Top 10 domoljuba na hrvatskoj estradi:'U Beograd ni za 100 milijuna'
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Top 10 domoljuba na hrvatskoj estradi:'U Beograd ni za 100 milijuna'
Zato je suludo pričati kako to slušaju samo Srbi.
Opet za sve kriviti Srbe je već postalo prozirno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vorovatno biste radije bechke decake ! ali vise vam prilice
srpske goozice i sisetine.
srpske goozice i sisetine.
Guest- Guest
Blago narodu koji uvijek ima dezurnog krivca za sve svoje imbecilizme, gluposti i nesposobnosti.jastreb wrote:Zato je suludo pričati kako to slušaju samo Srbi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne baš, samo jedan lokal trešti tim milozvučjemjastreb wrote:Jesam,al često sam i gore,pa znam.Noor wrote:
Sta ima subotama tamo?
Nisi vise na Krku?
Narodnjaci su u tim manjim mjestima u unutrašnjosti prevladavajući.
Pa slično je i gore kod tebe. KC,KŽ...nemoj mi reć da to gore ne prolazi.
Plakati su puni narodnjačkih nastupa po Križevcima.
I svi idu u zezanje u taj jedan?Noor wrote:Ne baš, samo jedan lokal trešti tim milozvučjemjastreb wrote:Jesam,al često sam i gore,pa znam.Noor wrote:
Sta ima subotama tamo?
Nisi vise na Krku?
Narodnjaci su u tim manjim mjestima u unutrašnjosti prevladavajući.
Pa slično je i gore kod tebe. KC,KŽ...nemoj mi reć da to gore ne prolazi.
Plakati su puni narodnjačkih nastupa po Križevcima.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
E svašta.
Znači svi koji posluju sa Srbijom nisu domoljubi.
Budale, umjesto da im uzmu 100miliona(to teško ) i potroše u Hrvatskoj.
Trinity-
2014-04-17
Ovi domoljubi su jedan alkolicar grdovic koji ne bi ni mogao stici do srbije, skoro i mpt koje tamo ne bi ni slusali a na hrvatima su zaradili miljone, lidija koja se tamo moze otici samo jebati jer ni tu je ne slusaju i miso koji je legenda al je puko zbog sina.
Ovi drugi su tako pijani da ne bi ni nasli beograd.
Ovi drugi su tako pijani da ne bi ni nasli beograd.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...gle..realno u srbiji...danas je drugacija publika nego za vrijeme juge...ovi stariji pjevaci vise prolaze kod starije publike koja je nostalgicna prema moru..zabavnoj muzici..kod mladjih ima prodju jedino cetinski,badricka,massimo i oliver jer se bio prilagodio dijelom modernijim trendovima u glazbi..grdovic nije ni stvorio karijeru u jugi i on je dosta manje poznat pjevac u srbiji..a thompson ni ne bi mogao u srbiju..tamo je na listi za odstrel..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa to ti i kazem. Nasla se ekipa koju tamo ne bi ni slusali pa eto oni ne idu jer su jako domoljubni..vuksadinare wrote:...gle..realno u srbiji...danas je drugacija publika nego za vrijeme juge...ovi stariji pjevaci vise prolaze kod starije publike koja je nostalgicna prema moru..zabavnoj muzici..kod mladjih ima prodju jedino cetinski,badricka,massimo i oliver jer se bio prilagodio dijelom modernijim trendovima u glazbi..grdovic nije ni stvorio karijeru u jugi i on je dosta manje poznat pjevac u srbiji..a thompson ni ne bi mogao u srbiju..tamo je na listi za odstrel..
2015-08-15
Kod nas taj četnik nema prolaz, nek si pjeva četničke pjesme mami u srpskim vukojebinamajastreb wrote:Radi se o Hrvatima. Pa ja sam na onom bivšem forumu(ili možda na ovom) o tome otvorio temu.aben wrote:jastreb wrote:Ooooo,za Baju bi se iznenadila.kaya wrote:Niti bi ih itko tamo slusao.
Kao ni tu baju malog knindzu.
Pojačaj,pojačaj- je na svadbama vrlo tražena pjesma. Da ne spominjemo "Duni vjetre". Prioje par g.N.list je objavio reportažu o kafićima u GS i Otočcu i na onim automatima najviše je tražen upravo BMK.
točno,
puno ih je ostalo iza rata
[size=42]GOSPIĆ - Nećemo Baju Malog Kninđu, hoćemo Miroslava Ilića ![/size][size=40]14.09.2012 22:58:53[/size][size=41]
Prije nekoliko dana jedan je ugledni novinar , i direktor radija ukazao na problem kako Ličani i veliki Hrvatski domoljubi slušaju iz džuboksa Baju Malog Knindžu, glazbenog kralja iz vremena tzv. SAO Krajine. I nije stao na kraj jer u narodnjačkim klubovima Baja rastura. Iako u tom tekstu autor neće priznati da narodnjačka glazba širi se kao ambrozija, najavljen o gostovanje jednog od kralja narodne glazbe Miroslava Ilića u Gospiću se nepotrebno zlonamjerno upotrebljava, samo zato što je pomalo legendarni Ilić Srbin i što njegove pjesme imaju dušu, i što on nije Baja Mali Kninđa, niti je Smoki iz Starmali. Puno Srbina vlada danas Likom i koji su bili u SAO Krajini pa se lički domoljubi nisu do sada protivili, pa je za svaku osudu gostovanja Miroslava Ilića u Gospiću i odraz velikog ličkog cinizma.
