Ruski nacionalisti u bijegu pred Putinom, osnivaju pokret u Ukrajini
Page 1 of 1
Ruski nacionalisti u bijegu pred Putinom, osnivaju pokret u Ukrajini
Inauguracijska konferencija ruske nacionalističke organizacije „Ruski centar“ se održala 11. listopada 2015. u Kijevu. Ova nova organizacija je ujedinila nekoliko političkih emigranata koji su morali pobjeći iz Rusije zbog političkih represija i koji se trenutno bore protiv Putinove agresije na istočnu Ukrajinu.
Sama je činjenica da je ruska nacionalistička organizacija, osnovana u ukrajinskom glavnom gradu zajedno sa ukrajinskim nacionalistima, jaki politički izvještaj. Tijekom vremena kada Putinov režim potiče bratski rat na istoku, dok liberalni plutokrati koriste Ukrajinu za cjenkanje sa bivšim KGB-ovim špijunima na zapadu, mi, bijeli nacionalisti izabiremo treći put – put nacionalne solidarnosti i suradnje.
Događaj je počeo u gradskoj konferencijskoj dvorani u najvećem ukrajinskom press-centru – UNIAN. Organizatori su posvetili posebnu pažnju simbolici događaja. Učesnici su mogli svjedočiti i ruskim i ukrajinskim nacionalnim zastavama koje su bile izložene u dvorani. Ceremonija je otvorena ukrajinskom himnom, kao i domoljubnom pjesmom od M. Glinka, koja je bila nacionalna himna Rusije u razdoblju od 1990 do 2000., nakon čega je zamijenjena sovjetskom himnom, dolaskom Putina na mjesto predsjednika.
Osim nacionalnih zastava, učesnici su mogli uočiti i zastave tek stvorene organizacije, plave zastave sa bijelim krugom i mačem. Ovaj simbol ima korijene još iz 1930-ih, koristila ih je anti-sovjetska gerilska organizacija „Bijela ideja“, koju je osnovao časnik „bijelih“ (Bijela garda, borci protiv Crvene Armije u Ruskom građanskom ratu) Viktor Larionov. Glavni cilj „Bijele ideje“ je bio oslobađanje Rusije od boljševičke tiranije.
Tijekom press konferencije koja je uslijedila, osnivači „Ruskog centra“ su naglasili da će organizacija raditi i na lokalnim i globalnim ciljevima. Lokalni ciljevi će se usredotočiti na pružanje legalne pomoći ruskim političkim emigrantima koji su morali pobjeći iz Rusije, kao i pomaganje ruskim dobrovoljcima u redovima ukrajinske vojske. Bez obzira na ime, „Ruski centar“ je spreman pomoći ne samo ruskim, nego i bjeloruskim i bilo kojim drugim europskim dobrovoljcima koji se bore na strani Ukrajine.
Na globalnoj razini, „Ruski centar“ će pružiti maksimalnu podršku političkim opozicijama u Rusiji, provoditi svoj utjecaj među ruskim građanima i pripremiti se za buduće proteste unutar Rusije. Gotovo je prošlo čitavo stoljeće kako ruski narod nema svoju državu. Rusi su izgubili svoju državu nakon boljševičke revolucije 1917., a nisu je mogli vratiti ni 1990-ih, kada je Jelcin, direktni nasljednik sovjetske vlade, došao na vlast.
http://en.whitereconquista.com/russian-center
http://pandora.kreativisti.org/ruski-centar/
Sama je činjenica da je ruska nacionalistička organizacija, osnovana u ukrajinskom glavnom gradu zajedno sa ukrajinskim nacionalistima, jaki politički izvještaj. Tijekom vremena kada Putinov režim potiče bratski rat na istoku, dok liberalni plutokrati koriste Ukrajinu za cjenkanje sa bivšim KGB-ovim špijunima na zapadu, mi, bijeli nacionalisti izabiremo treći put – put nacionalne solidarnosti i suradnje.
Događaj je počeo u gradskoj konferencijskoj dvorani u najvećem ukrajinskom press-centru – UNIAN. Organizatori su posvetili posebnu pažnju simbolici događaja. Učesnici su mogli svjedočiti i ruskim i ukrajinskim nacionalnim zastavama koje su bile izložene u dvorani. Ceremonija je otvorena ukrajinskom himnom, kao i domoljubnom pjesmom od M. Glinka, koja je bila nacionalna himna Rusije u razdoblju od 1990 do 2000., nakon čega je zamijenjena sovjetskom himnom, dolaskom Putina na mjesto predsjednika.
Osim nacionalnih zastava, učesnici su mogli uočiti i zastave tek stvorene organizacije, plave zastave sa bijelim krugom i mačem. Ovaj simbol ima korijene još iz 1930-ih, koristila ih je anti-sovjetska gerilska organizacija „Bijela ideja“, koju je osnovao časnik „bijelih“ (Bijela garda, borci protiv Crvene Armije u Ruskom građanskom ratu) Viktor Larionov. Glavni cilj „Bijele ideje“ je bio oslobađanje Rusije od boljševičke tiranije.
