Zagrebčanke totalno poludjele
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zagrebčanke totalno poludjele
a,to vise ne bismo mogli podnijeti,pa nam je bolje ne provocirat..:Pprckov wrote:moramo ga zenit il mu tamburu kupit, samo tise da nas ne cuje pocece vest goblen u nastavcimamaggie13 wrote:Joooj,ne urekao se..kucni tri puta o drvo :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
tja...meni ovo lici na onu scenu kad lik na selu baci par saka kukuruza na avliju,a kokoši se sjure gladušno...kaja_333 wrote:A s čim bi se klinke trebale baviti nego s tim? One imaju vremena, nije im problem čekati , starci su im dali nesto love i cure kupuju. To im je fora i zabavlja ih .
Cime bi se trebale baviti.??.hajde,ako vec trebaju trcati za necim,nek to bude nes pametno,a ne precijenjene krpe za sto nacina.,..Ono,odi su kupi lijep sat,lijepe naocale,prsten,narukvicu,retro-album za obiteljske slike..tako..neku vrijednost...ove tu ko one poslovicne koke..
Guest- Guest
Ali... Ali to ti je SLOBODA! Heeeej!bogomdani wrote:Ovdje ne skupiti niti saku mozga..Fénix wrote:epikur27 wrote: Odgovor na Re: degenerirani zapad 11-04-2011 1:21
ocijenilo 0 korisnika
Otvaranje H und M u Splitu :)
Guest- Guest
Dakle ove tri plavuše u crnim majicama-DA! Ova crnka u žutom-DA! Ova kratke kose-Možda? Ona otraga-Možda? Ove dvije na kraju-Da!Fénix wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A da...dosad sirote ćućale u Lancima i prezivljavale na sitnisu..Fénix wrote:Ali... Ali to ti je SLOBODA! Heeeej!bogomdani wrote:Ovdje ne skupiti niti saku mozga..Fénix wrote:epikur27 wrote: Odgovor na Re: degenerirani zapad 11-04-2011 1:21
ocijenilo 0 korisnika
Otvaranje H und M u Splitu :)
Guest- Guest
Pa da. "Ćuti ženo! Da te nisam čuo ili ću te prikucati samo tako da će ti glava biti skroz u oblacima!"
Guest- Guest
Pssssst..nisi vidio moje razapinjanje na tocak ovih dana???
Ebote,samo rekoh da zene povremeno treba triskom iza vuha,naravno u zezanciji,a da vis kako se oborile na mene.. uuuu...samo alat za triskanje treba zamijeniti sa Kitom,onda im to ne smeta...taman da ih raspara kao lubenicu...
Ebote,samo rekoh da zene povremeno treba triskom iza vuha,naravno u zezanciji,a da vis kako se oborile na mene.. uuuu...samo alat za triskanje treba zamijeniti sa Kitom,onda im to ne smeta...taman da ih raspara kao lubenicu...
Guest- Guest
Kako ne, naravno da sam vidio. Tipična post-68' alergijska reakcija.
Ja to riješavam na krajnje odvratan i pokvaren način.
Ja to riješavam na krajnje odvratan i pokvaren način.
Guest- Guest
a ne mos ih bas masakrirati..sirote kod kuce imaju beda,pa dojdu se ovdje malo opustiti..ucinim nuzno sto moram da ih skinem sa Kite na koju nisu niti bile pozvane..i to je to..
Guest- Guest
Ma čuvam si živce jer ne treba mi puno da se zapalim.
Nekad se skroz opustim i sve popustim, ali to je vrlo kratkog roka trajanja.
Nekad se skroz opustim i sve popustim, ali to je vrlo kratkog roka trajanja.
Guest- Guest
ne mos poputiti,zene su ko plijesan..jel im pustis plac,odmah se rasire po njemu i caruju...qrcem trisku iza vuha..promptno..!!!
Guest- Guest
Židovsko-bosanska sirovina.bogomdani wrote:ne mos poputiti,zene su ko plijesan..jel im pustis plac,odmah se rasire po njemu i caruju...qrcem trisku iza vuha..promptno..!!!
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Uz Savu bijo,pa eto,uticaj bosanske posavine na govor ostao..marcus-t wrote:Židovsko-bosanska sirovina.bogomdani wrote:ne mos poputiti,zene su ko plijesan..jel im pustis plac,odmah se rasire po njemu i caruju...qrcem trisku iza vuha..promptno..!!!
Guest- Guest
Ma ne sad do te mjere gdje sam ja lutkica i najgora vrsta poslušnog psića koji se stalno vraća i kad ga mlatiš i mučiš pa ga opet zoveš.bogomdani wrote:ne mos poputiti,zene su ko plijesan..jel im pustis plac,odmah se rasire po njemu i caruju...qrcem trisku iza vuha..promptno..!!!
Jednostavno se zabavim, briga me za ono što inače nikad ne bi prolazilo i to je to. Zapravo nikad nisam ni po mjeri, ali to mene uopće ni ne zanima.
Guest- Guest
Ma..kad je cura kod mene i ako hoce biti kod mene,zna se da mora roge svezati u pletenicu ..moze reci svoje misljenje,predloziti nes,ali je finalna moja,i tu nema pravo na komentar... MY WAY OR HIGHWAY...slobodno nek bira..
Guest- Guest
I onda se čudiš kad dobiješ po nosu...bogomdani wrote:a ne mos ih bas masakrirati..sirote kod kuce imaju beda,pa dojdu se ovdje malo opustiti..ucinim nuzno sto moram da ih skinem sa Kite na koju nisu niti bile pozvane..i to je to..
Guest- Guest
Kad si bio pican, na umu ti je bilo što ljepša, zgodnija i atraktivnija to bolje za tebe. Kad prođu određene godine, to je i dalje hajmo reći faktor ali ni blizu kao u tim mladim godinama, ali karakter, verbalni govor kao i onaj tijela dosta je bitan.bogomdani wrote:Ma..kad je cura kod mene i ako hoce biti kod mene,zna se da mora roge svezati u pletenicu ..moze reci svoje misljenje,predloziti nes,ali je finalna moja,i tu nema pravo na komentar... MY WAY OR HIGHWAY...slobodno nek bira..
Tu kad i ako ti kriteriji narastu ili su ti namješteni, onda velika većina cura/žena danas odlazi u 100000 pizdi materina i uzalud joj i izgled kad je sama po sebi u startu problem za svaki dan. Dođe mi to kao televizori zadnjih 10-15 godina i oni proizvodi i alati od plastike koji su nekoć bili od metala - pad standarda i kvalitete, kratak vijek.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» beogradjanke ili zagrebčanke, kojim damama bolje stoje.....
» Joe se totalno raspao...
» Dragan Markovina totalno sišao s uma
» Njemačka vojska: Puma je totalno zakazala
» Most najavljenim reformama pokazao totalno neznanje
» Joe se totalno raspao...
» Dragan Markovina totalno sišao s uma
» Njemačka vojska: Puma je totalno zakazala
» Most najavljenim reformama pokazao totalno neznanje
Page 4 of 4