Pavić : Povisit ćemo kvote i za strane radnike u građevini
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pavić : Povisit ćemo kvote i za strane radnike u građevini
odi kod moje ex koja je isto tako završila kuhanje, pranje što li već. sa završenom vss.kaya wrote:Kuhar i tako...
ali nemoj kasnije tu cvilit da te pokušala potrovat.
nije, to joj ide po defaultu.
djeca mi ko međedi izdržljiva.
kaj međedi, kojoti i lešinari.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ili za masera mozda..RayMabus wrote:Ne možeš za fizikalnog terapeuta no možeš za njegovatelja.Gnječ wrote:kaya wrote:Pa evo iz glave cu,Gnječ wrote:kaya wrote:
Pa ne mozes vjerojatno na bilo sto
nego na što točno nabroji barem desetak prekvalifikacija evo odi na web onih zločinaca iz ustaškog konc logora kojeg zovete zavod za zapošlavanje pa tu prenesi.kozmeticarka, fizikalni terapeut, informaticar, referent u racunovodstvu...ne znam dalje :) kasno je..
za te se struke ide u školu najmanje 4 godine !!! fizkalni terapeut još ima i stažiranje u bolnici. i ti bi to prekvalificirala u misec faking dana? jel se može šofer, bravar prekvalificirat u pravnika za mjesec dana?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa sad radi u salonu namještaja al kako nije radila neko vrime onda je to išla polagat.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pa imaš to na zavodu. Meni je teta išla na prekvalifikaciju za kuharica. Tri miseca do po godine to traje.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Nije misec dana , od tri miseca do pola godine npr vozač C kategorije no onda si obvezan prihvatit poslove vozaća ako si priko zavoda položija C kategoriju.Gnječ wrote:
ma dobro jebotebog za koje poslove se možeš prekvalificirati u mjesec dana????? ma tko god to kaže da može je totalno lud kao što su totalno ludi svi vaši političari jer znaju da neznaju voditi državu samo vam još to nisu javno proiznali ali po njihovim se djelima vidi da su totalni moroni šarlatani. i na kraju ste svi vi ludi retardi. ako e netko može iz trgovca prekvalificirat u programera CNC strojeva u mjesec dana onda sve u pičku materinu hrvati su geniji kakvih nema u galaksiji. ili kako trgovca prekvalificirat u liječnika?????
šta ima od struka u ustašiji? političar, uhljeb, šofer, tipkaroš na blagajni, kurva, šta ima još?
i šta će s time? gulit kumpire u kužini?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
veber wrote:
puši kurac i pristojno piši.
mogu se prekvalificirat u konobara.
no s obzirom na moje znanje ne trebam burzu. mene traže.
problem je u hr školstvu koje proizvodi vss koji ne mogu konkurirat tržištu rada, pa su fakulteti sami sebi cilj.
ja ne trebam prekvalifikaciju niti me briga za te nezaposlene.
stalno se školujem o svom trošku.
o-d-j-e-b-i-t-e s tim prekvalifikacijama.
Guest- Guest
sve su to debilane. nitko normalan ne ćeka državu da ti pomogne, sam si pomogneš. ja sam investirao u svoje znanje i sve se to vraća.kaya wrote:Ne moze naravno, al u frizera moze. To su valjda neki tecajevi od par mjeseci, malo prakse. Neces dobiti kuhara za sheraton ali ono osnovno hoces..Gnječ wrote:kaya wrote:Pa evo iz glave cu,Gnječ wrote:kaya wrote:
Pa ne mozes vjerojatno na bilo sto
nego na što točno nabroji barem desetak prekvalifikacija evo odi na web onih zločinaca iz ustaškog konc logora kojeg zovete zavod za zapošlavanje pa tu prenesi.kozmeticarka, fizikalni terapeut, informaticar, referent u racunovodstvu...ne znam dalje :) kasno je..
za te se struke ide u školu najmanje 4 godine !!! fizkalni terapeut još ima i stažiranje u bolnici. i ti bi to prekvalificirala u misec faking dana? jel se može šofer, bravar prekvalificirat u pravnika za mjesec dana?
pomoćne radne snage imaš koliko hoćeš
2014-12-30
RayMabus wrote:Pa sad radi u salonu namještaja al kako nije radila neko vrime onda je to išla polagat.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pa imaš to na zavodu. Meni je teta išla na prekvalifikaciju za kuharica. Tri miseca do po godine to traje.Gnječ wrote:RayMabus wrote:
Nije misec dana , od tri miseca do pola godine npr vozač C kategorije no onda si obvezan prihvatit poslove vozaća ako si priko zavoda položija C kategoriju.
šta ima od struka u ustašiji? političar, uhljeb, šofer, tipkaroš na blagajni, kurva, šta ima još?
jel je sad stolar? radi u salonu namještaja a nezna kako se namještaj izrađuje. pitam je neku tehničku stvar i ona mi nezna odgovoriti. jer nezna.
