Bunjca napustila supruga nakon 18 godina braka
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Bunjca napustila supruga nakon 18 godina braka
Ha digla sidro ha ha ha
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/612534/bunjac-otvorio-dusu-na-facebooku-ovih-dana-je-moja-supruga-napustila-nas-dom-bez-ikakve-najave-obozavao-sam-je-malo-je-reci-da-sam-dozivio-sok
Sagradili kuću , dvoje dice i ova mu jedan dan rekla da je gotovo
Aha ha ha ha ha aha ha ha ha ha
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/612534/bunjac-otvorio-dusu-na-facebooku-ovih-dana-je-moja-supruga-napustila-nas-dom-bez-ikakve-najave-obozavao-sam-je-malo-je-reci-da-sam-dozivio-sok
Sagradili kuću , dvoje dice i ova mu jedan dan rekla da je gotovo
Aha ha ha ha ha aha ha ha ha ha
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Bunjca napustila supruga nakon 18 godina braka
A ja se najia u podne i zaspa i sanja seksualne fantazije , prvo san jebava neku sisatu djevicu pa me onda u vrat ljubila jedna plavuša ....i zaspa ko top , evo sad se diga cili u znoju od vrućine i pročitan ovu vijest i umren od smija jer san jutros pisa kako san pametan i kako san prije 12 godina skužija ove ženske i da od tada s njima neman posla a da ih se pola razvelo i plaća alimentaciju i mora trčat radit da to otplati.
Sad žena po kuće sebi jer je stečeno u braku plus dvi alimentacije
Ha ha ha ha ahaaaaa ha ha ha ha ha
Sad žena po kuće sebi jer je stečeno u braku plus dvi alimentacije
Ha ha ha ha ahaaaaa ha ha ha ha ha
2014-04-11
A šta me nasmija ova vijest posebno jer san se jutros raspisa o nećemu ode
https://www.ex-iskon-pleme.com/t34840-slucaj-pisanja-na-javnom-mjestu-i-150-kn-kazne-zavrsen-nakon-4-godine-sudovanja
Jel znate vi onu rečenicu Uzimaš li ti njega kao muža i u dobru i u zlu
E vidiš one ti ne čuju onaj dio i u zlu
Ako sti nadrkan onda je to napad na nju jer muškarci ne plaču , muškarci su jači spol , oni ne smiju imat krize nego se njih mora gazit.
Zato van je ona rubrika žene i muškarci uglavnom Šta one oče jel koga boli kurac šta ti očeš i jel tebe šta muči.
E moj Bunjac ja bi joj glavu razbija od sudoper pa nek ide u pizdu materinu
https://www.ex-iskon-pleme.com/t34840-slucaj-pisanja-na-javnom-mjestu-i-150-kn-kazne-zavrsen-nakon-4-godine-sudovanja
Jel znate vi onu rečenicu Uzimaš li ti njega kao muža i u dobru i u zlu
E vidiš one ti ne čuju onaj dio i u zlu
Ako sti nadrkan onda je to napad na nju jer muškarci ne plaču , muškarci su jači spol , oni ne smiju imat krize nego se njih mora gazit.
Zato van je ona rubrika žene i muškarci uglavnom Šta one oče jel koga boli kurac šta ti očeš i jel tebe šta muči.
E moj Bunjac ja bi joj glavu razbija od sudoper pa nek ide u pizdu materinu
2014-04-11
Sad ce ti sigurno vratiti nakon ove javne zalopojke, takvom lafu je nemoguce odoljeti...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ha ha ha aha ha ha ha ha hakaya wrote:Sad ce ti sigurno vratiti nakon ove javne zalopojke, takvom lafu je nemoguce odoljeti...
2014-04-11
Vjerojatno je na aerodromu nakon ovogaRayMabus wrote:Ha ha ha aha ha ha ha ha hakaya wrote:Sad ce ti sigurno vratiti nakon ove javne zalopojke, takvom lafu je nemoguce odoljeti...
Gdje?
Bilo gdje, samo sto prije i dalje
:)
2015-08-15
A je me nasmija s ovin svojin upison. Baš mi ulipša dan. Nisan san se ovako slatko smija iz dubine duše ono iskreno pravo od srca već odavno.
A štaš mora netko i ovako o tom problemu pisat kako mu je žena dala nogu.
