Trebate majstora ? Strpite se do kraja ljeta a možda i duže
Page 19 of 24
Page 19 of 24 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24
Re: Trebate majstora ? Strpite se do kraja ljeta a možda i duže
ahahahaha, je li bila svadba?!Leviathan2 wrote:a sve po starom,u stvari pradeda se ozenio, hebate nevjerojatan, doveo neku udovicuMaggie19 wrote:joooj, istovremeno :-)))Leviathan2 wrote:dis beba :DMaggie19 wrote: pijanim ili drugim
Melje me zrvanj zivota, levi moj...ali ja uvijek po svoju..;-P
Di si ti?
Sto ima nova?
vec sam spomenuo da hoda u bosnu i mota se oko neke babe, al nisam ocekivao da ce dotle doci
pitam ja njega, jel starino, jel ti to kreses, il dobro kuva, veli on, ovo drugo
aj sad ima koga da mu rucak kuha da malo smanji obveze na svojim ledjima, a i babi dobro, ne mora brigat ocel pemzija izdrzat mjesec
:-D
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
najvaznije da su oci na mjestu 8-))veber wrote:je. i stavljaš maskaru bez špigla dok ja vozim slalom.Maggie19 wrote:ok, onda bi i meni mijesao kolace..Leviathan2 wrote:kako me krenulo ko zna dokle cu doguratMaggie19 wrote:haha, sad si mixer majstor..jos ces postat i slasticar..multifunkcionalni majstor, to mi zene volimo ;-))Leviathan2 wrote:
eo me, majstor na mjesalici, al sam je zapustio, nisam je upalio vec vise od mjesec dana,sad radim na mikseru, kad dojde mikser ja vucem ono crijevo kud baca beton i zapunjavam shalunge :)
al digli placu 10% pa nijesam imao srca reci ne, jos kad je shefica dva puta mignula okicama, (ionako sam umirao od dosade)
I ja imam lijepe okice i jos ljepse trepcem, haha
ok, bivšoj nisu odrezali nogu. ili to spada pod loše?Maggie19 wrote:samo lijepe i vesele teme, molim. :-)veber wrote:draga, ja tebi velim sveMaggie19 wrote:znam vise podataka o forumasima, izgovorenih u pijanim ili drugim zivotnim ogoljavanjima, od mnogih poznanika iz rl :-Dveber wrote:hahahaha, da činjenica da se u biti svi znamo.Maggie19 wrote:
poznajemo se mi svi ovdje, a ja imam slonovsko pamcenje ;-))
ali imao sam grozno iskustvo kada se ona mala ubila. bila je na lila i uz sva odgovaranja, ubila se.
onda je forum bio velik, ne ovaj naš kantun.
2014-12-30
naravno..onda je dogovoreno B-)Leviathan2 wrote:a nije bedara, naravno ako cu i jesti kolace, o tomu sam ovisnikMaggie19 wrote:ok, onda bi i meni mijesao kolace..Leviathan2 wrote:kako me krenulo ko zna dokle cu doguratMaggie19 wrote:haha, sad si mixer majstor..jos ces postat i slasticar..multifunkcionalni majstor, to mi zene volimo ;-))Leviathan2 wrote:
eo me, majstor na mjesalici, al sam je zapustio, nisam je upalio vec vise od mjesec dana,sad radim na mikseru, kad dojde mikser ja vucem ono crijevo kud baca beton i zapunjavam shalunge :)
al digli placu 10% pa nijesam imao srca reci ne, jos kad je shefica dva puta mignula okicama, (ionako sam umirao od dosade)
i to kaj veliš.Maggie19 wrote:najvaznije da su oci na mjestu 8-))veber wrote:je. i stavljaš maskaru bez špigla dok ja vozim slalom.Maggie19 wrote:ok, onda bi i meni mijesao kolace..Leviathan2 wrote:kako me krenulo ko zna dokle cu doguratMaggie19 wrote:
haha, sad si mixer majstor..jos ces postat i slasticar..multifunkcionalni majstor, to mi zene volimo ;-))
ali ako spustiš sjenilo imaš šigl s lampicom neovisno o slalomu.
