Glasnović opet pukao u Saboru
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Glasnović opet pukao u Saboru
http://www.direktno.hr/direkt/novi-show-u-saboru-glasnovic-bunjcu-ti-si-urbani-rasist-99093/
vuksadinare- Posts : 100324
2015-09-08
Re: Glasnović opet pukao u Saboru
gledao sam malo sabor bas kad je glasnovic govorio ili vikao..bez zajebancije lik je na rubu ili ce sebe roknuti ili nekog ce roknuti tu u saboru a mozda i drugdje...pratis njegove gestikulacije ili grimase na licu i sve ti mora biti jasno...on je psihicki dosita gotov...fitilj je vec i prije upaljen ali sada dogorijeva..ja bi se doista zamislio
2015-09-08
cuj kad vec javno prijetis smrcu i to u saboru..znaci vise nemas kontrolu..ceka se samo zavrsni cin...njemu reba doista psiholoska pomoc...gotovo ej ako donese automat u sabor ili negdje drugdje
2015-09-08
njemu nije mjesto na ulici,saboru,javnosti..njemu ej jesto na ratistu bilo kom...covjek izgleda kao da hoce umrijesti sa puskom u ruci...ovo nije sala...naci mu pod hitno neko ratiste..to je njemu lijek...tu se najbiolej sojeca i opusteno..inace ce biti dr'z ne daj..citav zivot je profesionalni vojnik...od toga pola je bio na ratistima..on drugacije ne zan funkcionirat....za njega bas glasi onaj stih sto je ratnik bez ratova
2015-09-08
T.- Posts : 17594
2014-04-14
ma dobro..to u saboru ali d ane zapuca negdje drugdje...pa vis da niej normalan u psolejdnje vrijeme slika se sa oruzjem prijeti smrcu svađa se na ulici sa nepoznatim ljudima..jeben ptsp...na njemu ej zakazala bas drzava...nekidan sam ga vidio na trgu bana jelacica svađa se sa nekim bakicama..razmahao s erukama..ljudi ga gledaju...Totenkopf wrote:Ma nek puca, koga god dohvati, neće puno falit...
2015-09-08
ovaj bunjac je bas normalniji lik u zivom zidu slusao sam ga u saboru i nista nije zborio negativno o braniteljima..i hvo-u...ovaj s eiz niceg raspistoljio...no dosta ga je kamera snimala i prije..nego sto je napao bunjca..djelovao je iznimno nervozno..stalno ej prstima kruzio stiskao usnice..ja da sam na mjestu predjsednika sabora ili saborskih zastupnika ozbiljno bi se zabrinuo za njega...dok nije kasno
2015-09-08
..i to u terminalnoj fazi...ne pije sigurno lijekove ili nesto za smirenje...jer stalno ej pred totalnim pucanjem...mislis on to pred kamerama i u javnsoti tako ali akd sam ga vidio u svađi sa nekim bakicama na trgu kako se raspistoljio...shvatio sam on je u totalnom slusu..pitanje vremena je kad ce totalka se raspuknuti..dijagram wrote:Klasican primjer PTSP-a.
2015-09-08
Takvim likovima je mjesto u ludnici. Al troche u ludnici.
Njemu već na faci vidiš da nije normalan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Za ludnicu si ti, i oni koji su te takvim napravili.jastreb wrote:Takvim likovima je mjesto u ludnici. Al troche u ludnici.
Ovaj je za kucni mir , a ne javno eksponiranje i bavljenje politikom.
dijagram-
2015-08-09
Koliko ja upažam,on je za umobolnicu,a to je pokazao nebrojeno puta svojim divljačkim napadima na ljude . Čak i na žene i starce. Svojim urlikanjem i vrijeđanjem svakog neistomišljenika,pa čak i brižnog malog Pernarića.dijagram wrote:Za ludnicu si ti, i oni koji su te takvim napravili.jastreb wrote:Takvim likovima je mjesto u ludnici. Al troche u ludnici.
Ovaj je za kucni mir , a ne javno eksponiranje i bavljenje politikom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
njemu treba mali povod da se svađa..bez obzira na temu ili bilo sto...ma ne u ludnici nego lijepo naci mu neko ratiste...i to ej to...on se drugdje ne moze smiriti..napravit ce neku glupost...i sebi a i drugima...njegov brat blizanac je normalniji do njega a jos je prosao logor...gledao sam mu brata u dvije emisije..i puno normalnije prica i cak se nasmije...i normalno prica o temama..ako mu s enesto ne sviđa opet normalnije pricajastreb wrote:Takvim likovima je mjesto u ludnici. Al troche u ludnici.
2015-09-08
po meni treba mu pomoc a ne ga rajcat...nije mu mjesto u politici..kako rece dijagram...kako sam rekao on ej citav zivot profesionalni ratnik sto u kanadskoj vojsci sto u legiji sto u hv sto u hvo...on ne zna iskreno sto je mir...njemu treba adrenalin....kad se nagledas rata i uzasa...skoro citav zivot tu mjesta normali nema...
2015-09-08
..a i iskreno mnogi ga namjerno rajcaju samo da podivlja i onda se nabacuju sa njim...umjesto da mu pomognu....
2015-09-08
bio sam par puta s covjekom, sasvim miran i stalozen
al to je zbog mene, tako ja djelujem na okolinu
dijagram-
2015-08-09
znao sam jednog takvog da mi nakon sto sam razgovarao sa njim nakon para dana se roknuo..poodmakli ptspdijagram wrote:bio sam par puta s covjekom, sasvim miran i stalozen
2015-09-08
Eva_ wrote:Šiptarska posla.
janjevci drugarice kolegice
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U saboru koalicija Glasnović/Pernar
» Glasnović u Saboru: Određeni HR novinari radili su za Bošnjački AID, koji je infiltrirao i sam HV i crkvu
» Plenki u nevolji vec je u minusu?!Bruna Esih nece podrzati Plenkovica u Saboru(izgleda ni Glasnovic)
» Glasnović opet širi lažne citate
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Glasnović u Saboru: Određeni HR novinari radili su za Bošnjački AID, koji je infiltrirao i sam HV i crkvu
» Plenki u nevolji vec je u minusu?!Bruna Esih nece podrzati Plenkovica u Saboru(izgleda ni Glasnovic)
» Glasnović opet širi lažne citate
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
Page 1 of 2