ne mogu da shvatim naše budale !
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ne mogu da shvatim naše budale !
Jbt, najjači utisak svakom ko se iz hrvaCke vrati sa odmora je, ,,pa niko nas nije dirao”.
Guest- Guest
odmor zavrsio.ljudi se vracaju...pizzon wrote:svako ko krene na odmor
kolima za hrvatsku, ili sl.
obicna je budala
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Kad ste pod promidžbom o pomahnitalih ustašah koji bacaju srbsku nejač lavom. No, samo nastavite, vaša se propaganda uviek okrene protiv vas, osobito 95. kad ste u strahu od nepobjedivih ustašah pobjegli od Knina do Prnjavora.Serbia Strong wrote:Jbt, najjači utisak svakom ko se iz hrvaCke vrati sa odmora je, ,,pa niko nas nije dirao”.
Regoč wrote:Kad ste pod promidžbom o pomahnitalih ustašah koji bacaju srbsku nejač lavom. No, samo nastavite, vaša se propaganda uviek okrene protiv vas, osobito 95. kad ste u strahu od nepobjedivih ustašah pobjegli od Knina do Prnjavora.Serbia Strong wrote:Jbt, najjači utisak svakom ko se iz hrvaCke vrati sa odmora je, ,,pa niko nas nije dirao”.
Ma jok, samo te neko baci u more, ili ti išara i iskrši auto. Daleko vam lepa kuća, bolesnici...
Guest- Guest
U Hrvatskoj su ovi incidenti rijetki. U Hrvatskoj danas velik broj sezonaca cine Srbi.
Postali ste kao Hercegovci. Ocete bit u centru paznje,a na vas se niko i ne obazire i zato bjesnite. Kao sto bi Hercegovci htjeli da ih Hrvati domaci pljuju i sprdaju se s njima,tako i vi glupi Srbende uzivate kad vas hitaju u more i grecaju vam auta. Ako to izostane vi ste ludi.
Postali ste kao Hercegovci. Ocete bit u centru paznje,a na vas se niko i ne obazire i zato bjesnite. Kao sto bi Hercegovci htjeli da ih Hrvati domaci pljuju i sprdaju se s njima,tako i vi glupi Srbende uzivate kad vas hitaju u more i grecaju vam auta. Ako to izostane vi ste ludi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa radi mora ste i došli, ne?Serbia Strong wrote:Regoč wrote:Kad ste pod promidžbom o pomahnitalih ustašah koji bacaju srbsku nejač lavom. No, samo nastavite, vaša se propaganda uviek okrene protiv vas, osobito 95. kad ste u strahu od nepobjedivih ustašah pobjegli od Knina do Prnjavora.Serbia Strong wrote:Jbt, najjači utisak svakom ko se iz hrvaCke vrati sa odmora je, ,,pa niko nas nije dirao”.
Ma jok, samo te neko baci u more, ili ti išara i iskrši auto. Daleko vam lepa kuća, bolesnici...
Kako rekoh, uviek možeš naletjeti na zlo, ne brinite se previše i navratite, ljubazno ćemo vas dočekati.
xkic wrote:
a ne znam, ja živim na moru i nedaleko ST-a, i svaki dan vidim po par registracija iz SRB, ne znam kakve su im sudbine ali nekako mi se čini da većina prođe bez problema..
u Hrvatskoj je problem i sa ST tablicama otić u ZG i obrnuto, ili ZD i ŠI npr.. itd-
sveskupa velika i prazna priča je izdvajati samo jedan slučaj, to je cijelo huliganstvo-
šta vrijedi srbima pričati o vrjednostima grafitacrvenkasti wrote:Istina je da je glupo i jadno šarati po autima 'Ubi Srbina' i to sve, ali treba nas razumjeti.
Znamo mi sve.
Sad nemamo koga ni mrzit. Koga ćemo? Nijemce? Amerikance? Briselce?
netko bi se ponosio
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:šta vrijedi srbima pričati o vrjednostima grafitacrvenkasti wrote:Istina je da je glupo i jadno šarati po autima 'Ubi Srbina' i to sve, ali treba nas razumjeti.