2014-12-30
auuuu..to spada vec u lijepe vijesti..nisam.znala da je tako ozbiljno..veber wrote:ok, bivšoj nisu odrezali nogu. ili to spada pod loše?Maggie19 wrote:samo lijepe i vesele teme, molim. :-)veber wrote:draga, ja tebi velim sveMaggie19 wrote:znam vise podataka o forumasima, izgovorenih u pijanim ili drugim zivotnim ogoljavanjima, od mnogih poznanika iz rl :-Dveber wrote:
hahahaha, da činjenica da se u biti svi znamo.
ali imao sam grozno iskustvo kada se ona mala ubila. bila je na lila i uz sva odgovaranja, ubila se.
sama si je kriva, ali sada je ok. jedino kaj moram kuhat ručak i bedinat ju okolo po doktorima. ali ok je sada.Maggie19 wrote:auuuu..to spada vec u lijepe vijesti..nisam.znala da je tako ozbiljno..veber wrote:ok, bivšoj nisu odrezali nogu. ili to spada pod loše?Maggie19 wrote:samo lijepe i vesele teme, molim. :-)veber wrote:draga, ja tebi velim sveMaggie19 wrote:
znam vise podataka o forumasima, izgovorenih u pijanim ili drugim zivotnim ogoljavanjima, od mnogih poznanika iz rl :-D
2014-12-30
aha, onak mala,samo clanovi familije, nas 300tinjak :) plus nesto suplemenika koji su se zadesili u seluMaggie19 wrote:ahahahaha, je li bila svadba?!Leviathan2 wrote:a sve po starom,u stvari pradeda se ozenio, hebate nevjerojatan, doveo neku udovicuMaggie19 wrote:joooj, istovremeno :-)))Leviathan2 wrote:dis beba :DMaggie19 wrote: pijanim ili drugim
Di si ti?
Sto ima nova?
vec sam spomenuo da hoda u bosnu i mota se oko neke babe, al nisam ocekivao da ce dotle doci
pitam ja njega, jel starino, jel ti to kreses, il dobro kuva, veli on, ovo drugo
aj sad ima koga da mu rucak kuha da malo smanji obveze na svojim ledjima, a i babi dobro, ne mora brigat ocel pemzija izdrzat mjesec
cuvaj bivsu, to ti je najbliza svojta :-)veber wrote:sama si je kriva, ali sada je ok. jedino kaj moram kuhat ručak i bedinat ju okolo po doktorima. ali ok je sada.Maggie19 wrote:auuuu..to spada vec u lijepe vijesti..nisam.znala da je tako ozbiljno..veber wrote:ok, bivšoj nisu odrezali nogu. ili to spada pod loše?Maggie19 wrote:samo lijepe i vesele teme, molim. :-)veber wrote:
draga, ja tebi velim sve
mogao si pozvat..volim feste ;-))))Leviathan2 wrote:aha, onak mala,samo clanovi familije, nas 300tinjak :) plus nesto suplemenika koji su se zadesili u seluMaggie19 wrote:ahahahaha, je li bila svadba?!Leviathan2 wrote:a sve po starom,u stvari pradeda se ozenio, hebate nevjerojatan, doveo neku udovicuMaggie19 wrote:joooj, istovremeno :-)))Leviathan2 wrote:
dis beba :D
Di si ti?
Sto ima nova?
Haha...300tinjak clanova familije..uze, pretpostavljam..:-D
Aj, lnoc :-)
O majku ti jebem, trebalo te ubit jos onda.RayMabus wrote:Sve je to iskustvo. Netko ga ima a netko ne.Maggie19 wrote:taj dio nisam htjela isticati, ne zato sto sam zaboravila..RayMabus wrote:Mačke su zakon. Doduše ja san praktičar pa da nije bilo miševa ne bi je nikad naručija. Obisija san jednu ovakvu s trinajst godina ( još.je zatuka mačeton jer cvile ko male bebe kad ih kolješ ) pa eto valjda ova nešto ko ispravak karme i te gluposti.
Al ok pozita. Neće zlo neko.
Želiš znat kako zvuči umiruća mačka koju si objesio i tučeč mačetom da umre ?
Kao malo dijete.
Ledi krv u žilama.
Al ja sam tu lovio satima. Lovac. Plijen.