Guest- Guest
Gnječ šta si ti toliko nadrkan oko tih prekvalifikacija. To rade ljudi s niskom stručnom spremom ili stariji ljudi čije se zanimanje ne traži a traže se neka druga zanimanja na tržištu rada.
Ja ne znan šta ti tu nije jasno !!!
2014-04-11
Lupaš gluposti. I prije je radila kao prodavačica u salonu namještaja dosta godina. Nije joj to prvi posal tog tipa.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pa sad radi u salonu namještaja al kako nije radila neko vrime onda je to išla polagat.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pa imaš to na zavodu. Meni je teta išla na prekvalifikaciju za kuharica. Tri miseca do po godine to traje.Gnječ wrote:
jel je sad stolar? radi u salonu namještaja a nezna kako se namještaj izrađuje. pitam je neku tehničku stvar i ona mi nezna odgovoriti. jer nezna.
2014-04-11
veber wrote:sve su to debilane. nitko normalan ne ćeka državu da ti pomogne, sam si pomogneš. ja sam investirao u svoje znanje i sve se to vraća.kaya wrote:Ne moze naravno, al u frizera moze. To su valjda neki tecajevi od par mjeseci, malo prakse. Neces dobiti kuhara za sheraton ali ono osnovno hoces..Gnječ wrote:kaya wrote:Pa evo iz glave cu,Gnječ wrote:
pa to ti pričam. jebu ljude u zdrav mozak koja jebena prekvalifikacija. možeš se jedino prekvalificirati u struku koja je srodna onoj koju imaš jer već imaš neko bazno znanje i iskustvo. di će neki bravar ić peglat kosu pičkama u frizeraju?
Guest- Guest
Stolar izrađuje krevete , stolove. Tu se prodaje svašta od sobne lampe do keramički pločica. Ona to radi cili život taj posal.
2014-04-11
:) pa nece bravar peglat kosu, nesto slicno mu mozda nadu...
2015-08-15
RayMabus wrote:Lupaš gluposti. I prije je radila kao prodavačica u salonu namještaja dosta godina. Nije joj to prvi posal tog tipa.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pa sad radi u salonu namještaja al kako nije radila neko vrime onda je to išla polagat.Gnječ wrote:RayMabus wrote:
Pa imaš to na zavodu. Meni je teta išla na prekvalifikaciju za kuharica. Tri miseca do po godine to traje.
ne mislim na nju nego govorim općenito. jebote uđem u bauhaus, pevec nitko kurca nezna. prodavat može i mujo iz doboja.
Guest- Guest
pa i peglat kosu spada pod tehničko znanje.Gnječ wrote:veber wrote:sve su to debilane. nitko normalan ne ćeka državu da ti pomogne, sam si pomogneš. ja sam investirao u svoje znanje i sve se to vraća.kaya wrote:Ne moze naravno, al u frizera moze. To su valjda neki tecajevi od par mjeseci, malo prakse. Neces dobiti kuhara za sheraton ali ono osnovno hoces..Gnječ wrote:kaya wrote:
Pa evo iz glave cu,kozmeticarka, fizikalni terapeut, informaticar, referent u racunovodstvu...ne znam dalje :) kasno je..
pa to ti pričam. jebu ljude u zdrav mozak koja jebena prekvalifikacija. možeš se jedino prekvalificirati u struku koja je srodna onoj koju imaš jer već imaš neko bazno znanje i iskustvo. di će neki bravar ić peglat kosu pičkama u frizeraju?
dok užariš ugljen, pa žar prebaciš u peglu. skineš kosu sa štrika pa popeglaš. traži to tehničkog znanja.
2014-12-30
Pa nema radne snage pa zapošljavaju sve i svašta. Ljudi se snalaze kako znaju i umiju. Zato san ja iša.ća.sa pumpe jer mi dovodi žene koje ne znaju šta je disel a šta benzina pa ja moran radit i za njihj.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Lupaš gluposti. I prije je radila kao prodavačica u salonu namještaja dosta godina. Nije joj to prvi posal tog tipa.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pa sad radi u salonu namještaja al kako nije radila neko vrime onda je to išla polagat.Gnječ wrote:
ne mislim na nju nego govorim općenito. jebote uđem u bauhaus, pevec nitko kurca nezna. prodavat može i mujo iz doboja.
