Top 10 domoljuba na hrvatskoj estradi:'U Beograd ni za 100 milijuna'
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Top 10 domoljuba na hrvatskoj estradi:'U Beograd ni za 100 milijuna'
..a mozda i voli veliki opanak...dzango wrote:Možda voli kobasice.pismejker wrote:a upoznah ovdje u svabiji jednu pristalu Hrvaticu,i nesh tako svasta neshto pricamo o hrani,kad spomenuo kobasice koje radi otac od jednog Srbina ovdje u blizini..cim je cula da je Srbin,odma joj okice zacaklile....."ej,kad budes isao po kobasice,jel mogu ja sa tobom..?"..nesh predmnijevam da nema bas interesa prema meni..
Guest- Guest
Mah...zena vjerojatno hoce kupiti kobasice, sveto je odmah to isprezentirao kao da hrvatice traze srbe po svijetu kao znanstvenici bozju cesticu, cuj oci joj se cakle
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I ja kažem da voli kobaje. Šta bi drugo moglo biti?kaya wrote:Mah...zena vjerojatno hoce kupiti kobasice, sveto je odmah to isprezentirao kao da hrvatice traze srbe po svijetu kao znanstvenici bozju cesticu, cuj oci joj se cakle
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A ne znam, ak joj se oci cakle mozda je ozracena.dzango wrote:I ja kažem da voli kobaje. Šta bi drugo moglo biti?kaya wrote:Mah...zena vjerojatno hoce kupiti kobasice, sveto je odmah to isprezentirao kao da hrvatice traze srbe po svijetu kao znanstvenici bozju cesticu, cuj oci joj se cakle
2015-08-15
Ja sam imao neke ideje ali ako ti kažeš da ne znaš, mora da sam pogrešio.kaya wrote:A ne znam, ak joj se oci cakle mozda je ozracena.dzango wrote:I ja kažem da voli kobaje. Šta bi drugo moglo biti?kaya wrote:Mah...zena vjerojatno hoce kupiti kobasice, sveto je odmah to isprezentirao kao da hrvatice traze srbe po svijetu kao znanstvenici bozju cesticu, cuj oci joj se cakle
2014-04-19
Prepretenciozne mozda ideje.dzango wrote:Ja sam imao neke ideje ali ako ti kažeš da ne znaš, mora da sam pogrešio.kaya wrote:A ne znam, ak joj se oci cakle mozda je ozracena.dzango wrote:I ja kažem da voli kobaje. Šta bi drugo moglo biti?kaya wrote:Mah...zena vjerojatno hoce kupiti kobasice, sveto je odmah to isprezentirao kao da hrvatice traze srbe po svijetu kao znanstvenici bozju cesticu, cuj oci joj se cakle
2015-08-15
Ja uvek imam takve ideje.kaya wrote:Prepretenciozne mozda ideje.dzango wrote:Ja sam imao neke ideje ali ako ti kažeš da ne znaš, mora da sam pogrešio.kaya wrote:A ne znam, ak joj se oci cakle mozda je ozracena.dzango wrote:I ja kažem da voli kobaje. Šta bi drugo moglo biti?kaya wrote:Mah...zena vjerojatno hoce kupiti kobasice, sveto je odmah to isprezentirao kao da hrvatice traze srbe po svijetu kao znanstvenici bozju cesticu, cuj oci joj se cakle
2014-04-19
Vindija ima poslovni pogon u Lajkovcu. A tamo Mile šeće po pruzi.
crvenkasti-
2014-04-17
A jebaj ga,unda si uzmite Grdovicha.tre wrote:Kod nas taj četnik nema prolaz, nek si pjeva četničke pjesme mami u srpskim vukojebinamajastreb wrote:Radi se o Hrvatima. Pa ja sam na onom bivšem forumu(ili možda na ovom) o tome otvorio temu.aben wrote:jastreb wrote:Ooooo,za Baju bi se iznenadila.kaya wrote:Niti bi ih itko tamo slusao.
Kao ni tu baju malog knindzu.
Pojačaj,pojačaj- je na svadbama vrlo tražena pjesma. Da ne spominjemo "Duni vjetre". Prioje par g.N.list je objavio reportažu o kafićima u GS i Otočcu i na onim automatima najviše je tražen upravo BMK.
