Perucko jezero medju Top 20 europskih jezera
Page 1 of 1
Perucko jezero medju Top 20 europskih jezera
https://www.croexpress.eu/mobile/zanimljivosti/19744/perucko-jezero-uvrsteno-na-listu-top-20-najboljih-jezera-u-europi/?fbclid=IwAR1RWR3tCun4mxaQmI6w6UDwKdzZgIh68IchlLAk8qtFFxYO6MY_dSlAt1Y
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Perucko jezero medju Top 20 europskih jezera
Bravo...sigurno najljepse jezero u 'regionu'..naravno uz ramsko jezeru u bh-a
2015-09-08
I Ohridsko.vuksadinare wrote:Bravo...sigurno najljepse jezero u 'regionu'..naravno uz ramsko jezeru u bh-a
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
cuo sam da je ohridsko super i manastira starih imajastreb wrote:I Ohridsko.vuksadinare wrote:Bravo...sigurno najljepse jezero u 'regionu'..naravno uz ramsko jezeru u bh-a
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I uglavnom su pravoslavci.epikur37 wrote:cuo sam da je ohridsko super i manastira starih imajastreb wrote:I Ohridsko.vuksadinare wrote:Bravo...sigurno najljepse jezero u 'regionu'..naravno uz ramsko jezeru u bh-a
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:I uglavnom su pravoslavci.epikur37 wrote:cuo sam da je ohridsko super i manastira starih imajastreb wrote:I Ohridsko.vuksadinare wrote:Bravo...sigurno najljepse jezero u 'regionu'..naravno uz ramsko jezeru u bh-a
Da, lijepa ornamentika i tradicionalni obredi, pravoslavna crkva je s jedne strane sačuvala dosta tradicionalnosti i mistike.
2015-08-06
epikur37 wrote:Eroo wrote:I uglavnom su pravoslavci.epikur37 wrote:cuo sam da je ohridsko super i manastira starih imajastreb wrote:I Ohridsko.vuksadinare wrote:Bravo...sigurno najljepse jezero u 'regionu'..naravno uz ramsko jezeru u bh-a
Da, lijepa ornamentika i tradicionalni obredi, pravoslavna crkva je s jedne strane sačuvala dosta arhikršćanstva i mistike.
2015-08-06
Kad dodju ljudi na perucko jezero ili prolaze pokraj nhega prvi put misle da vide more a ono jezero u stvari...zbog svoje boje vode i okolisa
2015-09-08
vuksadinare wrote:Kad dodju ljudi na perucko jezero ili prolaze pokraj nhega prvi put misle da vide more a ono jezero u stvari...zbog svoje boje vode i okolisa
to vam je Tito sagradio. ja da sam na vašem mjestu ja bi tu branu minirao srušio i isušio to jugoslavensko komunističko jezerce koji će vam to kurac. imate rvacku.
Guest- Guest
Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Kad dodju ljudi na perucko jezero ili prolaze pokraj nhega prvi put misle da vide more a ono jezero u stvari...zbog svoje boje vode i okolisa
to vam je Tito sagradio. ja da sam na vašem mjestu ja bi tu branu minirao srušio i isušio to jugoslavensko komunističko jezerce koji će vam to kurac. imate rvacku.
Uvijek se može isplesti narativ oko tog jezera kao jugoslavenske intervencije koja je uspjela, a opnda se lako krene razmišljati u smjeru da je jugoslavija bila bolja...
ruši to, jebeni Tito, lustracija.
2015-08-06
Vjenčao ga je Kačavenda, baš mistično...vidi od 33 min i 50 sec...a još mističnije je od 1h i 49 minuta dalje...epikur37 wrote:Eroo wrote:I uglavnom su pravoslavci.epikur37 wrote:cuo sam da je ohridsko super i manastira starih imajastreb wrote:I Ohridsko.vuksadinare wrote:Bravo...sigurno najljepse jezero u 'regionu'..naravno uz ramsko jezeru u bh-a
Da, lijepa ornamentika i tradicionalni obredi, pravoslavna crkva je s jedne strane sačuvala dosta tradicionalnosti i mistike.
Pogledaj od začetka, ako se ti da. Svi odgovori Srbima na jednom mjestu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Vjenčao ga je Kačavenda, baš mistično...vidi od 33 min i 50 sec...a još mističnije je od 1h i 49 minuta dalje...epikur37 wrote:Eroo wrote:I uglavnom su pravoslavci.epikur37 wrote:cuo sam da je ohridsko super i manastira starih imajastreb wrote:
I Ohridsko.
Pogledaj od začetka, ako se ti da. Svi odgovori Srbima na jednom mjestu.
ne znam, ne bavim se srbima kao vi hercegovci u sloveniji :)
2015-08-06
Ima i na Perući, ispod i iznad vode...epikur37 wrote:cuo sam da je ohridsko super i manastira starih imajastreb wrote:I Ohridsko.vuksadinare wrote:Bravo...sigurno najljepse jezero u 'regionu'..naravno uz ramsko jezeru u bh-a
Uglavnom Peruća je lijepa samo kada je puna, čim ljeti padne vodostaj obale mu izgledaju kao ppovršina Marsa ..
...manastir dragovic....koji je navodno nastao tamo prije isusa ...kako su tvrdili lokalni ekstremni srbi i popovi...nastao je krajem 17 stoljeca...kada je bilo vece doseljavanje pravoslavaca iz bosne u vrlicku krajinu i taj dio...mutava baštarda wrote:Ima i na Perući, ispod i iznad vode...epikur37 wrote:cuo sam da je ohridsko super i manastira starih imajastreb wrote:I Ohridsko.vuksadinare wrote:Bravo...sigurno najljepse jezero u 'regionu'..naravno uz ramsko jezeru u bh-a
Uglavnom Peruća je lijepa samo kada je puna, čim ljeti padne vodostaj obale mu izgledaju kao ppovršina Marsa ..
2015-09-08
meni je u vlahoriji ostalo neposjeceno vrelo cetine i crkva spasa
2015-08-06
Imaš malo niže i ostatke kamenog mosta, zovu ga pločasti. Ćaća mi je reka da ga zovu i prokleti jer su ga napravili od nadgrobnih ploča...epikur37 wrote:meni je u vlahoriji ostalo neposjeceno vrelo cetine i crkva spasa
mutava baštarda wrote:Imaš malo niže i ostatke kamenog mosta, zovu ga pločasti. Ćaća mi je reka da ga zovu i prokleti jer su ga napravili od nadgrobnih ploča...epikur37 wrote:meni je u vlahoriji ostalo neposjeceno vrelo cetine i crkva spasa
Zbilja originalno..
2015-08-06
vrela! cetine..
super i neiskorištene lokacije- Vrlika je meni jedan od najljepših gradića npr
da...vrlika je lijepa...onako gradic smjesten pod samom stijenom,brdom...kao da je uklesan...opcenito tj kraj je lijep..kao nekakav dio gdje se sudaraju kontinentalna klima i mediteranska kao i priroda..kic wrote:
vrela! cetine..
super i neiskorištene lokacije- Vrlika je meni jedan od najljepših gradića npr
2015-09-08
Similar topics
» Objavljen popis najljepših europskih nacionalnih parkova. NP Plitvička jezera su na prvom mjestu!
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Nestalo Jablaničko jezero
» Šefovi NP Plitvička jezera zabranili nositi japanke
» Branitelji opet u šatoru ovaj put zbog NP Plitvička jezera
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Nestalo Jablaničko jezero
» Šefovi NP Plitvička jezera zabranili nositi japanke
» Branitelji opet u šatoru ovaj put zbog NP Plitvička jezera
Page 1 of 1