Bijesni hercegovci pred HDZ-om!Gdje je Čović?Pobjegao kao Čaušesku!
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Bijesni hercegovci pred HDZ-om!Gdje je Čović?Pobjegao kao Čaušesku!
http://www.maxportal.hr/vijesti/video-bijesni-hercegovci-pred-hdz-om-gdje-je-covic-pobjegao-kao-causeku/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bijesni hercegovci pred HDZ-om!Gdje je Čović?Pobjegao kao Čaušesku!
gdje je?kod dode zatrazio azil ...taj vise nije u mostaru...moskva,kajmansko otocje,beograd,banja luka tu ga treba traziti
2015-09-08
I sta ?
Sad kukaju da je zatajila federacija
Nije vise bitan izborni zakon
glupi gluplji najgluplji Hercegovci
Nije bitna. Nepismena talibanska sirotinja krezuba nema ni za sadaku.Sora wrote:I sta ?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ero sve pet ali covke je samo takva lopina...ja sam davno tu napisao da on nece pasti zbog politike herceg bosne i slicno vec nezajazljivog grabeza ...i tako ce biti...Eroo wrote:Nije bitna. Nepismena talibanska sirotinja krezuba nema ni za sadaku.Sora wrote:Ja?
Sad kukaju da je zatajila federaciju
Nije više bitan izborni zakon
2015-09-08
Eroo wrote:Nije bitna. Nepismena talibanska sirotinja krezuba nema ni za sadaku.Sora wrote:I sta ?
šta je smradu hercegovački? vas take genijalce 'rcegovnjare doktore nobelovce magistre inženjere menađere i biznismene najbolji ste na planetu sjebaše vas nepismena talibanska sirotinja? pa kako je to moguće pička vam materina hercegovačka?
Guest- Guest
da moze on bi iz narodne banke sleperima lovu iznjeo..pa sto mu nije dosta bilo..nego grabi i samo grabi a sad kao svi slicni takvi mora pred lincerskom ekipom bjezat kroz tunele i navrat nanos..
2015-09-08
I to nam kažu Muslimani, a sami ne znaju kud je nestalo 20 milijardi dolara donacija?vuksadinare wrote:ero sve pet ali covke je samo takva lopina...ja sam davno tu napisao da on nece pasti zbog politike herceg bosne i slicno vec nezajazljivog grabeza ...i tako ce biti...Eroo wrote:Nije bitna. Nepismena talibanska sirotinja krezuba nema ni za sadaku.Sora wrote:Ja?
Ma skinite se...
2016-07-22
Pa tamo su svi lopovi , Bakir , Dodik.....to ne mijenja činjenicu da Čović nije lopov
Lopov je. Kratko i jasno.
Lopov je. Kratko i jasno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eroo wrote:I to nam kažu Muslimani, a sami ne znaju kud je nestalo 20 milijardi dolara donacija?vuksadinare wrote:ero sve pet ali covke je samo takva lopina...ja sam davno tu napisao da on nece pasti zbog politike herceg bosne i slicno vec nezajazljivog grabeza ...i tako ce biti...Eroo wrote:Nije bitna. Nepismena talibanska sirotinja krezuba nema ni za sadaku.Sora wrote:Ja?
Ma skinite se...
hahahah...neprocjenjivo I2B
Guest- Guest
ero...covke je sam sebe pokopao zbog prepohlepe..presao je granicu u drpanje..pa osigurao je tri generacije obizelji i jos mu nije bilo dovoljno..ocito je kleptomanEroo wrote:I da nam kažu Muslimani, a sami ne znaju da je nestalo 20 milijardi dolara donacije?vuksadinare wrote:ero sve pet ali covke je samo takva lopina ... ja sam davno tu napisao da na nece pasti zbog politike herceg bosne i slicno vec nezajazljivog grabeza ... i tako ce biti ...Eroo wrote:Nije bitna. Nepismena talibanska sirotinja krezuba nema ni za sadaku.Sora wrote:Ja?
Ma skinite se ...
2015-09-08
Šta grabi? Imaš li ti neki podatak o tome za koji ja ne znam?vuksadinare wrote:da moze on bi iz narodne banke sleperima lovu iznjeo..pa sto mu nije dosta bilo..nego grabi i samo grabi a sad kao svi slicni takvi mora pred lincerskom ekipom bjezat kroz tunele i navrat nanos..
Ili lupaš , tek onako...
Srbi u BiH su naš partneri u vlasti, pomirite se s time.
To nema veze s Čovićem...Tako bi bili s njim ili bez njega.
Tako će i dalje biti.
2016-07-22
uostalom covketa hoce lincovati njegove ere niko drugi..to je tako..prvo uvijek stradas od vlastite ruke
2015-09-08
Kaži koje ili zašuti.vuksadinare wrote:ero...covke je sam sebe pokopao zbog prepohlepe..presao je granicu u drpanje..pa osigurao je tri generacije obizelji i jos mu nije bilo dovoljno..ocito je kleptomanEroo wrote:I da nam kažu Muslimani, a sami ne znaju da je nestalo 20 milijardi dolara donacije?vuksadinare wrote:ero sve pet ali covke je samo takva lopina ... ja sam davno tu napisao da na nece pasti zbog politike herceg bosne i slicno vec nezajazljivog grabeza ... i tako ce biti ...Eroo wrote:Nije bitna. Nepismena talibanska sirotinja krezuba nema ni za sadaku.Sora wrote:Ja?