Znamo mi sve.
netko bi se ponosio
eto,ja da vidim umjetnika,kako me pocascuije svojim grafitom po mom autu ili ga greca,vrlo sirokogrudno bi mu bezbolnom palicom izlomio koljena..
Guest- Guest
Regoč wrote:Pa radi mora ste i došli, ne?Serbia Strong wrote:Regoč wrote:Kad ste pod promidžbom o pomahnitalih ustašah koji bacaju srbsku nejač lavom. No, samo nastavite, vaša se propaganda uviek okrene protiv vas, osobito 95. kad ste u strahu od nepobjedivih ustašah pobjegli od Knina do Prnjavora.Serbia Strong wrote:Jbt, najjači utisak svakom ko se iz hrvaCke vrati sa odmora je, ,,pa niko nas nije dirao”.
Kako rekoh, uviek možeš naletjeti na zlo, ne brinite se previše i navratite, ljubazno ćemo vas dočekati.
Ja nisam, hvala Bogu. Niti ću ikada...
Guest- Guest
pismejker wrote:mortal wrote:šta vrijedi srbima pričati o vrjednostima grafitacrvenkasti wrote:Istina je da je glupo i jadno šarati po autima 'Ubi Srbina' i to sve, ali treba nas razumjeti.
Znamo mi sve.
netko bi se ponosio
eto,ja da vidim umjetnika,kako me pocascuije svojim grafitom po mom autu ili ga greca,vrlo sirokogrudno bi mu bezbolnom palicom izlomio koljena..
Mene ne bi mrzelo ni da odgledam snimke sa kamera, pa da ga fino doma posetim, a i malo da mu napravim prepravke na kući na njegovom telu. Šta mi teško...
Guest- Guest
Jasno...jedan je meni slagao opuske cigareta,na auto,bacao..jebiga,ja kupio daš kamere,sprijeda straga,ulovio lika,i natukao ga u mraku..nema vise opusaka..Serbia Strong wrote:pismejker wrote:mortal wrote:šta vrijedi srbima pričati o vrjednostima grafitacrvenkasti wrote:Istina je da je glupo i jadno šarati po autima 'Ubi Srbina' i to sve, ali treba nas razumjeti.
Znamo mi sve.
netko bi se ponosio
Mene ne bi mrzelo ni da odgledam snimke sa kamera, pa da ga fino doma posetim, a i malo da mu napravim prepravke na kući na njegovom telu. Šta mi teško...
Guest- Guest
Ono,pička ti materina,jebem ti kćeru od 18 godina,dodji meni i u facu reci sto imas protiv..No,to se ne dogadja,samo tako kukavicke sheme,tipa opusaka,ostataka kofi tu go i slicno..
Turcadija klince od malih nogu uce da je auto svetinja..vidis klince,kako trce stazom uz parkirane aute,jedan drugog vuku OD AUTA,i upozoravaju jedni druge da paze da ne ostete neciji auto..balkanjerosi,to je mulj..
jednoj frendici zgrecali Mercedes novi na Plitvici..
Turcadija klince od malih nogu uce da je auto svetinja..vidis klince,kako trce stazom uz parkirane aute,jedan drugog vuku OD AUTA,i upozoravaju jedni druge da paze da ne ostete neciji auto..balkanjerosi,to je mulj..
jednoj frendici zgrecali Mercedes novi na Plitvici..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Demokršcanka Merkel : Ne sviđaju mi se izjave pojedinaca kako "muslimani ne mogu ući u naše zemlje"
» Britanci napravili presedan: Ukrajinci mogu koristiti naše oružje da gađaju Rusiju
» Sjede li u vladi budale ili samo misle da smo mi budale?
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Britanci napravili presedan: Ukrajinci mogu koristiti naše oružje da gađaju Rusiju
» Sjede li u vladi budale ili samo misle da smo mi budale?
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
Page 3 of 3