Ajmooooo Skoro stis'o si ih majku im jebem ovoj dvojki
Page 1 of 1
Ajmooooo Skoro stis'o si ih majku im jebem ovoj dvojki
https://direktno.hr/direkt/croelecto-drugi-krug-izbora-najvjerojatnije-ulaze-kolinda-grabar-kitarovic-i-milanovic-161587/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ajmooooo Skoro stis'o si ih majku im jebem ovoj dvojki
jos malo i skoro preskace zokija i juri...ajmooo udri bagru petokolonasku
2015-09-08
Nek se malo tresu. Tko zna šta još može izać na vidjelo o Kolindi a tada se sve mijenja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Škorina jedina šansa je da Kolinda ispadne u 1 krugu
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
skoro deri ih i najebi se majke imbexu i jutarnjem i novostima ako treba pomoc tu sam..peta kolona ima da padne i nestane
2015-09-08
vuksadinare wrote:skoro deri ih i najebi se majke imbexu i jutarnjem i novostima ako treba pomoc tu sam..peta kolona ima da padne i nestane
Škoro nema šanse 1:1 protiv Kolinde.
Kolinda će dobiti svu ljevicu... ma koliko je ne voljeli...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:skoro deri ih i najebi se majke imbexu i jutarnjem i novostima ako treba pomoc tu sam..peta kolona ima da padne i nestane
koji si ti hlebinac
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:skoro deri ih i najebi se majke imbexu i jutarnjem i novostima ako treba pomoc tu sam..peta kolona ima da padne i nestane
koji si ti hlebinac
a baš :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kraljici je zajamčen još jedan mandat. Nakon toga bude šef NATO saveza.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Kraljici je zajamčen još jedan mandat. Nakon toga bude šef NATO saveza.
vise vode u vino
otreznjenje bude bolno
2014-04-12
Ne može nam niko ništa...
Eroo wrote:Ne može nam niko ništa...
moguce , zato zasigurno mozete sami sebi
2014-04-12
Misliš sa' kad je Perković doma, a Milanović rekonstruiran? Ma ajte, molin vas...debotoijusto wrote:Eroo wrote:Kraljici je zajamčen još jedan mandat. Nakon toga bude šef NATO saveza.
vise vode u vino
otreznjenje bude bolno
2016-07-22
Tako nešto. Kako postoji ogromna većina nezadovoljnih u HDZu uopće me ne bi čudilo da dva dana nakon šta ova proglasi službenu kandidaturu ispliva u medijima nešto o njoj i onda njoj rejting pada a ti glasaći idu Škori pa bude neka šema da su svi troje izjednačeni po anketama za prvi krug.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Ne može nam niko ništa...
moguce , zato zasigurno mozete sami sebi
Jbga nekome je prioritet skidanje Plenkovica a to se sad najlkaše radi skidanjem Kolinde s trona nakon čega Plenkovic na unutarstranačkim izborima gubi mjesto predsjednika stranke.
Ipak je vlast vlast a mjesto predsjednika ipak više počasno i protokolarno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovdje se polovično slažem s tobom.Eroo wrote:Kraljici je zajamčen još jedan mandat. Nakon toga bude šef NATO saveza.
Još jedan mandat joj ne gine,to je istina,ali ovo drugo je glupost.
Nadalje mislim da će Kolinda nadmoćno pobijediti jer će joj glas dati i dosta ljevičara i Primoraca,koji će na čelu države radije vidjeti nju,nego onog eštrema Škoru,koji bi Hrvatsku poustašio sve u 16.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ovdje se polovično slažem s tobom.Eroo wrote:Kraljici je zajamčen još jedan mandat. Nakon toga bude šef NATO saveza.
Nadalje mislim da će Kolinda nadmoćno pobijediti jer će joj glas dati i dosta ljevičara i Primoraca,koji će na čelu države radije vidjeti nju,nego onog eštrema Škoru,koji bi Hrvatsku poustašio sve u 16.
Velite, ako budemo dobri dobijemo manje opsanu varijantu...Mada ja ne mislim tako. Žena je u pitanju, rođo...
2016-07-22
crveni majku vam jebem ce geveravskuepikur37 wrote:debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:skoro deri ih i najebi se majke imbexu i jutarnjem i novostima ako treba pomoći tu..peta kolona ima da padne i nestane
koji si ti hlebinac
a baš :)
2015-09-08
gle bika..da izaberemo baju malu kninju on je liberal sve u sesnaestjastreb wrote:Ovdje se polovično slažem s tobom.Eroo wrote:Kraljici je zajamčen još jedan mandat. Nakon toga bude šef NATO saveza.
2015-09-08
A i mlogo lepo peva, o rodnome kraju...vuksadinare wrote:gle bika..da izaberemo baju malu kninju on je liberal sve u sesnaestjastreb wrote:Ovdje se polovično slažem s tobom.Eroo wrote:Kraljici je zajamčen još jedan mandat. Nakon toga bude šef NATO saveza.
Za razliku od škore ustaše, koji pjeva o hrvatskoj...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Similar topics
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Nijemci uče rvatski : Jebem ti majku
» 'Tolerantna' Sevka:'Jebem vam majku svima'
» MOST vodi politiku u stilu 'jebem vam majku svima mi smo tu da budemo na vlasti'
» Ovo je Srbija majku ti jebem a ne tvoja ustaska zemlja.Mars iz zemlje pa pricaj ustaski gdje hoces
» Nijemci uče rvatski : Jebem ti majku
» 'Tolerantna' Sevka:'Jebem vam majku svima'
» MOST vodi politiku u stilu 'jebem vam majku svima mi smo tu da budemo na vlasti'
» Ovo je Srbija majku ti jebem a ne tvoja ustaska zemlja.Mars iz zemlje pa pricaj ustaski gdje hoces
Page 1 of 1