Ma skinite se ...
A-ha, ima vilu? Pa kod nas to imaju svi malo viđeniji, pa čak i neviđeniji.
Ostavite nas s tim komunjazerskim forama. Valjda bi trebao spavati
u garsonjeri i prevoziti se okolo na magaretu.
2016-07-22
Ovi radnici se još nadaju da će tvornica proradit.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nakon-razgovora-sa-covicem-slijedi-novi-sastanak-u-aluminiju-ne-zelimo-stecaj/190711123
Tko će uložit deset miljona dolara a cijena struje preskupa za proizvodnju.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nakon-razgovora-sa-covicem-slijedi-novi-sastanak-u-aluminiju-ne-zelimo-stecaj/190711123
2014-04-11
Nitko njega neće linčovati i opet će biti izabran s 80%.vuksadinare wrote:uostalom covketa hoce lincovati njegove ere niko drugi..to je tako..prvo uvijek stradas od vlastite ruke
Vaši i muslimanski mediji ne dopiru do naših ušiju.
Nego, navedi šta je to Čović pokrao i di ima taj nakradeni kapital?
Ili se ugasi.
2016-07-22
ne..od place je zaradio vilu na kojem bi mu i seici pozavidjeli...ima nekoliko stanova u mostaru,zg,becu...vilu u makarskoj i to sve od jedne place pa bila ona sad i 10 000 eura..koji naivac ovaj eroEroo wrote:Nitko njega neće linčovati i opet će biti izabran s 80%.vuksadinare wrote:uostalom covketa hoce lincovati njegove ere niko drugi..to je tako..prvo uvijek stradas od vlastite ruke
Ili se ugasi.
2015-09-08
Možda nađu nekoga tko bi s onom cijenom(krađom) elektrike ponovo počeo s proizvodnjom.RayMabus wrote:Ovi radnici se još nadaju da će tvornica proradit.
Svjetski proizvođači (vidi Londonsku burzu) aluminij proizvode s cijenom elektrike 32€.
Za takvu cijenu bi već od sutra Glenecore odkupio Aluminij, skupa sa dugovima.
2016-07-22
Kako sad stvari stoje neće ih nitko otkupit s dugovima ili bez njih. Prvo stečaj i čišćenje dugovanja pa onda sve ostalo a o tom potom.Eroo wrote:Možda nađu nekoga tko bi s onom cijenom(krađom) elektrike ponovo počeo s proizvodnjom.RayMabus wrote:Ovi radnici se još nadaju da će tvornica proradit.
Svjetski proizvođači (vidi Londonsku burzu) aluminij proizvode s cijenom elektrike 32€.
Za takvu cijenu bi već od sutra Glenecore odkupio Aluminij, skupa sa dugovima.
2014-04-11
Na istim tim lokacijama imam i ja vile , stanove itd. Ne vjeruješ?vuksadinare wrote:ne..od place je zaradio vilu na kojem bi mu i seici pozavidjeli...ima nekoliko stanova u mostaru,zg,becu...vilu u makarskoj i to sve od jedne place pa bila ona sad i 10 000 eura..koji naivac ovaj eroEroo wrote:Nitko njega neće linčovati i opet će biti izabran s 80%.vuksadinare wrote:uostalom covketa hoce lincovati njegove ere niko drugi..to je tako..prvo uvijek stradas od vlastite ruke
Ili se ugasi.
Inače, radi se o našem novcu, ne znam zašto vi brinete o tome?
A-ha, zbog partnerstva sa bh Srbima? Šta bi trebao još ratovati s njima?
Mi smo to međusobno riješili. Ne možemo mi vratiti Srbe iz Srbije i RS-a u
Hrvatsku, pa slijedom toga ni bh Hrvate iz RS-a u RS.
To vi sredite sa Srbijom, a nas ostavite na miru.
Čović je car!
I Dodik, naravno.
Last edited by Eroo on Thu 11 Jul - 16:33; edited 1 time in total
2016-07-22
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Saznalo se! Pobjegao najtraženiji terorist: Evo gdje se skriva Nusret Imamović
» Plenković pobjegao pred novinarima..Marić prkosno i slavodobitno
» Srpski državljanin u Beču izmasakrirao suprugu pred sinom pa pobjegao, traže ga helikopterima
» Hadžović: Dodik i Čović majstorski povalili Bakira, Bošnjaci pred majorizacijom u Federaciji
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» Plenković pobjegao pred novinarima..Marić prkosno i slavodobitno
» Srpski državljanin u Beču izmasakrirao suprugu pred sinom pa pobjegao, traže ga helikopterima
» Hadžović: Dodik i Čović majstorski povalili Bakira, Bošnjaci pred majorizacijom u Federaciji
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
Page 1 of 7