ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bunjca napustila supruga nakon 18 godina braka

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Bunjca napustila supruga nakon 18 godina braka Empty Bunjca napustila supruga nakon 18 godina braka

Post by RayMabus 8/7/2019, 15:18

Ha digla sidro ha ha ha

https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/612534/bunjac-otvorio-dusu-na-facebooku-ovih-dana-je-moja-supruga-napustila-nas-dom-bez-ikakve-najave-obozavao-sam-je-malo-je-reci-da-sam-dozivio-sok

Sagradili kuću , dvoje dice i ova mu jedan dan rekla da je gotovo

Aha ha ha ha ha aha ha ha ha ha
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Bunjca napustila supruga nakon 18 godina braka Empty Re: Bunjca napustila supruga nakon 18 godina braka

Post by RayMabus 8/7/2019, 15:25

A ja se najia u podne i zaspa i sanja seksualne fantazije , prvo san jebava neku sisatu djevicu pa me onda u vrat ljubila jedna plavuša ....i zaspa ko top , evo sad se diga cili u znoju od vrućine i pročitan ovu vijest i umren od smija jer san jutros pisa kako san pametan i kako san prije 12 godina skužija ove ženske i da od tada s njima neman posla a da ih se pola razvelo i plaća alimentaciju i mora trčat radit da to otplati.

Sad žena po kuće sebi jer je stečeno u braku plus dvi alimentacije 

Ha ha ha ha ahaaaaa ha ha ha ha ha
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Bunjca napustila supruga nakon 18 godina braka Empty Re: Bunjca napustila supruga nakon 18 godina braka

Post by RayMabus 8/7/2019, 15:50

A šta me nasmija ova vijest posebno jer san se jutros raspisa o nećemu ode

https://www.ex-iskon-pleme.com/t34840-slucaj-pisanja-na-javnom-mjestu-i-150-kn-kazne-zavrsen-nakon-4-godine-sudovanja

Jel znate vi onu rečenicu Uzimaš li ti njega kao muža i u dobru i u zlu

E vidiš one ti ne čuju onaj dio i u zlu

Ako sti nadrkan onda je to napad na nju jer muškarci ne plaču , muškarci su jači spol , oni ne smiju imat krize nego se njih mora gazit.

Zato van je ona rubrika žene i muškarci uglavnom Šta one oče jel koga boli kurac šta ti očeš i jel tebe šta muči.

E moj Bunjac ja bi joj glavu razbija od sudoper pa nek ide u pizdu materinu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 8/7/2019, 16:00

Sad ce ti sigurno vratiti nakon ove javne zalopojke, takvom lafu je nemoguce odoljeti...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/7/2019, 16:02

kaya wrote:Sad ce ti sigurno vratiti nakon ove javne zalopojke, takvom lafu je nemoguce odoljeti...
Ha ha ha aha ha ha ha ha ha lol! lol! lol! lol! lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 8/7/2019, 16:04

RayMabus wrote:
kaya wrote:Sad ce ti sigurno vratiti nakon ove javne zalopojke, takvom lafu je nemoguce odoljeti...
Ha ha ha aha ha ha ha ha ha lol! lol! lol! lol! lol!
Vjerojatno je na aerodromu nakon ovoga
Gdje?
Bilo gdje, samo sto prije i dalje
:)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/7/2019, 16:07

A je me nasmija s ovin svojin upison. Baš mi ulipša dan. Nisan san se ovako slatko smija iz dubine duše ono iskreno pravo od srca već odavno.

A štaš mora netko i ovako o tom problemu pisat kako mu je žena dala nogu.

Nek se rastavljaju , tko in jebe mater. On ju vodija vani , bili na 30 različitih putovanja , tekao med i mlijeko 

A baš take ne triba ženit. Te šta bi putovale negdi prije braka.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 8/7/2019, 16:11

RayMabus wrote:A je me nasmija s ovin svojin upison. Baš mi ulipša dan. Nisan san se ovako slatko smija iz dubine duše ono iskreno pravo od srca već odavno.

A štaš mora netko i ovako o tom problemu pisat kako mu je žena dala nogu.

:tu afro
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/7/2019, 16:12

Tako ti meni jedna da bi ona do Privlake a to je doli granica s Cg. Znači moje auto i da ja nju doli odveden.

Ja govorin oš ti meni dat pičke. Da ovo da ono. A ja njoj reka da šta ću ja tebe vodit doli jel ti oćeš to vidit a nisi mi ni pičke dala.

E a šta. Šta me jebeš. Trošit gorivo do doli jer se nekome ide doli i oće to vidit. Tako mi na ulici može  bilo tko uletit da ga ja vozin okolo zato šta on to oče.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/7/2019, 16:23

RayMabus wrote:Tako ti meni jedna da bi ona do Privlake a to je doli granica s Cg. Znači moje auto i da ja nju doli odveden.

Ja govorin oš ti meni dat pičke. Da ovo da ono. A ja njoj reka da šta ću ja tebe vodit doli jel ti oćeš to vidit a nisi mi ni pičke dala.