Nek se rastavljaju , tko in jebe mater. On ju vodija vani , bili na 30 različitih putovanja , tekao med i mlijeko
A baš take ne triba ženit. Te šta bi putovale negdi prije braka.
Nek se rastavljaju , tko in jebe mater. On ju vodija vani , bili na 30 različitih putovanja , tekao med i mlijeko
A baš take ne triba ženit. Te šta bi putovale negdi prije braka.
2014-04-11
RayMabus wrote:A je me nasmija s ovin svojin upison. Baš mi ulipša dan. Nisan san se ovako slatko smija iz dubine duše ono iskreno pravo od srca već odavno.
2015-08-15
Tako ti meni jedna da bi ona do Privlake a to je doli granica s Cg. Znači moje auto i da ja nju doli odveden.
Ja govorin oš ti meni dat pičke. Da ovo da ono. A ja njoj reka da šta ću ja tebe vodit doli jel ti oćeš to vidit a nisi mi ni pičke dala.
E a šta. Šta me jebeš. Trošit gorivo do doli jer se nekome ide doli i oće to vidit. Tako mi na ulici može bilo tko uletit da ga ja vozin okolo zato šta on to oče.
Ja govorin oš ti meni dat pičke. Da ovo da ono. A ja njoj reka da šta ću ja tebe vodit doli jel ti oćeš to vidit a nisi mi ni pičke dala.
E a šta. Šta me jebeš. Trošit gorivo do doli jer se nekome ide doli i oće to vidit. Tako mi na ulici može bilo tko uletit da ga ja vozin okolo zato šta on to oče.
2014-04-11
Ću ja njih vodit negdi ono ka ova budala , 30 bili na putovanju , dok joj je ugađa bijabija je dobar. Zato i je upa u te kredite jer ga ova vrtila oko malog prsta.RayMabus wrote:Tako ti meni jedna da bi ona do Privlake a to je doli granica s Cg. Znači moje auto i da ja nju doli odveden.
To nigdi vodit , ti njima ugađat ovo ono. Jedine te mogu odvest na svoj kurac i to je sve a posli ako oš evo ti ključi od vikendice na Braču pa vodi dicu tamo ako ti se negdi ide.
Last edited by RayMabus on 8/7/2019, 16:31; edited 1 time in total
2014-04-11
Previše jednostranih emocija ubija.kaya wrote:Sad ce ti sigurno vratiti nakon ove javne zalopojke, takvom lafu je nemoguce odoljeti...
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Normalno. Moraš bit svoj. Moš ti volit ženu tj poželjno je da je voliš i da ti se sviđa al moraš volit i sebe a ne ovo ono , ona njega vrtila oko malog prsta.Eroo wrote:Previše jednostranih emocija ubija.kaya wrote:Sad ce ti sigurno vratiti nakon ove javne zalopojke, takvom lafu je nemoguce odoljeti...
Tko zna kome će kuča pripast pošto su je napravili zajedno u braku.
E moj Bunjac.
Ha ha ha ha ha
2014-04-11
Tko zna koliko ima ovakvih ka Bunjac u državi. Zato san se i nasmija od srca jer je bar čovik iskren.
https://www.google.com/amp/s/dnevnik.hr/amp/vijesti/hrvatska/porazne-statistike-po-pitanju-brakova-sve-se-manje-ljudi-zeni-a-sve-ih-se-vise-razvodi---544982.html
To diže kredite da nju zadovolji i osvoji a one su ti lukave pa odma idu dizat stambeni kredit jer zna ona šta radi , plaćate oboje a na kraju će ga uzet sebi ako se rastavite.
Ima tih Bunjaca u državi masu. Jedna ekonomska kriza i to će se samo masovno rastavljat.
https://www.google.com/amp/s/dnevnik.hr/amp/vijesti/hrvatska/porazne-statistike-po-pitanju-brakova-sve-se-manje-ljudi-zeni-a-sve-ih-se-vise-razvodi---544982.html
To diže kredite da nju zadovolji i osvoji a one su ti lukave pa odma idu dizat stambeni kredit jer zna ona šta radi , plaćate oboje a na kraju će ga uzet sebi ako se rastavite.
Ima tih Bunjaca u državi masu. Jedna ekonomska kriza i to će se samo masovno rastavljat.
