Glavna tema Bilderberg sastančenja: kako dovesti Hillary na čelo SAD-a
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Glavna tema Bilderberg sastančenja: kako dovesti Hillary na čelo SAD-a
http://www.huffingtonpost.co.uk/entry/bilderberg-group-conspiracy-theories-brexit-trump-and-nazis_uk_575802a7e4b01828d3801247
Kermit-
2014-04-17
Re: Glavna tema Bilderberg sastančenja: kako dovesti Hillary na čelo SAD-a
pa dobro naći će trumpu da mu je žena prije 10 godina honorarno radila za nekog tko je lobirao za Iran
ako je upalilo s kretenima ovdje zašto ne bi upalilo s kretenima tamo, kreteni su ionako kreteni gdje god bili
hahaha to mi je dobro sa Trmpm ono neki lijevi u Alabami je bio KKK i kaže nešto dobro za njega odmah da je on KKK, a Hillary prima pare od KSA, pomaže stovriti kalifat, laže, krade i ubija, naravno ona je američka Nova nadamarcellus wrote:pa dobro naći će trumpu da mu je žena prije 10 godina honorarno radila za nekog tko je lobirao za Iran
Kermit-
2014-04-17
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/bilderberg-2016-svjetski-mocnici-u-dresdenu-odlucuju-1596
Kermit-
2014-04-17
Dobri su mi ovi liberali sa Hufting šitinga koji misle da je Bilderberg običan sastanak gdje se godišnje malo jedu kanapeji i slučaju poučni eseji te da oni odlučuju o bilo čemu, to je tek teorija urote
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:pa dobro naći će trumpu da mu je žena prije 10 godina honorarno radila za nekog tko je lobirao za Iran
Otac joj je bio član KPJ.
Guest- Guest
di su teroristi sada kada ih trebaš
Guest- Guest
baš i ja pomislio, ali no sigurno je stavranje ISIL-a bilo jedna točka sastančenja, narvno neki eufemizam je bio u pitanju demokratizacija, revolucionarno previranje, skidanje režima, zasutavljanje Irana itdpreko_vode_do_slobode wrote:di su teroristi sada kada ih trebaš
Kermit-
2014-04-17
i Njemačka je tema, njemački liberali žele sjebati EU jer ne razumiju kako bi ekonomski trebala funkcionirati federacija
Guest- Guest
eo ga jedan:
Guto Jones
Historians call the period beginning in roughly the early 1700's the "age of enlightenment", will historians look back at the period begining in the early 2000's the "age of ignorance"?
Naravno on je pmatean je ne vjeruje u terorije urote, osim jedne da on odlučuje i da Bilderber ne postoji
Guto Jones
Historians call the period beginning in roughly the early 1700's the "age of enlightenment", will historians look back at the period begining in the early 2000's the "age of ignorance"?
Naravno on je pmatean je ne vjeruje u terorije urote, osim jedne da on odlučuje i da Bilderber ne postoji
Kermit-
2014-04-17
glavna tema je Trump, Trump i kako se zavditi još više sa Rusijomdeda getting old wrote:i Njemačka je tema, njemački liberali žele sjebati EU jer ne razumiju kako bi ekonomski trebala funkcionirati federacija
Kermit-
2014-04-17
Dnevni red, glavna tema kako doći do novih izvora nafte i održati supremaciju dolara. Preko leševa ako treba, nikad nije bio problem.asilovski wrote:glavna tema je Trump, Trump i kako se zavditi još više sa Rusijomdeda getting old wrote:i Njemačka je tema, njemački liberali žele sjebati EU jer ne razumiju kako bi ekonomski trebala funkcionirati federacija
Guest- Guest
di su teroristi kada ih čovjek treba
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:di su teroristi kada ih čovjek treba
Napadaju neprijatelje "demokracije"
catabbath-
2015-08-22
Kermit-
2014-04-17
Ne znam kako marcellus uspjeva pronaći nešto što je pisao koju godinu ranije,jer sad ubih se tražeć temu na starom forumu net.hr od prije dvije godine,što sam pisao u vezi Kolinde i Hillary.Odmah nakon što je Kolinda istakla svoju kandidaturu za predsjednicu Hrvatske.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Iknar je gay wrote:Ne znam kako marcellus uspjeva pronaći nešto što je pisao koju godinu ranije,jer sad ubih se tražeć temu na starom forumu net.hr od prije dvije godine,što sam pisao u vezi Kolinde i Hillary.Odmah nakon što je Kolinda istakla svoju kandidaturu za predsjednicu Hrvatske.
znaš neku frazu, par ključnih riječi? I dodaj svoj tadašnji nick, pa obično upali.
asilovski wrote:
what the fuck
jel to onaj lik napravio što su ga ubili?
Pokušao sam.No izgleda da mnogo tema nedostaje,ili su izbrisane.Da sam znao,napravio bih screenshot.marcellus wrote:Iknar je gay wrote:Ne znam kako marcellus uspjeva pronaći nešto što je pisao koju godinu ranije,jer sad ubih se tražeć temu na starom forumu net.hr od prije dvije godine,što sam pisao u vezi Kolinde i Hillary.Odmah nakon što je Kolinda istakla svoju kandidaturu za predsjednicu Hrvatske.
znaš neku frazu, par ključnih riječi? I dodaj svoj tadašnji nick, pa obično upali.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» Ivanić sazvao sastanak srpskih predstavnika u institucijama BiH: Glavna tema Mostar
» Italija, Francuska i Njemačka organizirale sastanak bez drugih članica EU, glavna tema je Brexit
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» KAKO JE TITO UBIO NAJVEĆEG PAVELIĆEVOG KRVNIKA: Čekićem u čelo, OVAKO SI TI UBIJAO SRPČAD U JASENOVCU!
» Ivanić sazvao sastanak srpskih predstavnika u institucijama BiH: Glavna tema Mostar
» Italija, Francuska i Njemačka organizirale sastanak bez drugih članica EU, glavna tema je Brexit
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» KAKO JE TITO UBIO NAJVEĆEG PAVELIĆEVOG KRVNIKA: Čekićem u čelo, OVAKO SI TI UBIJAO SRPČAD U JASENOVCU!
Page 1 of 2