''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahamortal wrote:red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahamortal wrote:takav kad im dođe sve će ih razbacati i pogazitired wolf wrote:Ne.jastreb wrote:Dobro postoji li ijedan političar malo višeg ranga (lokalnog ili globalnog)a da nije član nekakve opskurne skupine(Bilderberg, Lubanja i kosti,masoni,Opus Dei, Iluminati,Braća Hrvatskog Zmaja)???
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
ako si karakter imaš hrabrosti, jakosti ostavi se brljejastreb wrote:Pa Predsjednik Partije bil je Hrvat i katolik.mortal wrote:a koga su ti isti komunjarosi zabranjivali ??jastreb wrote:Pa komunisti su dok god nisu bili zabranjivani bili javna partija koja je postavljala kandidate za izbore i uopće javno djelovala,dok recimo tvoj Opus Dei nešto tu dobrano muti.mortal wrote:
komunisti nisu tajna alki sve što su radili zavili su u veliku tajnu
tko je opskurniji od komunjara
koga su predlagali.. Katolike ?? Hrvate?? komunjare??
oladi
Predsjednik Hrv.Sabora u prvom poslijeratnom sazivu bio je Nazor ,Hrvat i vjernik,nekomunista.
Da ne spominjemo mase Hrvata koji su u Partiji obnašali visoke dužnosti.
I opet ti ponavljam,ostavi se sada komunista.
Ako imaš petlje,ako imaš herca,objavi ovdje imena bar 5 članova tvoje filijale Opus Deia.
i brljanja po forumu
2014-04-16
Ja ne pijem uopće,jer da pijem ne bih bio tu,već u kafani,ili na nekoj žurci,ili tulumu.mortal wrote:
ako si karakter imaš hrabrosti, jakosti ostavi se brlje
i brljanja po forumu
I zašto u svaku temu ubacuješ komuniste?
Mislim da bi komuniste ubacila i u teme o šalovanju s dvostrukom oplatom,ili uzgoju zečeva orijaša.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ona je opsjednuta, ne demonima, nego komunistima...hahahahahahahahahahahahahahahahahahajastreb wrote:Ja ne pijem uopće,jer da pijem ne bih bio tu,već u kafani,ili na nekoj žurci,ili tulumu.mortal wrote:
i brljanja po forumu
Mislim da bi komuniste ubacila i u teme o šalovanju s dvostrukom oplatom,ili uzgoju zečeva orijaša.
red wolf-
2016-02-10
onda se ni ti ne bi smio ubacivati u teme jer si komunjarajastreb wrote:Ja ne pijem uopće,jer da pijem ne bih bio tu,već u kafani,ili na nekoj žurci,ili tulumu.mortal wrote:
i brljanja po forumu
ne bi smio raspravljati o niti jednoj skupini jer braniš spiku o crvenima
2014-04-16
pravi se javio o opsjednutostired wolf wrote:Ona je opsjednuta, ne demonima, nego komunistima...hahahahahahahahahahahahahahahahahahajastreb wrote:Ja ne pijem uopće,jer da pijem ne bih bio tu,već u kafani,ili na nekoj žurci,ili tulumu.mortal wrote:
i brljanja po forumu
immortal-
2014-04-16
Pusti joj ovu...
Noge će joj nekontrolirano poskakivati...hahahahahahahahahahahahahaha
Noge će joj nekontrolirano poskakivati...hahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
jastreb wrote:komunisti nisu sekta.
ma ne...