točno,
puno ih je ostalo iza rata
[size=42]GOSPIĆ - Nećemo Baju Malog Kninđu, hoćemo Miroslava Ilića ![/size][size=40]14.09.2012 22:58:53[/size][size=41]
Prije nekoliko dana jedan je ugledni novinar , i direktor radija ukazao na problem kako Ličani i veliki Hrvatski domoljubi slušaju iz džuboksa Baju Malog Knindžu, glazbenog kralja iz vremena tzv. SAO Krajine. I nije stao na kraj jer u narodnjačkim klubovima Baja rastura. Iako u tom tekstu autor neće priznati da narodnjačka glazba širi se kao ambrozija, najavljen o gostovanje jednog od kralja narodne glazbe Miroslava Ilića u Gospiću se nepotrebno zlonamjerno upotrebljava, samo zato što je pomalo legendarni Ilić Srbin i što njegove pjesme imaju dušu, i što on nije Baja Mali Kninđa, niti je Smoki iz Starmali. Puno Srbina vlada danas Likom i koji su bili u SAO Krajini pa se lički domoljubi nisu do sada protivili, pa je za svaku osudu gostovanja Miroslava Ilića u Gospiću i odraz velikog ličkog cinizma.
[/size]
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ide li Vojko V u Srbiju?
2014-04-15
Hahahahahahatre wrote:aben wrote:mešani brakovi, jugosloveni...
normalan čovik se ne diro u srbe
Gdje???
I onaj tvoj "četnik"" Miroslav Ilić će napuniti prije diskoteku nego onaj pijanac Grdović.
O čem ti pričaš???????
2014-04-22
A sto fali grdovicu budalo sto gy napadas stalno..ima odlican set pjesama..pedercino pokvarena jebote ilic u supak i ti njega..ostavi se grdovica vise..smeta ti jer je dalmatinac i sto ne pjeva djikanijijastreb wrote:A jebaj ga,unda si uzmite Grdovicha.tre wrote:Kod nas taj četnik nema prolaz, nek si pjeva četničke pjesme mami u srpskim vukojebinamajastreb wrote:Radi se o Hrvatima. Pa ja sam na onom bivšem forumu(ili možda na ovom) o tome otvorio temu.aben wrote:jastreb wrote:
Ooooo,za Baju bi se iznenadila.
Pojačaj,pojačaj- je na svadbama vrlo tražena pjesma. Da ne spominjemo "Duni vjetre". Prioje par g.N.list je objavio reportažu o kafićima u GS i Otočcu i na onim automatima najviše je tražen upravo BMK.
točno,
puno ih je ostalo iza rata
[size=44]GOSPIĆ - Nećemo Baju Malog Kninđu, hoćemo Miroslava Ilića ![/size][size=43]14.09.2012 22:58:53[/size][size=44]
Prije nekoliko dana jedan je ugledni novinar , i direktor radija ukazao na problem kako Ličani i veliki Hrvatski domoljubi slušaju iz džuboksa Baju Malog Knindžu, glazbenog kralja iz vremena tzv. SAO Krajine. I nije stao na kraj jer u narodnjačkim klubovima Baja rastura. Iako u tom tekstu autor neće priznati da narodnjačka glazba širi se kao ambrozija, najavljen o gostovanje jednog od kralja narodne glazbe Miroslava Ilića u Gospiću se nepotrebno zlonamjerno upotrebljava, samo zato što je pomalo legendarni Ilić Srbin i što njegove pjesme imaju dušu, i što on nije Baja Mali Kninđa, niti je Smoki iz Starmali. Puno Srbina vlada danas Likom i koji su bili u SAO Krajini pa se lički domoljubi nisu do sada protivili, pa je za svaku osudu gostovanja Miroslava Ilića u Gospiću i odraz velikog ličkog cinizma.
[/size]
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Budalo...vuksadinare wrote:
A sto fali grdovicu budalo sto gy napadas stalno..ima odlican set pjesama..pedercino pokvarena jebote ilic u supak i ti njega..ostavi se grdovica vise..smeta ti jer je dalmatinac i sto ne pjeva djikaniji
2014-04-22
Glupanejastreb wrote:Budalo...vuksadinare wrote:
A sto fali grdovicu budalo sto gy napadas stalno..ima odlican set pjesama..pedercino pokvarena jebote ilic u supak i ti njega..ostavi se grdovica vise..smeta ti jer je dalmatinac i sto ne pjeva djikaniji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska od Srbije traži 148,5 milijuna dolara.Beograd potrošio zajednički novac iz sukcesije
» Beograd: Vuciću hoćemo ordenje za klanje i ubijanje po Hrvatskoj 90-ih
» U Hrvatskoj je ostalo 3,88 milijuna ljudi
» U Hrvatskoj nema više od 3,8 milijuna stanovnika
» Krajem 2014. u Hrvatskoj 1,4 milijuna umirovljenika
» Beograd: Vuciću hoćemo ordenje za klanje i ubijanje po Hrvatskoj 90-ih
» U Hrvatskoj je ostalo 3,88 milijuna ljudi
» U Hrvatskoj nema više od 3,8 milijuna stanovnika
» Krajem 2014. u Hrvatskoj 1,4 milijuna umirovljenika
Page 4 of 4