[/size]
aben wrote:mešani brakovi, jugosloveni...
normalan čovik se ne diro u srbe
a ja...nema to karaktera da prizna svoje zajebe..Ringo10 wrote:Blago narodu koji uvijek ima dezurnog krivca za sve svoje imbecilizme, gluposti i nesposobnosti.jastreb wrote:Zato je suludo pričati kako to slušaju samo Srbi.
Guest- Guest
Triny wrote:E svašta.
Guest- Guest
nu ga opet sa glupostima, prosto je nevjerojatno koliko ih možeš izvaliti svaki danpismejker wrote:aben wrote:mešani brakovi, jugosloveni...
srbi su vama promjenili genetsku sliku od kraja WW" do 1990.sasvim dovoljno,da se mozete oslovljavati bracom..
jednom sam Yodi objasniko KAKO..to posto si ipak znatno manjeg kapaciteta intelektualnog,ne vrijedi trositi vrijeme na objasnjavanje...ugl.curama nije bitna nacionalnost ako je kurac dobar,a bilo je puno Omladinskih radnih akcija,izleta izvidjaca,gitarijada,motorijada i sveg ostalog sto ..,vole mladi..jel..diskoteka je nekad bilo i na otvorenom i zatvorenom,mladi se upoznavali i voljeli,i tako si nastao i ti Milivoje...kao i mnogi generacija 60tih,70tih..pa i 80tih...tre wrote:nu ga opet sa glupostima, prosto je nevjerojatno koliko ih možeš izvaliti svaki danpismejker wrote:aben wrote:mešani brakovi, jugosloveni...
srbi su vama promjenili genetsku sliku od kraja WW" do 1990.sasvim dovoljno,da se mozete oslovljavati bracom..
Guest- Guest
a upoznah ovdje u svabiji jednu pristalu Hrvaticu,i nesh tako svasta neshto pricamo o hrani,kad spomenuo kobasice koje radi otac od jednog Srbina ovdje u blizini..cim je cula da je Srbin,odma joj okice zacaklile....."ej,kad budes isao po kobasice,jel mogu ja sa tobom..?"..nesh predmnijevam da nema bas interesa prema meni..
Guest- Guest
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Milivoje,jebate,ti sa si vidio nekadasnju moju ljubav,Stanu iz Žabara,znas ti jako dobro di je to,pao bi na guscu..viskoka,stamena,prezgodna i lijepa..odlicno odgojena i prefinjenog ponasanja..kasnije,nesh prije rata,upoznao jos jednu srpkinju u vinkovacah,nakratko je radila prek puta zeljeznickog kolodvora,bile su tu neke dvi pecenjare sa malim terasicama...isto rasna...
Milivoje,ti to ne bi poharao,kako to muski rade??...eee ljubav je to..
Milivoje,ti to ne bi poharao,kako to muski rade??...eee ljubav je to..
Guest- Guest
2015-08-15
Možda voli kobasice.pismejker wrote:a upoznah ovdje u svabiji jednu pristalu Hrvaticu,i nesh tako svasta neshto pricamo o hrani,kad spomenuo kobasice koje radi otac od jednog Srbina ovdje u blizini..cim je cula da je Srbin,odma joj okice zacaklile....."ej,kad budes isao po kobasice,jel mogu ja sa tobom..?"..nesh predmnijevam da nema bas interesa prema meni..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
..a mozda i voli veliki opanak...dzango wrote:Možda voli kobasice.pismejker wrote:a upoznah ovdje u svabiji jednu pristalu Hrvaticu,i nesh tako svasta neshto pricamo o hrani,kad spomenuo kobasice koje radi otac od jednog Srbina ovdje u blizini..cim je cula da je Srbin,odma joj okice zacaklile....."ej,kad budes isao po kobasice,jel mogu ja sa tobom..?"..nesh predmnijevam da nema bas interesa prema meni..
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska od Srbije traži 148,5 milijuna dolara.Beograd potrošio zajednički novac iz sukcesije
» Beograd: Vuciću hoćemo ordenje za klanje i ubijanje po Hrvatskoj 90-ih
» U Hrvatskoj je ostalo 3,88 milijuna ljudi
» U Hrvatskoj nema više od 3,8 milijuna stanovnika
» Krajem 2014. u Hrvatskoj 1,4 milijuna umirovljenika
» Beograd: Vuciću hoćemo ordenje za klanje i ubijanje po Hrvatskoj 90-ih
» U Hrvatskoj je ostalo 3,88 milijuna ljudi
» U Hrvatskoj nema više od 3,8 milijuna stanovnika
» Krajem 2014. u Hrvatskoj 1,4 milijuna umirovljenika
Page 3 of 4