'' JAVLJAJU STRANI MEDIJI IZNENAĐENJE VEČERI 'Elizejska palača mogla bi prihvatiti Kolindu Grabar-Kitarović kao novu predsjednicu Europske komisije' ''
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: '' JAVLJAJU STRANI MEDIJI IZNENAĐENJE VEČERI 'Elizejska palača mogla bi prihvatiti Kolindu Grabar-Kitarović kao novu predsjednicu Europske komisije' ''
Kod žena ne pale priča tipa "karat ću te, al' ću da te karam...majkumu, đe sam žvaku turio...".pizzon wrote:Eroo wrote:Ti ništa ne razumeš. Za srediti Srbiju, i ostalu balkansku buraniju,pizzon wrote:macronu se dize na starije
a da je pozove vuchic sredinom
jula u bgrad. kao fol, svratila, slucajno.
proziva, cima vuchica da je pozove !?
imala bi trećerazredne birokrate na raspolaganju.
Zamisli, imali biste osjećaj kao da ste opet u Jugi, opet vam upravljaju Hrvati.
Baš sve kao nekad. Je fora, a?
ako je spremna
da me uhvati za ...ruku..
i uvede u eu
onda ok
ali ja msm da bi ona javno
zagovarala srbija u eu
a na licnom nivou hrabrila
hr.delegate i sl. da nam udaraju
blokade, pa kako bude.
ne verujem ja njenoj lepoti
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
Re: '' JAVLJAJU STRANI MEDIJI IZNENAĐENJE VEČERI 'Elizejska palača mogla bi prihvatiti Kolindu Grabar-Kitarović kao novu predsjednicu Europske komisije' ''
Ne znam jeli se tko sjeća što sam pisao prije par godina o Kolindi i Tihomiru Oreškoviću.red wolf wrote:Zar misliš da svatko može biti član Trilateralne komisije?...U hijerarhiji ovog usranog ljudskog svijeta, to je dosta visoko...Dapače...kaya wrote:Aha, zato ceka.u biti ona 5 godina na nas racun trazi sebi novo radno mjesto.
Tad su svi mislili da ja po običaju laprdam gluposti a danas opet desničarska bagra proklinje Kolindu.Veseli me što mogu reć,,a kaj sam vam ja rekel''
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ana Brnabić se također probila u sami vh, valjda zbog minulog rada...pizzon wrote:meni to nije iznenadjenje
ona se oduvek dobro kotira
jos dok je bila min. za eu integracije.
sisata, goozata, lepa
posebno ranije
minuli rad :)
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tko još pita za Kolindu Grabar-Kitarović?
» EU SE 'OGLASILA' O ARBITRAŽNOM SPORU. SLOVENSKI MEDIJI: 'Znakovi da će vrh Europske komisije popuštati Hrvatskoj sada su se obistinili...'
» Mesić Kolindu Grabar Kitarović usporedio sa Nives Celzijus
» Milanović na put u Ameriku vodi Kolindu Grabar-Kitarović: Zajednički će promovirati Hrvatsku
» Komšić pozvao Kolindu Grabar-Kitarović i Andreja Plenkovića u zvaničnu posjetu Sarajevu
» EU SE 'OGLASILA' O ARBITRAŽNOM SPORU. SLOVENSKI MEDIJI: 'Znakovi da će vrh Europske komisije popuštati Hrvatskoj sada su se obistinili...'
» Mesić Kolindu Grabar Kitarović usporedio sa Nives Celzijus
» Milanović na put u Ameriku vodi Kolindu Grabar-Kitarović: Zajednički će promovirati Hrvatsku
» Komšić pozvao Kolindu Grabar-Kitarović i Andreja Plenkovića u zvaničnu posjetu Sarajevu
Page 3 of 3