HNS ostaje - bandinjo dobio pedalu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HNS ostaje - bandinjo dobio pedalu
Eroo wrote:Morat ćemo jednom razumjeti da je svako rođeno dijete i naše dijete.
Nije, nego irsko...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Da bi održao ovaj sustav...Daj si konačno postavi pitanje - zašto se uvoze ti kako ih nazivaš?...Jer nedostaje radnika...Zašto?...Jer ih sustav treba...marcellus wrote:debotoijusto wrote:HNS biljezim +
sad jos treba osujetit plan bandinja o placi majke odgajateljice na razini drzave
zašto? Rađanje ionako treba profesionalizirati, to ja govorim već odavno
jer drukčije ćemo izumrijeti svi na zapadu, neće se dovijeka moć uvozit kozojebe i crnce
red wolf-
2016-02-10
Unutrašnjost Dalmacije je već sad demografski krahiralo
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/612173/u-nasoj-se-domovini-dogaa-ozbiljno-rasulo-pameti-a-opustjela-zagora-samo-je-jedan-primjer-praznih-obecanja-u-koja-narod-vjeruje
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/612173/u-nasoj-se-domovini-dogaa-ozbiljno-rasulo-pameti-a-opustjela-zagora-samo-je-jedan-primjer-praznih-obecanja-u-koja-narod-vjeruje
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Točno. Ako nismo u stanju zaustavit iseljavanje a očito nismo onda su sve ove demografske mjere samo obično bacanje para i hranjenje tuđih ekonomija.jasambrend wrote:Eroo wrote:Morat ćemo jednom razumjeti da je svako rođeno dijete i naše dijete.
Nije, nego irsko...
2014-04-11
Gleda san neke serije i razmišlja o natalitetu i moj zaključak je da ako bi idućih deset godina natalitet pao na 30 tisuća beba godišnje da se ama baš ništa ne bi značajno prominilo ovdje nego da bi se to osjetilo tek za nekih 30 godina a onda nek se s time bakču buduće generacije jer ću ja tada ako doživim te godine imat 70 godina.
Dakle natalitet je nebitna tematika.
Dakle natalitet je nebitna tematika.
2014-04-11
Malo proučavam porodiljne naknade te koliko traju i koliko para se dobije
https://www.google.com/amp/s/www.maminsvijet.hr/briga-o-djeci/porodiljna-naknada-tko-ima-pravo-kako-se-ostvaruje-i-u-kojem-iznosu/%3famp
A neće baš nešto previše postić s ovim jer je problem i to prvo i drugo dijete bračnim parovima tako da to opet nema neki učinak bar kvantitativno.
Samo godina dana za prvo i drugo dijete.
Nema od toga ništa.
https://www.google.com/amp/s/www.maminsvijet.hr/briga-o-djeci/porodiljna-naknada-tko-ima-pravo-kako-se-ostvaruje-i-u-kojem-iznosu/%3famp
A neće baš nešto previše postić s ovim jer je problem i to prvo i drugo dijete bračnim parovima tako da to opet nema neki učinak bar kvantitativno.
Samo godina dana za prvo i drugo dijete.
Nema od toga ništa.
2014-04-11
Oni su ovi porodiojni zakon napravili tako kao da svi imamo baka servis.
Ja sa svojon materon nepričan i neču da je vidin uopće , netko nema žive roditelje , netko radi u drugom gradu radi posla dakle roditelji su daleko , nekome roditelji neće ili se ne mogu zbog starosti brinit o unucima.
Znači žena rodi , godinu dana porodiljni i šta onda ?
Mora il ostat doma par godina il moran unajmit nekoga da čuva dite dok mi radimo.
Neće to ić tako.
Ja sa svojon materon nepričan i neču da je vidin uopće , netko nema žive roditelje , netko radi u drugom gradu radi posla dakle roditelji su daleko , nekome roditelji neće ili se ne mogu zbog starosti brinit o unucima.
Znači žena rodi , godinu dana porodiljni i šta onda ?
Mora il ostat doma par godina il moran unajmit nekoga da čuva dite dok mi radimo.
Neće to ić tako.
2014-04-11
Nama će još padat natalitet jer ovo nisu nikakve demografske mjere. Ovo je obično bacanje prašine u oči.