Sad samo vraćan dug jer sam imao trinajst a to je samo životinja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
prije deset godina bi čekao Sepsu da svratiMaggie19 wrote:cuvaj bivsu, to ti je najbliza svojta :-)veber wrote:sama si je kriva, ali sada je ok. jedino kaj moram kuhat ručak i bedinat ju okolo po doktorima. ali ok je sada.Maggie19 wrote:auuuu..to spada vec u lijepe vijesti..nisam.znala da je tako ozbiljno..veber wrote:ok, bivšoj nisu odrezali nogu. ili to spada pod loše?Maggie19 wrote:
samo lijepe i vesele teme, molim. :-)
ali nemreš obrisat dio života. tako da ju eto bedinam.
ali bolje i to nego da se upucamo. kaj je bilo, bilo je. ona druga se ponudila da će ju vozit ako se ja moram vratiti u njemačku.
a kada se urote ja samo zgibam potiho. auto u ler i niz breg. 200m dalje ga upalim i tada je kasno ne mogu me stići.
2014-12-30
I tebi sinko.Leviathan2 wrote:laku noc
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nije mu mati kriva, vidiš da je disfunkcionalan i poremećen.kaya wrote:O majku ti jebem, trebalo te ubit jos onda.RayMabus wrote:Sve je to iskustvo. Netko ga ima a netko ne.Maggie19 wrote:taj dio nisam htjela isticati, ne zato sto sam zaboravila..RayMabus wrote:Mačke su zakon. Doduše ja san praktičar pa da nije bilo miševa ne bi je nikad naručija. Obisija san jednu ovakvu s trinajst godina ( još.je zatuka mačeton jer cvile ko male bebe kad ih kolješ ) pa eto valjda ova nešto ko ispravak karme i te gluposti.
Kao malo dijete.
Ledi krv u žilama.
stavlja alu foliju na vugla da mu ne čitaju misli.
2014-12-30
Al onda ne bih odrastao u generala.kaya wrote:O majku ti jebem, trebalo te ubit jos onda.RayMabus wrote:Sve je to iskustvo. Netko ga ima a netko ne.Maggie19 wrote:taj dio nisam htjela isticati, ne zato sto sam zaboravila..RayMabus wrote:Mačke su zakon. Doduše ja san praktičar pa da nije bilo miševa ne bi je nikad naručija. Obisija san jednu ovakvu s trinajst godina ( još.je zatuka mačeton jer cvile ko male bebe kad ih kolješ ) pa eto valjda ova nešto ko ispravak karme i te gluposti.
Kao malo dijete.
Ledi krv u žilama.
Kužiš ?
U slučaju
2014-04-11
braco je kurac za tebe.
ledice si kupio na rivi ili naručio iz kine?
ledice si kupio na rivi ili naručio iz kine?
2014-12-30
Ili ovo :RayMabus wrote:Al onda ne bih odrastao u generala.kaya wrote:O majku ti jebem, trebalo te ubit jos onda.RayMabus wrote:Sve je to iskustvo. Netko ga ima a netko ne.Maggie19 wrote:taj dio nisam htjela isticati, ne zato sto sam zaboravila..RayMabus wrote:Mačke su zakon. Doduše ja san praktičar pa da nije bilo miševa ne bi je nikad naručija. Obisija san jednu ovakvu s trinajst godina ( još.je zatuka mačeton jer cvile ko male bebe kad ih kolješ ) pa eto valjda ova nešto ko ispravak karme i te gluposti.
Kao malo dijete.
Ledi krv u žilama.
Kužiš ?
U slučaju
2014-04-11
Astar ti se ne boji ničega. Ponajmanje drugih ljudi.RayMabus wrote:Ili ovo :RayMabus wrote:Al onda ne bih odrastao u generala.kaya wrote:O majku ti jebem, trebalo te ubit jos onda.RayMabus wrote:Sve je to iskustvo. Netko ga ima a netko ne.Maggie19 wrote:
taj dio nisam htjela isticati, ne zato sto sam zaboravila..
Kao malo dijete.
Ledi krv u žilama.
Kužiš ?
U slučaju
2014-04-11
a di je ćuna?
sori, mlohava je.
sori, mlohava je.
2014-12-30
Oćeš.poker u skidanje ?
2014-04-11
Page 19 of 24 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24
Similar topics
» Podlosti Irineja nema kraja:'Hm ne bilo zgodno da papa posjeti sad Srbiju,imamo izbjeglice,mozda da uz Stepinca osudi Oluju i Tudjmana'
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Želite raditi u Njemačkoj? U ovom dokumentu nalazi se sve što trebate znati
» Nova mafija osvaja Europu : Trebate malojetnice ? Nema problema.
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Želite raditi u Njemačkoj? U ovom dokumentu nalazi se sve što trebate znati
» Nova mafija osvaja Europu : Trebate malojetnice ? Nema problema.
Page 19 of 24