2014-04-11
RayMabus wrote:Gnječ šta si ti toliko nadrkan oko tih prekvalifikacija. To rade ljudi s niskom stručnom spremom ili stariji ljudi čije se zanimanje ne traži a traže se neka druga zanimanja na tržištu rada.
kažem da je to debilana jer dobiješ radnike koji kurca neznaju.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa nema radne snage pa zapošljavaju sve i svašta. Ljudi se snalaze kako znaju i umiju. Zato san ja iša.ća.sa pumpe jer mi dovodi žene koje ne znaju šta je disel a šta benzina pa ja moran radit i za njihj.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Lupaš gluposti. I prije je radila kao prodavačica u salonu namještaja dosta godina. Nije joj to prvi posal tog tipa.Gnječ wrote:RayMabus wrote:
Pa sad radi u salonu namještaja al kako nije radila neko vrime onda je to išla polagat.
pa porko boh tovar onda ukinite sve škole osim osnovne jer nisu potrebne. završiš osnovnu i tečaj od par miseci za kvalifikaciju i bog te pomozi.
Guest- Guest
Dobiješ obvezu da moraš prihvatit posal ako ti ga zavod nudi. Zato ja nisan tija C kategoriju polagat priko zavoda.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Gnječ šta si ti toliko nadrkan oko tih prekvalifikacija. To rade ljudi s niskom stručnom spremom ili stariji ljudi čije se zanimanje ne traži a traže se neka druga zanimanja na tržištu rada.
kažem da je to debilana jer dobiješ radnike koji kurca neznaju.
Meni od prijatelja žena sama platila tečaj za njegovateljici upravo da je ne bi sa zavoda zvali jer kad sam sebi platiš onda nisi obvezan prihvatiti posal.
2014-04-11
Te prekvalifikacije su te neke šeme npr žena od prijatelja godinu dana njeguje jednu žensku invalida al na crno i onda to sama platila tu prekvalifikaciju a nije priko biroa baš da je ne bi sutra zvalo. Traje negdi po godine , ispiti , praksa.
I sad ima crno na bilo da je njegovatelj i to radi već godinama za tu žensku koja je invalid.
I sad ima crno na bilo da je njegovatelj i to radi već godinama za tu žensku koja je invalid.
Last edited by RayMabus on Wed 19 Jun - 0:55; edited 1 time in total
2014-04-11
veber wrote:pa i peglat kosu spada pod tehničko znanje.Gnječ wrote:veber wrote:sve su to debilane. nitko normalan ne ćeka državu da ti pomogne, sam si pomogneš. ja sam investirao u svoje znanje i sve se to vraća.kaya wrote:Ne moze naravno, al u frizera moze. To su valjda neki tecajevi od par mjeseci, malo prakse. Neces dobiti kuhara za sheraton ali ono osnovno hoces..Gnječ wrote:
dok užariš ugljen, pa žar prebaciš u peglu. skineš kosu sa štrika pa popeglaš. traži to tehničkog znanja.
nebitno. poanta svega je da vam je država u rasulu, ono što je valjalo išta pokupili su vam stranci otišlo sve na zapad. uništili ste kompletnu privredu i sad svi ti ljudi svih mogućih struka više nisu potrebni treba ih eutanazirati ili prekvalificirati u roblje. sve ste sjebali. i pazi sve što ste od 1990. do dans sjebali sve će vam doći na naplatu sa kamatama. proklet će te tuđmana i hdz i još štošta. mark my words.
Guest- Guest
Sve ok al prekvalifikacije i usavršavanja su najnormalnije stvari. To imaš i u Americi i Njemačkoj.Gnječ wrote:veber wrote:pa i peglat kosu spada pod tehničko znanje.Gnječ wrote:veber wrote:sve su to debilane. nitko normalan ne ćeka državu da ti pomogne, sam si pomogneš. ja sam investirao u svoje znanje i sve se to vraća.kaya wrote:
Ne moze naravno, al u frizera moze. To su valjda neki tecajevi od par mjeseci, malo prakse. Neces dobiti kuhara za sheraton ali ono osnovno hoces..
nebitno. poanta svega je da vam je država u rasulu, ono što je valjalo išta pokupili su vam stranci otišlo sve na zapad. uništili ste kompletnu privredu i sad svi ti ljudi svih mogućih struka više nisu potrebni treba ih eutanazirati ili prekvalificirati u roblje. sve ste sjebali. i pazi sve što ste od 1990. do dans sjebali sve će vam doći na naplatu sa kamatama. proklet će te tuđmana i hdz i još štošta. mark my words.
2014-04-11
Ja cu se prekvalificirati za crnog labuda. To mi je najbolje...
2015-08-15
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kvote za strane radnike razgrabljene u par sati!
» Britanija drastično reže kvote za strane radnike
» Francuska uvodi kvote za strane radnike izvan EU
» Ministar Pavić našao rješenje za manjak radnika u građevini: Stižu Ukrajinci
» Katar ukinuo diskriminirajuće plaće za strane radnike
» Britanija drastično reže kvote za strane radnike
» Francuska uvodi kvote za strane radnike izvan EU
» Ministar Pavić našao rješenje za manjak radnika u građevini: Stižu Ukrajinci
» Katar ukinuo diskriminirajuće plaće za strane radnike
Page 3 of 5