Demoni meni ne mogu ništa...To je Vaša razina postojanja...mortal wrote:pravi se javio o opsjednutostired wolf wrote:Ona je opsjednuta, ne demonima, nego komunistima...hahahahahahahahahahahahahahahahahahajastreb wrote:Ja ne pijem uopće,jer da pijem ne bih bio tu,već u kafani,ili na nekoj žurci,ili tulumu.mortal wrote:
i brljanja po forumu
red wolf-
2016-02-10
Takav ni nema šanse da zauzme bilo kakvu važniju funkciju, a čak i kad bi ju zauzeo, ostao bi u izolaciji, da ne kažem medijskoj i političkoj blokadi. I u Americi se Tump jedva progurao usprkos čitavom establishmentu protiv sebe, prije svega zahvaljujući dijelu tajnih službi koje su se odlučile pošto - poto obračunati sa Hillary Clinton. U Europi takav nema šanse, osim ako ne dođe do većih previranja koje politička elita više neće moći kontrolirati. A i tada će morati paziti da mu ne otkažu kočnice na autu, kao austrijskom desničaru Jorgu Haideru. Čak i Boris Johnson je dio britanske elite a ne nekakav autsajder.mortal wrote:takav kad im dođe sve će ih razbacati i pogazitired wolf wrote:Ne.jastreb wrote:Dobro postoji li ijedan političar malo višeg ranga (lokalnog ili globalnog)a da nije član nekakve opskurne skupine(Bilderberg, Lubanja i kosti,masoni,Opus Dei, Iluminati,Braća Hrvatskog Zmaja)???
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
S ovom feminističkom tukom na čelu, EU se neće profilirati kao ozbiljniji igrač na globalnoj sceni koji bi mogao pomrsiti konce bilo SAD-u, Rusiji ili Kini. Nema viziju budućnosti ni međunarodni kredibilitet, ali bit će idealna za razne makinacije i trgovine ispod stola. Pirova pobjeda EPP-a i Angele Merkel koja neće biti u stanju zauzdati Macronove ambicije, Italiju niti istočne članice; Mađarsku i Poljsku. Ali će zato sad nabijat svima obvezne ženske/gender kvote kao normativ, počev od zadnje selendre koja se naziva općinom do Bruxellesa.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:S ovom feminističkom tukom na čelu, EU se neće profilirati kao ozbiljniji igrač na globalnoj sceni koji bi mogao pomrsiti konce bilo SAD-u, Rusiji ili Kini. Nema viziju budućnosti ni međunarodni kredibilitet, ali bit će idealna za razne makinacije i trgovine ispod stola. Pirova pobjeda EPP-a i Angele Merkel koja neće biti u stanju zauzdati Macronove ambicije, Italiju niti istočne članice; Mađarsku i Poljsku. Ali će zato sad nabijat svima obvezne ženske/gender kvote kao normativ, počev od zadnje selendre koja se naziva općinom do Bruxellesa.
Inače je pod ovom njemačka vojska postala totalnom šrpdačinom
No cilj i nije bio dovesti nekoga sposobnoga
Brexit izgleda sve bolje za Britse :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
boze moj...jastreb wrote:Komunisti nisu tajna(osim u vremenima opasnim po njih) društva. Komunisti nisu okultisti. I komunisti nisu sekta.mortal wrote:misliš komunjara ??jastreb wrote:Dobro postoji li ijedan političar malo višeg ranga (lokalnog ili globalnog)a da nije član nekakve opskurne skupine(Bilderberg, Lubanja i kosti,masoni,Opus Dei, Iluminati,Braća Hrvatskog Zmaja)???
Kom.partije širom svijeta,u stvari su predvodnik radničke klase u borbi za dolazak na vlast. Dakle čisto politička partija,koja javno obznanjuje svoje statute, manifeste,programe...Imaju javne sjednice i kongrese,kandidiraju se na javnim izborima i sl.
Ostavi se već jednom komunista i ne ubacuj ih u teme u kojima ih ne bi tribalo biti. Ili si možda i ti članica neke opskurne skupine???
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ti si fakat vec u aleksinac preseliojastreb wrote:Ja ne pijem uopće,jer da pijem ne bih bio tu,već u kafani,ili na nekoj žurci,ili tulumu.mortal wrote:
i brljanja po forumu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen danas stiže u Zagreb
» Christine Lagarde kriva za pronevjeru 404 milijuna eura, kazne nema
» Glavna tema Bilderberg sastančenja: kako dovesti Hillary na čelo SAD-a
» Ursula von der Leyen stiže u Zagreb
» Nećeš razbojnice Ursula von der Leyen
» Christine Lagarde kriva za pronevjeru 404 milijuna eura, kazne nema
» Glavna tema Bilderberg sastančenja: kako dovesti Hillary na čelo SAD-a
» Ursula von der Leyen stiže u Zagreb