2014-04-11
Ha ha ha ha a ne mogu se prestat smijat ovome posebno šta san se sad sitija jednog scientološkog tečaja o novcu pa lipo objašnjeno da ovi šta imaju više stručme spreme moraju taj status i održavat znači ulaz izlaz novca ono i dođe in na kraju ko i meni koji doma drkan kurac i onda ekonomska kriza i gubitak posla njih pomete jer svi imaju neke kredite.
To su ti papučari i uhljebi na državnoj sisi. Zato tako grčevito i glasaju svake izbore za svoje partije al već je nagovještak usporavanja njemačkog gospodarskog rasta koji je lokomotiva eu ekonomije i da bi mogli svi lagano dužničko ropstvo i ovo će najbrže pomest emanicipaciju jer ovi papučari i uhljebi su ta muška populacija koja podržava matrijarh iz svojih osobnih interesa.
A je mi drago šta mu je žena dala nogu ha ha ha ha ha ha
To su ti papučari i uhljebi na državnoj sisi. Zato tako grčevito i glasaju svake izbore za svoje partije al već je nagovještak usporavanja njemačkog gospodarskog rasta koji je lokomotiva eu ekonomije i da bi mogli svi lagano dužničko ropstvo i ovo će najbrže pomest emanicipaciju jer ovi papučari i uhljebi su ta muška populacija koja podržava matrijarh iz svojih osobnih interesa.
A je mi drago šta mu je žena dala nogu ha ha ha ha ha ha
2014-04-11
jebiga da je ošo u brisel na 8k eura mjesečne plaće, al ovako... lik je u dugovima prema bankama do čela...
a kako je sam pripadnik živog zida tako zna da njihove metode ne pale, samo još dobiješ i globu
a kako je sam pripadnik živog zida tako zna da njihove metode ne pale, samo još dobiješ i globu
Ima u Njemačkoj posla koliko oćeš , kažu da in fali radnika pa nek zaradi plaću.marcellus wrote:jebiga da je ošo u brisel na 8k eura mjesečne plaće, al ovako... lik je u dugovima prema bankama do čela...
Ha ha ha ha ha ha
2014-04-11
Bar jje iskren , baš me nasmija od srca jer je otvoreno progovorija o nečemu o čemu mnogi šute.
Sad će njima bit svima kuku lele jer lagano lokomotiva eu ekonomije počela kašljat
https://m.dw.com/hr/deutsche-bank-ukida-18000-radnih-mjesta/a-49514984
A kad oni zakašlju onda ove socijalistčke ekonomije ispod propadnu
Sad će njima bit svima kuku lele jer lagano lokomotiva eu ekonomije počela kašljat
https://m.dw.com/hr/deutsche-bank-ukida-18000-radnih-mjesta/a-49514984
A kad oni zakašlju onda ove socijalistčke ekonomije ispod propadnu
2014-04-11
Jednog mog frenda je žena nogirala nakon šta je kupio stan, sredio da, napisao joj diplomski i samo jedan dan došao doma a brava promjenjena. I još ga je tužila na sudu da je on napustio nju i dite.
Blažene neženje i drkađije.catabbath wrote:Jednog mog frenda je žena nogirala nakon šta je kupio stan, sredio da, napisao joj diplomski i samo jedan dan došao doma a brava promjenjena. I još ga je tužila na sudu da je on napustio nju i dite.
Prokužija san ja njih prije 12 godina i od tada s njima niks posla. Mogu ih vidit samo na televiziji pa ako mi se ne sviđa samo prominin kanal.
Ha ha ha ha ha ha ha
Neka natalitet pada i mladi iseljavaju. Kad može država pisat zakone koji su napisani za ženu i dite a protiv mene e onda moš i hranit tu dicu i te žene.
Aj diži porodiljne naknade inaće cici krep natalitet.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vedrana Rudan razvela se nakon 30 godina braka
» Megan Fox, napustila troje djece i 15g braka, zbog malo rock'n'rolla
» 70 godina braka Stoje i jovana
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Supruga pokojnog pilota Vukusica Marina tvrdi nakon Nu2:'I dalje tvrdim da Selak laze o svom borbenom djelovanju 1991'
» Megan Fox, napustila troje djece i 15g braka, zbog malo rock'n'rolla
» 70 godina braka Stoje i jovana
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Supruga pokojnog pilota Vukusica Marina tvrdi nakon Nu2:'I dalje tvrdim da Selak laze o svom borbenom djelovanju 1991'
Page 1 of 3