E a šta. Šta me jebeš. Trošit gorivo do doli jer se nekome ide doli i oće to vidit. Tako mi na ulici može  bilo tko uletit da ga ja vozin okolo zato šta on to oče.
Ću ja njih vodit negdi ono ka ova budala , 30 bili na putovanju , dok joj je ugađa bijabija je dobar. Zato i je upa u te kredite jer ga ova vrtila oko malog prsta.

To nigdi vodit , ti njima ugađat ovo ono. Jedine te mogu odvest  na svoj kurac i to je sve a posli ako oš evo ti ključi od vikendice na Braču pa vodi dicu tamo ako ti se negdi ide.

Last edited by RayMabus on 8/7/2019, 16:31; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 8/7/2019, 16:24

Previše jednostranih emocija ubija.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/7/2019, 16:30

Eroo wrote:
Previše jednostranih emocija ubija.
Normalno. Moraš bit svoj. Moš ti volit ženu tj poželjno je da je voliš i da ti se sviđa al moraš volit i sebe a ne ovo ono , ona njega vrtila oko malog prsta.

Tko zna kome će kuča pripast pošto su je napravili zajedno u braku.

E moj Bunjac.

Ha ha ha ha ha
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/7/2019, 16:50

Tko zna koliko ima ovakvih ka Bunjac u državi. Zato san se i nasmija od srca jer je bar čovik iskren.

https://www.google.com/amp/s/dnevnik.hr/amp/vijesti/hrvatska/porazne-statistike-po-pitanju-brakova-sve-se-manje-ljudi-zeni-a-sve-ih-se-vise-razvodi---544982.html

To diže kredite da nju zadovolji i osvoji a one su ti lukave pa odma idu dizat stambeni kredit jer zna ona šta radi , plaćate oboje a na kraju će ga uzet sebi ako se rastavite.

Ima tih Bunjaca u državi masu. Jedna ekonomska kriza i to će se samo masovno rastavljat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/7/2019, 17:39

Ha ha ha ha a ne mogu se prestat smijat ovome posebno šta san se sad sitija jednog scientološkog tečaja o novcu pa lipo objašnjeno da ovi šta imaju više stručme spreme moraju taj status i održavat znači ulaz izlaz novca ono i dođe in na kraju ko i meni koji doma drkan kurac i onda ekonomska kriza i gubitak posla njih pomete jer svi imaju neke kredite.

To su ti papučari i uhljebi na državnoj sisi. Zato tako grčevito i glasaju svake izbore za svoje partije al već je nagovještak usporavanja njemačkog gospodarskog rasta koji je lokomotiva eu ekonomije i da bi mogli svi lagano dužničko ropstvo i ovo će najbrže pomest emanicipaciju jer ovi papučari i uhljebi su ta muška populacija koja podržava matrijarh iz svojih osobnih interesa.

A je mi drago šta mu je žena dala nogu ha ha ha ha ha ha
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by YekeYeke 8/7/2019, 17:46

Jesi mi lud Ray. :aw
YekeYeke
YekeYeke

Male
2019-05-13

Back to top Go down

Post by marcellus 8/7/2019, 18:01

jebiga da je ošo u brisel na 8k eura mjesečne plaće, al ovako... lik je u dugovima prema bankama do čela...

a kako je sam pripadnik živog zida tako zna da njihove metode ne pale, samo još dobiješ i globu

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/7/2019, 18:09

marcellus wrote:jebiga da je ošo u brisel na 8k eura mjesečne plaće, al ovako... lik je u dugovima prema bankama do čela...

a kako je sam pripadnik živog zida tako zna da njihove metode ne pale, samo još dobiješ i globu
Ima u Njemačkoj posla koliko oćeš , kažu da in fali radnika pa nek zaradi plaću.

Ha ha ha ha ha ha
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/7/2019, 18:14

Bar jje iskren , baš me nasmija od srca jer je otvoreno progovorija o nečemu o čemu mnogi šute.

Sad će njima bit svima kuku lele jer lagano lokomotiva eu ekonomije počela kašljat

https://m.dw.com/hr/deutsche-bank-ukida-18000-radnih-mjesta/a-49514984

A kad oni zakašlju onda ove socijalistčke ekonomije ispod propadnu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by catabbath 8/7/2019, 18:18

Jednog mog frenda je žena nogirala nakon šta je kupio stan, sredio da, napisao joj diplomski i samo jedan dan došao doma a brava promjenjena. I još ga je tužila na sudu da je on napustio nju i dite.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/7/2019, 18:23

catabbath wrote:Jednog mog frenda je žena nogirala nakon šta je kupio stan, sredio da, napisao joj diplomski i samo jedan dan došao doma a brava promjenjena. I još ga je tužila na sudu da je on napustio nju i dite.
Blažene neženje i drkađije.

Prokužija san ja njih prije 12 godina i od tada s njima niks posla. Mogu ih vidit samo na televiziji pa ako mi se ne sviđa samo prominin kanal.

Ha ha ha ha ha ha ha jocolor lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Neka natalitet pada i mladi iseljavaju. Kad može država pisat zakone koji su napisani za ženu i dite a protiv mene e onda moš i hranit tu dicu i te žene.

Aj diži porodiljne naknade inaće cici krep natalitet.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics