Škoro otkrio koje bi referendume volio raspisati
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Škoro otkrio koje bi referendume volio raspisati
Pa ne bih se začudio da Škoro pobijedi.
I u Ukrajini je pobijedio komedijaš.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jucer je tuširao šprajca da je ovaj umalo uskliknuo..'škoro moj predsjednice'jastreb wrote:Pa ne bih se začudio da Škoro pobijedi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Skoro skornjaca
Moze biti precednik RAZREDA u VEČERNJOJ SKOLI
samo nam jos treba. Nakon fikusa, nakon turističke precednice
Neki uobraženi pjevac
Moze biti precednik RAZREDA u VEČERNJOJ SKOLI
samo nam jos treba. Nakon fikusa, nakon turističke precednice
Neki uobraženi pjevac
Skoro???? Kraljina samo takova. Nisam ni citao sto je rekao i nije niti bitno.Bitno je da je svojim ranim isticanjem kandidature stavio presing na ostale. Skoro namece pitanje koja ce se kotrljati u kampanji. Skoro namece ritam kampanje. Daklem , marginalac namece pravila igre. Kao sta rekoh ,Skoro je pritka koja ce dobro promuljati septicku zvana DNRH. Nije vazno pobjeda ili ne, jer ce ova kampanja(nedam se ) pokazati tiutlecima da moze drugacije. Dosada perfektno odigrano. Ritam i izbor tema. Kapa dolje. Da, zalosne su "analize" raznih "analiticar". Promasili su ceo fudbal sta bi se reklo. ostalo??? Kila mozga Muhahahahahahahaaaa
2014-04-14
Mene zaboli kurac tko ce vam biti predcednik.Samo sam jednom dao glas onom schwapskom logorashu i nikada vishe uostalom imm svoju drzavu koja je najjacha na svijetu..izgleda ima i u meni tog smradovskog hrvatskog mentaliteta chim sam se priklonio jachem::))hahahahahhahaahahahahhahha..A fino sam im govorio (mojim frendovima) ljudi ..bit ce Sidji Kurta da te uzjashi Murta...i tako bi..Hrvatski predsjednik,,,to postoji ali u lutkarskom kazalishtu....samo dzabe idete na izbore..tko god pobijedi morat ce zapadu lizati schuppak::))
Guest- Guest
Kada se samo sjetim rovovskih bitki forumasa na onom starom a i na ovom forumu i mojeg sinjela sa dva lica. Nekome treba desetak godina da nadodje a neki Bome ne dodju nikada. Kila mozga....
2014-04-14
Ma jarane uchite kineski i ruski..trebat ce vam..Jebo majku onaj najveci americhki investitor 2008 reche na pitanje gdje mu djeca idu u shkolu..onako hladno da trepne,,,veli Peking..jJa zino,,,ja reko budale koji crni humor....kad tam sa ove distance,,,chovjek bio u pravu..
Guest- Guest
Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Škoro predsjednik
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» TRUMP UPLAŠIO VUČIĆA: Situacija je opasna, ne bih se volio naći na popisu onih koje je slao u pakao
» Marić otkrio 3 stupa kroz koje će smanjivati javni dug
» Putin otkrio koje dvije države smatra najvećim izdajnicima
» Hrvat se izliječio u Indiji za 600€ .. u RH bi ga liječnje (koje je besplatno) koštalo skoro 60 000€
» Zašto skoro svakog muškarca odbijaju žene koje pametuju
» Marić otkrio 3 stupa kroz koje će smanjivati javni dug
» Putin otkrio koje dvije države smatra najvećim izdajnicima
» Hrvat se izliječio u Indiji za 600€ .. u RH bi ga liječnje (koje je besplatno) koštalo skoro 60 000€
» Zašto skoro svakog muškarca odbijaju žene koje pametuju
Page 2 of 2