ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Totalni prometni kolaps: Splitu je trenutno gotovo nemoguće prići

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Totalni prometni kolaps: Splitu je trenutno gotovo nemoguće prići Empty Totalni prometni kolaps: Splitu je trenutno gotovo nemoguće prići

Post by debotoijusto 11/7/2019, 07:13

Približavanje Ultre u kominaciji sa srpanjskim nevremenom koje je potjeralo turiste s plaža začepilo je sve cestovne prilaze Splitu. Kako doznajemo od vozača koji se javljaju u našu redakciju kolona automobila je opet uspjela ono što Hrvatske ceste ne uspijevaju godinama- spojiti Trogir i Omiš.
Grozne su gužve i na potezu od Makarske do Omiša, kolona je na naplatnim kućicima u Dugopolju, taksisti nam javljaju da je gotovo nemoguće pristupiti Zračnoj, ali i Trajektnoj luci Split. Čitatelji nam javljaju da na mjestu stoji 20 'Prometovih' autobusa, ne mogu ni naprijed ni natrag...
- Za dionicu koju prođem za deset minuta, sada mi treba više od sata. Kolona uopće ne miče- javlja nam taksist koji je krenuo pokupiti goste u Trajektnoj luci.

Gužve su se spojile od raskrižja u Kaštel Sućurcu kod Vatrogasnog doma do ulaza u Split na Pujankama, a iz smjera Omiša sve od Krila Jesenice do Mertojaka. Vidljivo je da je tijekom cijelog dana pojačan promet u  sa Zračne luke u Resniku prema gradu, ali i u suprotnom smjeru, što je dokaz da dolazi jako puno gostiju avionom.
Ukratko, oboružajte se strpljenjem i ne vozite ako ne morate, jer pravih obilaznih smjerova, naročito od Trogira prema Splitu baš i nemate.

https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/612914/totalni-prometni-kolaps-splitu-je-trenutno-gotovo-nemoguce-prici-kolona-automobila-je-prakticki-spojila-trogir-i-makarsku-vozaci-nemocno-stoje-u-vozilima-i-ne-micu
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Totalni prometni kolaps: Splitu je trenutno gotovo nemoguće prići Empty Re: Totalni prometni kolaps: Splitu je trenutno gotovo nemoguće prići

Post by debotoijusto 11/7/2019, 07:14

mediteran kakav je nekada bio ili afrika sa strujom ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Totalni prometni kolaps: Splitu je trenutno gotovo nemoguće prići Empty Re: Totalni prometni kolaps: Splitu je trenutno gotovo nemoguće prići

Post by Guest 11/7/2019, 07:21

pa dobro, odlučite se, jel sezona valja ili ne valja?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/7/2019, 07:22

Toliko o turizmu. I sad da moraš odvest dite u bolnicu nikom ništa ako mu se šta desi jer ne može doć do boonice.

Ja govorin odavno da mi nismo normalni šta ovo trpimo i da je odavno tribalo svi s autima da izađemo i stanemo i sav promet blokiramo danima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 11/7/2019, 07:32

metilda wrote:pa dobro, odlučite se, jel sezona valja ili ne valja?

sezona je dobra infrastruktura se raspada
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/7/2019, 07:38

debotoijusto wrote:

Ne raspada se infrastruktura nego dolazi do prometne začepljenosti. Ja u taj Split uopće ne iden a ono kad odeš dva puta godišnje pa u drugi misec imaš kolonu iz Kaštela prema Splitu ili iz pravca Omiša prema Splitu.....a šta očekuju kad navale turisti ?

Ja to ima već najmanje pet godina govorin da ljudi ode nisu normalni šta to trpe i da je to najbolji dokaz našeg mentaliteta koji se ne buni a triba bi.

I zato mi je i drago šta im je sve začepilo. Kad se neš bunit e pa neka ti bude.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 11/7/2019, 07:43

RayMabus wrote:
debotoijusto wrote:

Ne raspada se infrastruktura nego dolazi do prometne začepljenosti. Ja u taj Split uopće ne iden a ono kad odeš dva puta godišnje pa u drugi misec imaš kolonu iz Kaštela prema Splitu ili iz pravca Omiša prema Splitu.....a šta očekuju kad navale turisti ?

Ja to ima već najmanje pet godina govorin da ljudi ode nisu normalni šta to trpe i da je to najbolji dokaz našeg mentaliteta koji se ne buni a triba bi.

I zato mi je i drago šta im je sve začepilo. Kad se neš bunit e pa neka ti bude.

nije infrastruktura samo ta dva jadna ulaza u grad i titove ceste prema omis/trogir
vodovod je pred kolapsom odvoz ogromnih kolicina smeca na plus beskonacno , dotrajalost el. instalacija...
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/7/2019, 07:46

