Hrvatski sud
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvatski sud
jesam dobro rekla.jastreb wrote:aoooooooooMaggie19 wrote:kako?dzango wrote:Još gore.Maggie19 wrote:ocu, ne muzu..dzango wrote:Kako bre trudnici polomio obe ruke a mužu samo prst? Šta je ovaj radio dok mu je manijak lomio ženu?
Gore da je mladi muz u pitanju.
Stari otac i ne mora biti Rambo.
;-D
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Stari otac bi glavu dao za ćeranu. Mladi muž možda nešto firca sa strane, pogotovu što je žena trudna.Maggie19 wrote:kako?dzango wrote:Još gore.Maggie19 wrote:ocu, ne muzu..dzango wrote:Kako bre trudnici polomio obe ruke a mužu samo prst? Šta je ovaj radio dok mu je manijak lomio ženu?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Esiiiiiii,sejoooooooo.....Maggie19 wrote:jesam dobro rekla.jastreb wrote:aoooooooooMaggie19 wrote:kako?dzango wrote:Još gore.Maggie19 wrote:
ocu, ne muzu..
;-D
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Onu o Jovanu Dalmatincu i tužnoj ljubavi što se ne sviđa Megi?jastreb wrote:Pjevaj...Ja sam pijan....dzango wrote:I meni je vrućina pa nikoga nisam tukao.veber wrote:ali, što god rekli, nekaj je s vremenom. taj odnos velikih temperatura i velikog postotka vlage. ljudi su baš nadrkani. vidim to u prometu, tgovinama. taj odnos tlaka i pritiska. i naavno vlage...
2014-04-19
o'sla ona, udala se..znam sve..dzango wrote:Onu o Jovanu Dalmatincu i tužnoj ljubavi što se ne sviđa Megi?jastreb wrote:Pjevaj...Ja sam pijan....dzango wrote:I meni je vrućina pa nikoga nisam tukao.veber wrote:ali, što god rekli, nekaj je s vremenom. taj odnos velikih temperatura i velikog postotka vlage. ljudi su baš nadrkani. vidim to u prometu, tgovinama. taj odnos tlaka i pritiska. i naavno vlage...
Volim ja ljubavne pjesme;-@
Moram sad nac jednu ljubavnu starohrvatsku o Zemunu ;-))
https://www.youtube.com/watch?v=rVTbfSS2fWIMaggie19 wrote:o'sla ona, udala se..znam sve..dzango wrote:Onu o Jovanu Dalmatincu i tužnoj ljubavi što se ne sviđa Megi?jastreb wrote:Pjevaj...Ja sam pijan....dzango wrote:I meni je vrućina pa nikoga nisam tukao.veber wrote:ali, što god rekli, nekaj je s vremenom. taj odnos velikih temperatura i velikog postotka vlage. ljudi su baš nadrkani. vidim to u prometu, tgovinama. taj odnos tlaka i pritiska. i naavno vlage...
Čuj ovo.
2014-04-22
a jebiga ovaj što mu je prst slomljen je to trebao već davno riješiti... a nije da nije bio sposoban...kic wrote:
je, covjek je mislio na prolaz hitne pa je trudnicu poslao na hitnu slomivsi joj ruku
bravo mabus, deevoluirao si potpuno
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
I ja imam tužnu luubavdzango wrote:Onu o Jovanu Dalmatincu i tužnoj ljubavi što se ne sviđa Megi?jastreb wrote:Pjevaj...Ja sam pijan....dzango wrote:I meni je vrućina pa nikoga nisam tukao.veber wrote:ali, što god rekli, nekaj je s vremenom. taj odnos velikih temperatura i velikog postotka vlage. ljudi su baš nadrkani. vidim to u prometu, tgovinama. taj odnos tlaka i pritiska. i naavno vlage...
2014-04-22
Koju neću preboljeti cio život!!!!!!!jastreb wrote:I ja imam tužnu luubavdzango wrote:Onu o Jovanu Dalmatincu i tužnoj ljubavi što se ne sviđa Megi?jastreb wrote:Pjevaj...Ja sam pijan....dzango wrote:I meni je vrućina pa nikoga nisam tukao.veber wrote:ali, što god rekli, nekaj je s vremenom. taj odnos velikih temperatura i velikog postotka vlage. ljudi su baš nadrkani. vidim to u prometu, tgovinama. taj odnos tlaka i pritiska. i naavno vlage...
Nikada!
