Zagrebčanke totalno poludjele
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zagrebčanke totalno poludjele
epikur27 wrote: Odgovor na Re: degenerirani zapad 11-04-2011 1:21
ocijenilo 0 korisnika
Otvaranje H und M u Splitu :)
Guest- Guest
Ovdje ne skupiti niti saku mozga..Fénix wrote:epikur27 wrote: Odgovor na Re: degenerirani zapad 11-04-2011 1:21
ocijenilo 0 korisnika
Guest- Guest
Sve redom retardirane tuke...
darth_vader-
2014-04-17
Pozitivna autentično emancipirana:marcellus wrote:zgdosada wrote:S kojeg su ove brda sišle ?
to su te urbane...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
ih kad se obuku pa podu u novom ruhu u kurcolov po zagrebu......bjezmo
2014-04-19
Ja ću tražiti zaštitu države i udruga za ljudska prava...prckov wrote:ih kad se obuku pa podu u novom ruhu u kurcolov po zagrebu......bjezmo
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
De začepi ako nemaš što pametnije za reći...ostrakon wrote:a nemaju para jer ne žele raditineoliberalni_placenik wrote:
nećete vidjeti u vukovaru, osijeku, kninu, slavonskom brodu, gospiću, sisku, i takvim mjestima da se ljudi tuku za komad krpe, jer nemaju para...
posla uvijek ima, samo ne mogu svi imati satnicu 50 kuna
neka rade za 15 kuna/sat, pa će imati i posao i para, još ako štede, mogu si i ovakav šoping priuštiti
Guest- Guest
Kaka su vremena došla, ne može čovjek više ni humorističan biti.
Guest- Guest
Pošasti neoliberalnog zapada....tako otuđeno društvo.pih
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hahaha,redovi,komunizam,bonovi,par-nepar,Trst...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hahahah to sam baš htio, inače poznate po praznoglavosti i pomodarstvu, to je već pojam za crticu u enciklopedijinevjestin_razbojnik wrote:istrčale zagrebačke frajle
Kermit-
2014-04-17
Čuj nisu ni dalmatinke ništa bolje. Živio u Splitu tri godine, pa eto... Općenito mi se čini da su sve Hrvatice takve.asilovski wrote:hahahah to sam baš htio, inače poznate po praznoglavosti i pomodarstvu, to je već pojam za crticu u enciklopedijinevjestin_razbojnik wrote:istrčale zagrebačke frajle
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
pusti pricu, sve ce ovo neko morat jebat, a one ce zauzvrat onog ko ih ozeni propisno izjebat u mozakbogomdani wrote:Ovdje ne skupiti niti saku mozga..Fénix wrote:epikur27 wrote: Odgovor na Re: degenerirani zapad 11-04-2011 1:21
ocijenilo 0 korisnika
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A s čim bi se klinke trebale baviti nego s tim? One imaju vremena, nije im problem čekati , starci su im dali nesto love i cure kupuju. To im je fora i zabavlja ih .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I ti bi Kajo a hahaha usput "fora" je srpka riječ bugarskog porijeklakaja_333 wrote:A s čim bi se klinke trebale baviti nego s tim? One imaju vremena, nije im problem čekati , starci su im dali nesto love i cure kupuju. To im je fora i zabavlja ih .
Kermit-
2014-04-17
Pa ja ne bi jer ja ne bi čekala , jer ja iz dućana izađem kad vidim da je 5 ljudi na blagajni a kamoli da ulaz cekam , jer nigdje nisam ulaz čekala a posebno ne u dućanu . Ali klinke su mi jasne , ako one imaju vremena i nije ih sram zasto ne. Sto bi drugo trebale raditi?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
peglat, krpit carape, prat televizore, pravit sendvice, kupat mobitele i ribat zidove. Kad zavrse javit se po joskaja_333 wrote:A s čim bi se klinke trebale baviti nego s tim? One imaju vremena, nije im problem čekati , starci su im dali nesto love i cure kupuju. To im je fora i zabavlja ih .
2014-04-19
isto sto i druge koje nisu potrcale u prodavnicu kao da im zivot ovisi od brzine, kopat nos, borit se za prava po preferancijama, hranit male crnce u africi, mislit supkom i njihat glavom....a mogu i sratkaja_333 wrote: Sto bi drugo trebale raditi?
2014-04-19
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» beogradjanke ili zagrebčanke, kojim damama bolje stoje.....
» Joe se totalno raspao...
» Dragan Markovina totalno sišao s uma
» Njemačka vojska: Puma je totalno zakazala
» Most najavljenim reformama pokazao totalno neznanje
» Joe se totalno raspao...
» Dragan Markovina totalno sišao s uma
» Njemačka vojska: Puma je totalno zakazala
» Most najavljenim reformama pokazao totalno neznanje
Page 2 of 4