To su sad druge teme. Pričamo o prometnim gužvama u gradu , na ulazu u grad i oko njega. Ja ne iden uopče u taj Split al brate mili ono ljudi su u kurcu ode. Idu svaki dan na posal i zapnu u toj gužvi i to trpe pod najnormalnije a to se zaustavi auto i nema mrdanja i tako svi pa da vidin tko neće radit most Split Kaštela.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2019, 07:50

debotoijusto wrote:

a šta, nije se raspadala prije rata kad su bili milijuni gostiju za vrijeme omiljene juge? sve teklo ko po loju? nije bilo kolapsa infrastrukture? imali šesterotračne ceste?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/7/2019, 07:55

metilda wrote:
debotoijusto wrote:

a šta, nije se raspadala prije rata kad su bili milijuni gostiju za vrijeme omiljene juge? sve teklo ko po loju? nije bilo kolapsa infrastrukture? imali šesterotračne ceste?
Nije bilo toliko auta nit toliko stanovnika u pregrađima. Evo ti Kaštela , svake godine ode kraj mene nikne nova stambena zgrada , čak san i ja na svojoj zemlji jednu napravija tj investitor a ja kao kompezaciju za parcelu dobija dva stana. Kaštela svake godine imaju novih 500 stanovnika više.

Imali 32 tisuće stanovnika 1991 a sad ima 43 tisuće.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2019, 08:10

RayMabus wrote:
metilda wrote:
debotoijusto wrote:

Nije bilo toliko auta nit toliko stanovnika u pregrađima. Evo ti Kaštela , svake godine ode kraj mene nikne nova stambena zgrada , čak san i ja na svojoj zemlji jednu napravija tj investitor a ja kao kompezaciju za parcelu dobija dva stana. Kaštela svake godine imaju novih 500 stanovnika više.

Imali 32 tisuće stanovnika 1991 a sad ima 43 tisuće.

ma ajde, da u jugi nije bilo toliko puno auta? a teklo med i mlijeko.. ccccc...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 11/7/2019, 08:13

Moj skuteru....

U 10 minuta sam prošao zadarskim poluotokom, kakva cestovna dominacija...

Kad pogledam mučenike u autima, ne znam što bih rekao :) uzas al tko ih hebe
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/7/2019, 08:13

Pa nije bilo toliko auta i stanovništva u predgrađima. Ode ti je kolona i u drugi misec iz Kaštela prema Splitu a ista ti je situacija i iz pravca Omiša.

Deset tisuća ljudi više samo u Kaštelima i nek svaka obitelj ima jedno auto to ti je novih 2500 auta svaki dan vamo tamo i to samo Kaštela.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 11/7/2019, 08:19

RayMabus wrote:Pa nije bilo toliko auta i stanovništva u predgrađima. Ode ti je kolona i u drugi misec iz Kaštela prema Splitu a ista ti je situacija i iz pravca Omiša.

Deset tisuća ljudi više samo u Kaštelima i nek svaka obitelj ima jedno auto to ti je novih 2500 auta svaki dan vamo tamo i to samo Kaštela.

Ma jasna stvar.

Nego metilda se boji da je u jugoslaviji bilo bolje pa odmah je uhvati fras na pomisao...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/7/2019, 08:20

epikur37 wrote:
RayMabus wrote:Pa nije bilo toliko auta i stanovništva u predgrađima. Ode ti je kolona i u drugi misec iz Kaštela prema Splitu a ista ti je situacija i iz pravca Omiša.

Ma jasna stvar.

Nego metilda se boji da je u jugoslaviji bilo bolje pa odmah je uhvati fras na pomisao...
Pa.šta.će. bit 70 i 80 godine prošlog stoljeća, manje auta i manje ljudi u predgrađima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by T. 11/7/2019, 09:10

debotoijusto wrote:Približavanje Ultre u kominaciji sa srpanjskim nevremenom koje je potjeralo turiste s plaža začepilo je sve cestovne prilaze Splitu.
sve je jasno već iz prve rečenice...
od kada znam za sebe, ljeti se vozi u koloni od omiša do splita...
al nebitno, glavni krivci za ovo su vjerojatno hdz, kaptol, glogoški, markićka...
previše je čak i od autora teme...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2019, 09:16

T. wrote:
debotoijusto wrote:Približavanje Ultre u kominaciji sa srpanjskim nevremenom koje je potjeralo turiste s plaža začepilo je sve cestovne prilaze Splitu.
al nebitno, glavni krivci za ovo su vjerojatno hdz, kaptol, glogoški, markićka...
baldasar je sve to htio urediti i riješiti ali ga je blokirala crkva.. nećemo katoličku džamahiriju...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/7/2019, 09:19

Uvest ćemo parne i neparne dane ko u Jugi i rješen problem. Totalni prometni kolaps: Splitu je trenutno gotovo nemoguće prići 1f60e
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by T. 11/7/2019, 09:19

metilda wrote:
T. wrote:
baldasar je sve to htio urediti i riješiti ali ga je blokirala crkva.. nećemo katoličku džamahiriju...
a nespominju da je ovakva jadranska magistrala izgrađena za vrijeme vladavine 'ljubičice bijele' te da je morala proći baš kroz svako selo na obali... :D
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2019, 09:40

T. wrote:
metilda wrote:
T. wrote:
a nespominju da je ovakva jadranska magistrala izgrađena za vrijeme vladavine 'ljubičice bijele' te da je morala proći baš kroz svako selo na obali... :D

nemoj protiv ljubičice :P ona je imala viziju šesterotračnog auto puta ali su hercegovački fratri sve blokirali potrošivši budžet na podmićivanje gospe da se ukaže u međugorju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics