naša Afrika
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
naša Afrika
https://www.index.hr/vijesti/clanak/juznoafricki-tinejdzeri-sami-sastavili-avion-i-njime-preletjeli-afriku/2099380.aspx
prvi koment naš Splićo:
Martin Pauk
Zašto obmanjujete javnost ovim slikama?
Uguglajte “Megan Werner“ ili “Megan Werner South Africa“ i vidjet ćete da su i Megan i svi njeni kolege iz ovog projekta bijelci, nema ni jednog bušmana.
Zašto stavljate crnu djevojku na naslovnu sliku kad ona nema veze s avionom i projektom?
Last edited by kic on 9/7/2019, 10:31; edited 1 time in total
Re: naša Afrika
a što drugo očekivati od fake news medija kao što je dotični?
imaju doduše i kmice svojih inovatora:
imaju doduše i kmice svojih inovatora:
catabbath-
2015-08-22
slici mi na ruskinjupismejker wrote:ovu u bijelim tenama..yebat..desnu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
eee...nedavnop upoznao jednu Ljudmilu,ruski prica,a kad sam je pitao iz kojeg je dijela Rusije,pogledala me bijesno...sto sad??...kad se primirila,rekla je da je iz Litve,a cura je ono,ideal Rujki,porculanska put i plava kosa,slatka faca...u biti nije previse plavih i svjetloputih rujki..vise one koje gravitiraju polozajem na sjeveru i pribaltickim drzavama..vuksadinare wrote:slici mi na ruskinjupismejker wrote:ovu u bijelim tenama..yebat..desnu..
Guest- Guest
kic wrote:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/juznoafricki-tinejdzeri-sami-sastavili-avion-i-njime-preletjeli-afriku/2099380.aspx
prvi koment naš Splićo:
Martin Pauk
Uguglajte “Megan Werner“ ili “Megan Werner South Africa“ i vidjet ćete da su i Megan i svi njeni kolege iz ovog projekta bijelci, nema ni jednog bušmana.
Zašto stavljate crnu djevojku na naslovnu sliku kad ona nema veze s avionom i projektom?
ej splićo jeben ti mater sumporastu ovi klinci sastavili avion i s njime preletili pola Afrike a ti i tvoji ustaše nemožete u vašim MIG kantama preletit ni cijelu pistu na aerodromu a da sa MIG-a ne popadaju vide i zakovice jeben van mater bušmansku.
Guest- Guest
Avion Sling s četiri sjedala sastavila je skupina od 20 učenika različitog podrijetla.
Mozak bijelci, šljakeri crnci
Ovo je mozak operacije ali Index stavi sliku tamo neke beračice pamuka :)
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:Avion Sling s četiri sjedala sastavila je skupina od 20 učenika različitog podrijetla.
Mozak bijelci, šljakeri crnci
Ovo je mozak operacije ali Index stavi sliku tamo neke beračice pamuka :)
shame on you tovare istrijanski!
stvari su drukčije nego tvoj binarni mozak.
Out of over 1000 applicants, 158 students were selected for an incredible selection & training day, filled with challenges, great learning & loads of fun! From that, 40 students were selected for a weekend-training at the airport hanger, filtering down to the Top20 students selected to build the aircraft in just under 2 weeks! 2 Awe-inspiring events with life-changing results!
Guest- Guest
Gnječ wrote:kic wrote:
prvi koment naš Splićo:
Martin Pauk
ej splićo jeben ti mater sumporastu ovi klinci sastavili avion i s njime preletili pola Afrike
a ti i tvoji ustaše nemožete u vašim MIG kantama preletit ni cijelu pistu na aerodromu
a da sa MIG-a ne popadaju vide i zakovice jeben van mater bušmansku.
IQ bijelih južnoafrikanaca, cca 100
IQ crnih južnoafrikanaca, cca 75
nije čudo da je ta nekad uspješna i bogata zemlja propala otkad su mandelini divljaci i ubojice preuzeli vlast
nije čudo da je ta nekad uspješna i bogata zemlja propala otkad su mandelini divljaci i ubojice preuzeli vlast
marcellus wrote:IQ bijelih južnoafrikanaca, cca 100
rvati su po IQ bliži crnim južnoafrikancima sa prosječnim IQ od 88
Guest- Guest
Gnječ wrote:marcellus wrote:IQ bijelih južnoafrikanaca, cca 100
al bar nemaju kolekciju duševnih bolesti i mentalnih poremećaja ko neki forumaši koje nećemo imenovat
samo ćemo reć da su iz istre
i da im je bivši nick escaped
marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:IQ bijelih južnoafrikanaca, cca 100
al bar nemaju kolekciju duševnih bolesti i mentalnih poremećaja ko neki forumaši koje nećemo imenovat
nabroji ih barem nekoliko već kad si stručnjak baš me zanima gdje sam lud.
Guest- Guest
to ti mora reci tvoj doktor opce prakseGnječ wrote:marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:IQ bijelih južnoafrikanaca, cca 100
al bar nema u svom izboru duševne bolesti i duševne poremećaje ko neke forumaše koje nećemo imenovati
samo ćemo reći da su iz istre
i da im je bivši nick
nabroji ih barem nekoliko već kad si stručnjak baš mene zanima u koju ludaru ja pripadam po prebivalistu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Daj Marčelo, Gnjeć je iz Istre koliko i oni sezonski ugostitelji po Poreču kojima turisti padaju na bokser :)
Gnječ wrote:marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:IQ bijelih južnoafrikanaca, cca 100
nabroji ih barem nekoliko već kad si stručnjak baš me zanima gdje sam lud.
lakše nabrojit di nisi...
Similar topics
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
» Susret EU - Afrika
» Afrika će pregaziti Evropu
» afrika sa strujom u kaosu
» split je afrika sa strujom
» Susret EU - Afrika
» Afrika će pregaziti Evropu
» afrika sa strujom u kaosu
» split je afrika sa strujom
Page 1 of 2