?frame=3493640
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Odmorite malo ;)
Fascinantno...Tada su slavenske divlje horde skakutale po azijskim tundrama.
eŽro,ako budes bio u prilici posjeti kunstlich-historise museum u Becu...oke,ima Bec oko 30tak muzeja svi odreda svjeckog nivoa...milina za dozivjeti...
Guest- Guest
Muzeji su ogledalo duše jednog naroda. I nećeš vjerovati - groblja.bogomdani wrote:eŽro,ako budes bio u prilici posjeti kunstlich-historise museum u Becu...oke,ima Bec oko 30tak muzeja svi odreda svjeckog nivoa...milina za dozivjeti...
2014-04-23
Kao i germanske i sve druge indoeuropske...point?Ero wrote:Fascinantno...Tada su slavenske divlje horde skakutale po azijskim tundrama.
Guest- Guest
Nedavno je zahvaljujući nekoj šeprtlji faraonu otkinuta brada, pitam se jesu li to obnovili već...
Guest- Guest
Zbog toga nije ništa manje istinito ono što sam konstatirao.Starhemberg wrote:Kao i germanske i sve druge indoeuropske...point?Ero wrote:Fascinantno...Tada su slavenske divlje horde skakutale po azijskim tundrama.
2014-04-23
Point?Ero wrote:Zbog toga nije ništa manje istinito ono što sam konstatirao.Starhemberg wrote:Kao i germanske i sve druge indoeuropske...point?Ero wrote:Fascinantno...Tada su slavenske divlje horde skakutale po azijskim tundrama.
Guest- Guest
2014-04-23
Faraon Tutankamon? Veze s indoeuropskim hordama? Mislim, pitanje krajnje jednostavno.Ero wrote:...je u uvodnom članku.
Guest- Guest
Fascinantna kultura.Starhemberg wrote:Faraon Tutankamon? Veze s indoeuropskim hordama? Mislim, pitanje krajnje jednostavno.Ero wrote:...je u uvodnom članku.
2014-04-23
Meni nije jedna stvar jasna, kako je Bog kojeg nisu stovali dozvolio takav razvoj i prosperitet? U cemu je kvaka?
omni-
2014-04-12
Koja je brzo propala kao da je nikada nije ni bilo.Ero wrote:Fascinantna kultura.Starhemberg wrote:Faraon Tutankamon? Veze s indoeuropskim hordama? Mislim, pitanje krajnje jednostavno.Ero wrote:...je u uvodnom članku.
I što danas ima Egipat od tog kulturnog naslijeđa???
Nema ništa i da se kojim slučajem ondje usidrio islamizam tipa ISIL,i piramide i sfinga bile bi uništene.
A narodi koji u to doba nisu bili ni u kakvim planovima (Germani,ili Slaveni)imaju svoju fascinantnu kulturu pred kojim se svi nasljednici Egipta mogu sakriti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
¸Uništili je barbari. Kao i rimsku ili grčku, uostalom.jastreb wrote:Koja je brzo propala kao da je nikada nije ni bilo.Ero wrote:Fascinantna kultura.Starhemberg wrote:Faraon Tutankamon? Veze s indoeuropskim hordama? Mislim, pitanje krajnje jednostavno.Ero wrote:...je u uvodnom članku.
2014-04-23
jastreb wrote:Koja je brzo propala kao da je nikada nije ni bilo.Ero wrote:Fascinantna kultura.Starhemberg wrote:Faraon Tutankamon? Veze s indoeuropskim hordama? Mislim, pitanje krajnje jednostavno.Ero wrote:...je u uvodnom članku.
I što danas ima Egipat od tog kulturnog naslijeđa???
Nema ništa i da se kojim slučajem ondje usidrio islamizam tipa ISIL,i piramide i sfinga bile bi uništene.
A narodi koji u to doba nisu bili ni u kakvim planovima (Germani,ili Slaveni)imaju svoju fascinantnu kulturu pred kojim se svi nasljednici Egipta mogu sakriti.
Ne miješaj Slavene tamo di im nije misto.
Više nam je ostalo od arheološki artefakata od Vučedola nego od Slavena.
2014-04-23
Naravno da im je mjesto, to što su Germani uništavali stare slavenske poganske hramove i svetišta glavni je razlog zašto je iz tog vremena ostalo tako malo materijalnih ostataka.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Naravno da im je mjesto, to što su Germani uništavali stare slavenske poganske hramove i svetišta glavni je razlog zašto je iz tog vremena ostalo tako malo materijalnih ostataka.
Posebno su bili krvoločni do Bogumila, tako da od njih nije ostao ni kamen na kamenu.
2014-04-23
Dobro, tebi očito povijest nije jača strana (inače ne bi spominjao bogumile u ovom kontekstu) pa ti se može oprostiti neznanje ili nerazumijevanje.Ero wrote:Starhemberg wrote:Naravno da im je mjesto, to što su Germani uništavali stare slavenske poganske hramove i svetišta glavni je razlog zašto je iz tog vremena ostalo tako malo materijalnih ostataka.
Posebno su bili krvoločni do Bogumila, tako da od njih nije ostao ni kamen na kamenu.
Guest- Guest
Ne. Nisu je uništili. Danas Europljani baštine veliki dio grčko-rimske antičke kulture.Ero wrote:¸Uništili je barbari. Kao i rimsku ili grčku, uostalom.jastreb wrote:Koja je brzo propala kao da je nikada nije ni bilo.Ero wrote:Fascinantna kultura.Starhemberg wrote:Faraon Tutankamon? Veze s indoeuropskim hordama? Mislim, pitanje krajnje jednostavno.Ero wrote:...je u uvodnom članku.
Dočim od starog Egipta nitko ne baštini niš.
Čak ni mnoge stvari o Egipćanima ne znamo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jbte, misteriozno nestali s početka XV. stoljeća...Po Kr. da se razumijemo.Starhemberg wrote:Dobro, tebi očito povijest nije jača strana (inače ne bi spominjao bogumile u ovom kontekstu) pa ti se može oprostiti neznanje ili nerazumijevanje.Ero wrote:Starhemberg wrote:Naravno da im je mjesto, to što su Germani uništavali stare slavenske poganske hramove i svetišta glavni je razlog zašto je iz tog vremena ostalo tako malo materijalnih ostataka.
Istovremeno saznajemo iz dokumenata pošto je u Grčkoj u V. stoljeću prije Kr.
bila kila pšenice ili jedno jaje.
2014-04-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Odmorite malo!
» Odmorite malo...
» Ajd sad malo odmorite, djeco. :)
» Odmorite se malo od politike :)
» Odmorite malo od ovh agresivnih tema....
» Odmorite malo...
» Ajd sad malo odmorite, djeco. :)
» Odmorite se malo od politike :)
» Odmorite malo od ovh agresivnih tema....
Page 1 of 2