Tijekom press konferencije koja je uslijedila, osnivači „Ruskog centra“ su naglasili da će organizacija raditi i na lokalnim i globalnim ciljevima. Lokalni ciljevi će se usredotočiti na pružanje legalne pomoći ruskim političkim emigrantima koji su morali pobjeći iz Rusije, kao i pomaganje ruskim dobrovoljcima u redovima ukrajinske vojske. Bez obzira na ime, „Ruski centar“ je spreman pomoći ne samo ruskim, nego i bjeloruskim i bilo kojim drugim europskim dobrovoljcima koji se bore na strani Ukrajine.
Na globalnoj razini, „Ruski centar“ će pružiti maksimalnu podršku političkim opozicijama u Rusiji, provoditi svoj utjecaj među ruskim građanima i pripremiti se za buduće proteste unutar Rusije. Gotovo je prošlo čitavo stoljeće kako ruski narod nema svoju državu. Rusi su izgubili svoju državu nakon boljševičke revolucije 1917., a nisu je mogli vratiti ni 1990-ih, kada je Jelcin, direktni nasljednik sovjetske vlade, došao na vlast.
http://en.whitereconquista.com/russian-center
http://pandora.kreativisti.org/ruski-centar/
Guest- Guest
Re: Ruski nacionalisti u bijegu pred Putinom, osnivaju pokret u Ukrajini
Ako su oni nacionalisti, je li Putin onda kozmopolit?
:D u Kijevu pravi cirkus
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kermit-
2014-04-17
Špije i ništa drugo. A tekst je dno dna.
"...nekoliko političkih emigranata osnovalo...."
".....Putinov režim....."
" ...plave zastave sa bijelim krugom i mačem....-belogardejci..."
I to u focken Kyiievu u čijem je parlamentu neki dan
glasovano o zakonu po kojemu se - zabranjuje svaka kritika
vlasti - za šta je predvidjena kazna od 3 god. robije.
"...nekoliko političkih emigranata osnovalo...."
".....Putinov režim....."
" ...plave zastave sa bijelim krugom i mačem....-belogardejci..."
I to u focken Kyiievu u čijem je parlamentu neki dan
glasovano o zakonu po kojemu se - zabranjuje svaka kritika
vlasti - za šta je predvidjena kazna od 3 god. robije.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Odlicno! Vaske se trebe lagano... :)
Čekaj, oni su kao ruski nacionalisti a pomagaće svakome tko se bude borio u ukrajinskoj vosjci protiv Rusa? Inače, to se svugdje zove izrodi i smeće izdajničko.ostrakon wrote:
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Ništa čudno kad vidiš kako se Putin guzi muslimanima, a pogotovo Turcima koji podupiru ISIS. Inače, isti taj ISIS kolje kršćane ko zečeve, a eto Rusi kao idu u obranu kršćanstva dolje u Siriji.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Hehehe, kada neoliberalni_placenik govori da je Putin izdajica Rusije, da Putin mlati ruske nacionaliste, da je uništio ruske patriote koji su se borili protiv islamizacije Rusije, onda sam ja "američki plaćenik" i šta ja znam.
Morate pročitati vijest da bi vidjeli da sam u pravu. Ja iman kontakta sa raznim rusima i to onoga desnoga spektra i znam kako pravi , nacionalno osvješteni rusi razmišljaju
Morate pročitati vijest da bi vidjeli da sam u pravu. Ja iman kontakta sa raznim rusima i to onoga desnoga spektra i znam kako pravi , nacionalno osvješteni rusi razmišljaju
Guest- Guest
točno. govorim to cilo vrime, ali eto. Kako kaže Morpheus u matrixu - Welcome to the desert of the realRegoč wrote:Ako su oni nacionalisti, je li Putin onda kozmopolit?
Guest- Guest
Je da, zato je podrška Putinu narasla na skoro 90%. Daj promjeni si nick u natzi_plaćenik. Kakvi su ti to kučevi nacionalisti koji se pridružuju kijevskim plaćenicima protiv svog vlastitog naroda pa ne znam tko da je na vlasti tamo. To su smeća fašistička koja su se tako i Hitleru pridruživala i klala vlastiti narod. Bez brige, Rusi znaju s takvima. Kad im pukne film opet će to očistiti sve do Berlina kao i prošli put.neoliberalni_placenik wrote:Hehehe, kada neoliberalni_placenik govori da je Putin izdajica Rusije, da Putin mlati ruske nacionaliste, da je uništio ruske patriote koji su se borili protiv islamizacije Rusije, onda sam ja "američki plaćenik" i šta ja znam.