2014-04-22
Nije nego on kao nema pare pa je ćale ne da.Maggie19 wrote:o'sla ona, udala se..znam sve..dzango wrote:Onu o Jovanu Dalmatincu i tužnoj ljubavi što se ne sviđa Megi?jastreb wrote:Pjevaj...Ja sam pijan....dzango wrote:I meni je vrućina pa nikoga nisam tukao.veber wrote:ali, što god rekli, nekaj je s vremenom. taj odnos velikih temperatura i velikog postotka vlage. ljudi su baš nadrkani. vidim to u prometu, tgovinama. taj odnos tlaka i pritiska. i naavno vlage...
Nema takve pesme. Sve su o Poglavniku.
to je onaj što ga razočarala Četvrta splitskajastreb wrote:https://www.youtube.com/watch?v=rVTbfSS2fWIMaggie19 wrote:o'sla ona, udala se..znam sve..dzango wrote:Onu o Jovanu Dalmatincu i tužnoj ljubavi što se ne sviđa Megi?jastreb wrote:Pjevaj...Ja sam pijan....dzango wrote:
I meni je vrućina pa nikoga nisam tukao.
Čuj ovo.
2015-08-08
Hoćeš kad se otrezniš.jastreb wrote:Koju neću preboljeti cio život!!!!!!!jastreb wrote:I ja imam tužnu luubavdzango wrote:Onu o Jovanu Dalmatincu i tužnoj ljubavi što se ne sviđa Megi?jastreb wrote:Pjevaj...Ja sam pijan....dzango wrote:
Nikada!
2014-04-19
N I K A DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jastreb wrote:Koju neću preboljeti cio život!!!!!!!jastreb wrote:I ja imam tužnu luubavdzango wrote:Onu o Jovanu Dalmatincu i tužnoj ljubavi što se ne sviđa Megi?jastreb wrote:Pjevaj...Ja sam pijan....dzango wrote:
Nikada!
LJILJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-04-22
N I K A DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jastreb wrote:Koju neću preboljeti cio život!!!!!!!jastreb wrote:I ja imam tužnu luubavdzango wrote:Onu o Jovanu Dalmatincu i tužnoj ljubavi što se ne sviđa Megi?jastreb wrote:Pjevaj...Ja sam pijan....dzango wrote:
Nikada!
LJILJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-04-22
2014-04-19
znam sve njegove :-Djastreb wrote:https://www.youtube.com/watch?v=rVTbfSS2fWIMaggie19 wrote:o'sla ona, udala se..znam sve..dzango wrote:Onu o Jovanu Dalmatincu i tužnoj ljubavi što se ne sviđa Megi?jastreb wrote:Pjevaj...Ja sam pijan....dzango wrote:
Čuj ovo.
rodjen di dzamije nema ;-Pdzango wrote:Nije nego on kao nema pare pa je ćale ne da.Maggie19 wrote:o'sla ona, udala se..znam sve..dzango wrote:Onu o Jovanu Dalmatincu i tužnoj ljubavi što se ne sviđa Megi?jastreb wrote:Pjevaj...Ja sam pijan....dzango wrote:
Jeste da nema džamije u Zemunu. I jeste ljubavna. Ali nije starohrvatska.Maggie19 wrote:rodjen di dzamije nema ;-Pdzango wrote:Nije nego on kao nema pare pa je ćale ne da.Maggie19 wrote:o'sla ona, udala se..znam sve..dzango wrote:Onu o Jovanu Dalmatincu i tužnoj ljubavi što se ne sviđa Megi?jastreb wrote:
Pjevaj...Ja sam pijan....
2014-04-19
Sad je.dzango wrote:Jeste da nema džamije u Zemunu. I jeste ljubavna. Ali nije starohrvatska.Maggie19 wrote:rodjen di dzamije nema ;-Pdzango wrote:Nije nego on kao nema pare pa je ćale ne da.Maggie19 wrote:o'sla ona, udala se..znam sve..dzango wrote:
Onu o Jovanu Dalmatincu i tužnoj ljubavi što se ne sviđa Megi?
Starohrvatska iz zadnjeg rata.
;-D
Branimir Mali Knindza;-@
jastrebe, prestar si za tako duboke osjecaje..;-)jastreb wrote:VOLIM TE!!!!!!!!!
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Hrvatski paradoks
» Hrvatski mentalitet
» Hrvatski stručnjaci
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Hrvatski paradoks
» Hrvatski mentalitet
» Hrvatski stručnjaci
Page 2 of 4