MOST vodi politiku u stilu 'jebem vam majku svima mi smo tu da budemo na vlasti'
Page 1 of 1
MOST vodi politiku u stilu 'jebem vam majku svima mi smo tu da budemo na vlasti'
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/prvi-doznajemo-ovo-su-ministarstva-na-kojima-ce-inzistirati-953980
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: MOST vodi politiku u stilu 'jebem vam majku svima mi smo tu da budemo na vlasti'
ovi nisu normalni...ovi se ponasaju u stilu...sami protiv svih
2015-09-08
Re: MOST vodi politiku u stilu 'jebem vam majku svima mi smo tu da budemo na vlasti'
Neka Mosta.Samo neka jebu HDZ i SDP.I da im je to jedina svrha isplati se
Satan Panonski- Posts : 46
2016-09-12
Oni su nešto kao vijeće mula u Iranu
nakon izbora odrede tko smije a tko ne na vlast, neovisno o rezultatima izbora
Super mi je MOST. Odlični su dečki! Bravo!
Guest- Guest
kao u naslovu..tako su etiketirali u noci izbora..'jebemo mater zivom zidu'
2015-09-08
samo ih malo jebe matematika, jer HDZ može složit vladu i bez njih ako se dogovori s IDS-om, kojem je ionak svejedno ko je na vlasti dok oni mogu neometano haračiti po istri, banditom koji ionak nije preskup, i onda im fali samo još koji hns-ovac ili beljakom nezadovoljni seljak, a svi su oni podmitljivi.
osusila se ruka svakom idiotu koji ih je prekjucer zaokruzio...
Dread_Pirate_Roberts wrote:osusila se ruka svakom idiotu koji ih je prekjucer zaokruzio...
saćeš dobiti od megice...
Guest- Guest
Eva wrote:Super mi je MOST. Odlični su dečki! Bravo!
je, baš su pokazali dosljednost...rikverc su šaltali za svaku packu
Guest- Guest
Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:osusila se ruka svakom idiotu koji ih je prekjucer zaokruzio...
saćeš dobiti od megice...
cekam...
Pa tako i treba, i mi bi trebali tako. Nema razgovora sa Srbima dok ne maknu Vučića, tako i ovi. Nema na vlast dok ne uklonite nepoćudne. Oš neš Bankokmarcellus wrote:
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Similar topics
» 'Tolerantna' Sevka:'Jebem vam majku svima'
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
» Ovo je Srbija majku ti jebem a ne tvoja ustaska zemlja.Mars iz zemlje pa pricaj ustaski gdje hoces
» N1 : Poslali smo dopis za zemaljsku frekvenciju da budemo svima dostupni
» Nijemci uče rvatski : Jebem ti majku
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
» Ovo je Srbija majku ti jebem a ne tvoja ustaska zemlja.Mars iz zemlje pa pricaj ustaski gdje hoces
» N1 : Poslali smo dopis za zemaljsku frekvenciju da budemo svima dostupni
» Nijemci uče rvatski : Jebem ti majku
Page 1 of 1