2015-10-07
kada bude idući put, neće od rusa ostati "r" muslimani će im u roku par godina činiti 40% vojske, a koje desetljeće iza toga rusija postaje islamska vukojebina trećeg svijeta sa nuklearnim oružjem koje će kontrolirati neki Murat.marcus-t wrote:Je da, zato je podrška Putinu narasla na skoro 90%. Daj promjeni si nick u natzi_plaćenik. Kakvi su ti to kučevi nacionalisti koji se pridružuju kijevskim plaćenicima protiv svog vlastitog naroda pa ne znam tko da je na vlasti tamo. To su smeća fašistička koja su se tako i Hitleru pridruživala i klala vlastiti narod. Bez brige, Rusi znaju s takvima. Kad im pukne film opet će to očistiti sve do Berlina kao i prošli put.neoliberalni_placenik wrote:Hehehe, kada neoliberalni_placenik govori da je Putin izdajica Rusije, da Putin mlati ruske nacionaliste, da je uništio ruske patriote koji su se borili protiv islamizacije Rusije, onda sam ja "američki plaćenik" i šta ja znam.
Ruski patrioti su se opirali ovakvom scenariju, borili se, a Putin ih je sve zatuka. Ruske nacionaliste kada su išli se mlatiti protiv imigranata u Moskvi koji su ubili lika prije par godina, je "nazvao idiotima" i poslao policiju da ih namlati, a KGB da im razjebe organizacije. Kasnije je neke od njih ucjenio ratovanjem u Ukraini da će im tako "oprostiti grijehe" pa dosta Ruskih nacionalista je doslovno poslano u samoubilačke napade na Ukraince gdje su ih Ukrainci pokosili.
Podrška Ruskim nacionalistima za pravu Europsku Rusiju, protiv islamizacije Rusije.
Guest- Guest
Jebeš ti sve one u Vrapču u usporedbi s tobom.neoliberalni_placenik wrote:kada bude idući put, neće od rusa ostati "r" muslimani će im u roku par godina činiti 40% vojske, a koje desetljeće iza toga rusija postaje islamska vukojebina trećeg svijeta sa nuklearnim oružjem koje će kontrolirati neki Murat.marcus-t wrote:Je da, zato je podrška Putinu narasla na skoro 90%. Daj promjeni si nick u natzi_plaćenik. Kakvi su ti to kučevi nacionalisti koji se pridružuju kijevskim plaćenicima protiv svog vlastitog naroda pa ne znam tko da je na vlasti tamo. To su smeća fašistička koja su se tako i Hitleru pridruživala i klala vlastiti narod. Bez brige, Rusi znaju s takvima. Kad im pukne film opet će to očistiti sve do Berlina kao i prošli put.neoliberalni_placenik wrote:Hehehe, kada neoliberalni_placenik govori da je Putin izdajica Rusije, da Putin mlati ruske nacionaliste, da je uništio ruske patriote koji su se borili protiv islamizacije Rusije, onda sam ja "američki plaćenik" i šta ja znam.
Ruski patrioti su se opirali ovakvom scenariju, borili se, a Putin ih je sve zatuka. Ruske nacionaliste kada su išli se mlatiti protiv imigranata u Moskvi koji su ubili lika prije par godina, je "nazvao idiotima" i poslao policiju da ih namlati, a KGB da im razjebe organizacije. Kasnije je neke od njih ucjenio ratovanjem u Ukraini da će im tako "oprostiti grijehe" pa dosta Ruskih nacionalista je doslovno poslano u samoubilačke napade na Ukraince gdje su ih Ukrainci pokosili.
Podrška Ruskim nacionalistima za pravu Europsku Rusiju, protiv islamizacije Rusije.
Je ISlam će vladati svijetom. Islam se širi nezaustavljivo. Je, Muslimani se jebu i množe ko zečevi i tako osvajaju svijet.
Tko je kriv vama debilima što samo drkate i rasipate sjeme uludo umjesto da se množite i tako borite protiv islamizacije svijeta?
Zapravo, kad vidim kakvi su neki od vas, možda je i bolje da ostanete na drkanju.
2015-10-07
Ma jok. Ti si samo pglu...neoliberalni_placenik wrote:Hehehe, kada neoliberalni_placenik govori da je Putin izdajica Rusije, da Putin mlati ruske nacionaliste, da je uništio ruske patriote koji su se borili protiv islamizacije Rusije, onda sam ja "američki plaćenik" i šta ja znam.
Moraš puno više gluposti napisati da bi te netko primijetio i počeo ti plaćat.
Marcelus je napisao više od 100 000 postova i tek onda.
crvenkasti-
2014-04-17
Yoda to količinski teško može dostići, ali kavalitativno je već tu negdje.crvenkasti wrote:Moraš puno više gluposti napisati da bi te netko primijetio i počeo ti plaćat.
2015-10-07
Similar topics
» /b92/ Ruski mediji: Ne može Kolinda, dobra je s Putinom
» Na konferenciji za medije pred summit sa Putinom, Joe se totalno pogubio.
» Domovinski pokret : Zdravstveni sustav je pred kolapsom
» Nazire se ruski poraz u Ukrajini
» Ruski rat u Ukrajini potpuni je debakl
» Na konferenciji za medije pred summit sa Putinom, Joe se totalno pogubio.
» Domovinski pokret : Zdravstveni sustav je pred kolapsom
» Nazire se ruski poraz u Ukrajini
» Ruski rat u Ukrajini potpuni je debakl
Page 1 of 1