Ako želiš da imaš natalitet onda žena mora bit s diteton dok isti ne krene u vrtić i nije bitno jel to prvo il deseto dite.
To je samo pretpostavka i to pogrešna da mladi roditelji imaju nekakvi baka servis na raspolaganju.
Ako želiš da imaš natalitet onda žena mora bit s diteton dok isti ne krene u vrtić i nije bitno jel to prvo il deseto dite.
To je samo pretpostavka i to pogrešna da mladi roditelji imaju nekakvi baka servis na raspolaganju.
2014-04-11
Kad vidiš ove demografske mjere ovo baš vidiš da su ih radili umovi iz prošlog stoljeća.koji misle da mi danas živimo na selima u velikim zajednicama pa svi imamo baka servis na raspolaganju.
Demografske mjere koje polučuju rezultat su one koje vrijede za 100% stanovništva a ne za 60% il tako nešto.
Tko će čuvat dite od prve godine života pa do vrtića ?
Ili mora žena il moramo unajmit bejbe sitericu dakle to moran platit.
Aj ti moja Murganička lagano nastavak iseljavanja i pad nataliteta se nastavlja.
Demografske mjere koje polučuju rezultat su one koje vrijede za 100% stanovništva a ne za 60% il tako nešto.
Tko će čuvat dite od prve godine života pa do vrtića ?
Ili mora žena il moramo unajmit bejbe sitericu dakle to moran platit.
Aj ti moja Murganička lagano nastavak iseljavanja i pad nataliteta se nastavlja.
2014-04-11
Djeca krenu u vrtić s tri godine
https://www.google.com/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/vrtic/upis-u-vrtic-kada-je-pravo-vrijeme-2772
Dakle karikkrano rodi prvo dite i onda nakon godine dana mora ić radit pa da iduće dvi godine mora unajmit bejbe sitericu ili mora muški te dvi godine radit ka pas ako ona čuva dite doma dok ne krene u vrtić.
Neće ti to funkcionirat ako očeš da imaš natalitet u današnjim modernim vremenima.
To su dvi godine za taj mladi par di su nigdi praktički financijski.
https://www.google.com/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/vrtic/upis-u-vrtic-kada-je-pravo-vrijeme-2772
Dakle karikkrano rodi prvo dite i onda nakon godine dana mora ić radit pa da iduće dvi godine mora unajmit bejbe sitericu ili mora muški te dvi godine radit ka pas ako ona čuva dite doma dok ne krene u vrtić.
Neće ti to funkcionirat ako očeš da imaš natalitet u današnjim modernim vremenima.
To su dvi godine za taj mladi par di su nigdi praktički financijski.
2014-04-11
MILAN BANDIĆ rekao je da je Anka Mrak-Taritaš na Zagreb stavila šapu s obzirom na to da je u zakon 2013. ugradila odredbu koja se odnosi samo na Zagreb. Ona je uzvratila rekavši da je njezina odredba spriječila devastaciju grada.
Bandić je po uzoru na Lex Agrokor taj zakon nazvao Lex Zagreb.
'Danas sam apsolutno sigurna u odluku koja je donesena u mom mandatu da se za GUP Grada Zagreba mora ishoditi suglasnost Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja jer je zahvaljujući upravo toj odluci spriječena devastacija Zagreba u režiji Milana Bandića i HDZ-a'', napisala je na Facebooku Mrak-Taritaš, saborska i gradska zastupnica kluba GLAS.
Takva obveza, dodala je Mrak-Taritaš, uvrštena je u Zakon o prostornom uređenju zato što odluke o izmjenama GUP-a Grada Zagreba izravno utječu na život milijun ljudi u Hrvatskoj. Napomenula je da se, osim za Grad Zagreb, na suglasnost Ministarstvu podnose i prostorni planovi svih županija te općina i gradova u zaštićenom obalnom području.
zagrebacki manhattan na komunalnoj opremi iz doba franje josipa nije dobio zeleno svijetlo
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» vrdoljak dobio pedalu
» fasist dobio pedalu
» Momo kokarda dobio pedalu
» Đeneral Šojgu dobio pedalu iz Ekvadora
» Đeneral Šojgu dobio pedalu iz Armenije
» fasist dobio pedalu
» Momo kokarda dobio pedalu
» Đeneral Šojgu dobio pedalu iz Ekvadora