Papa poziva - primite braću muslimane u vaša srca i vaš dom
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Papa poziva - primite braću muslimane u vaša srca i vaš dom
pa eto, nudi covjek, isti "produkt" razlicit dizajnasilovski wrote:Pa baš i ne, vidiš da "Papa" ima neke sasvim druge planove...prckov wrote:jebiga, racunica je sljedeca, niste htjeli krscanstvo evo vam islam. Ponuda i potraznja
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Glupost, ja sam ili kršćanin ili ateist. Nema jebene šanse da budem musliman. Prije ću otići u teški nacifašizam i rasizam.prckov wrote:pa eto, nudi covjek, isti "produkt" razlicit dizajnasilovski wrote:Pa baš i ne, vidiš da "Papa" ima neke sasvim druge planove...prckov wrote:jebiga, racunica je sljedeca, niste htjeli krscanstvo evo vam islam. Ponuda i potraznja
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
A tako razmišlja većina Europljana.melkior wrote:Glupost, ja sam ili kršćanin ili ateist. Nema jebene šanse da budem musliman. Prije ću otići u teški nacifašizam i rasizam.prckov wrote:pa eto, nudi covjek, isti "produkt" razlicit dizajnasilovski wrote:Pa baš i ne, vidiš da "Papa" ima neke sasvim druge planove...prckov wrote:jebiga, racunica je sljedeca, niste htjeli krscanstvo evo vam islam. Ponuda i potraznja
2015-08-09
Prije bi mogao ovaj papa zagnojiti nego što Europljani prijeđu na islam. Ako Europa odbaci kršćanstvo, velika je vjerojatnost da će se obračunati sa svim abrahamskim religijama u kompletu.prckov wrote:pa eto, nudi covjek, isti "produkt" razlicit dizajnasilovski wrote:Pa baš i ne, vidiš da "Papa" ima neke sasvim druge planove...prckov wrote:jebiga, racunica je sljedeca, niste htjeli krscanstvo evo vam islam. Ponuda i potraznja
2015-08-09
Ovo je Europa:melkior wrote:Glupost, ja sam ili kršćanin ili ateist. Nema jebene šanse da budem musliman. Prije ću otići u teški nacifašizam i rasizam.prckov wrote:pa eto, nudi covjek, isti "produkt" razlicit dizajnasilovski wrote:Pa baš i ne, vidiš da "Papa" ima neke sasvim druge planove...prckov wrote:jebiga, racunica je sljedeca, niste htjeli krscanstvo evo vam islam. Ponuda i potraznja
2015-08-09
u biti ne znamo koji su ciljevi svega ovoga, a msilim da nije to, već sukob, isto tako pontifikat ovoga "Pape" je nova šizma i raskol što će dotični sigurno prouzročiti...melkior wrote:Glupost, ja sam ili kršćanin ili ateist. Nema jebene šanse da budem musliman. Prije ću otići u teški nacifašizam i rasizam.prckov wrote:pa eto, nudi covjek, isti "produkt" razlicit dizajnasilovski wrote:Pa baš i ne, vidiš da "Papa" ima neke sasvim druge planove...prckov wrote:jebiga, racunica je sljedeca, niste htjeli krscanstvo evo vam islam. Ponuda i potraznja
Kermit-
2014-04-17
ma podavi ih sve, stvar je sto su mnogi prodali vjeru za slobode a ovi sto dolaze ce im pak uzet slobode a dat vjeru, milom ili silommelkior wrote:Glupost, ja sam ili kršćanin ili ateist. Nema jebene šanse da budem musliman. Prije ću otići u teški nacifašizam i rasizam.prckov wrote:pa eto, nudi covjek, isti "produkt" razlicit dizajnasilovski wrote:Pa baš i ne, vidiš da "Papa" ima neke sasvim druge planove...prckov wrote:jebiga, racunica je sljedeca, niste htjeli krscanstvo evo vam islam. Ponuda i potraznja
2014-04-19
Sukob da, kaos svakako da, ali tko garantira tvorcima kaosa da će njime moći upravljati?asilovski wrote:u biti ne znamo koji su ciljevi svega ovoga, a msilim da nije to, već sukob, isto tako pontifikat ovoga "Pape" je nova šizma i raskol što će dotični sigurno prouzročiti...melkior wrote:Glupost, ja sam ili kršćanin ili ateist. Nema jebene šanse da budem musliman. Prije ću otići u teški nacifašizam i rasizam.prckov wrote:pa eto, nudi covjek, isti "produkt" razlicit dizajnasilovski wrote:Pa baš i ne, vidiš da "Papa" ima neke sasvim druge planove...prckov wrote:jebiga, racunica je sljedeca, niste htjeli krscanstvo evo vam islam. Ponuda i potraznja
2015-08-09
Jedna riječ: holokaust.prckov wrote:ma podavi ih sve, stvar je sto su mnogi prodali vjeru za slobode a ovi sto dolaze ce im pak uzet slobode a dat vjeru, milom ili silommelkior wrote:Glupost, ja sam ili kršćanin ili ateist. Nema jebene šanse da budem musliman. Prije ću otići u teški nacifašizam i rasizam.prckov wrote:pa eto, nudi covjek, isti "produkt" razlicit dizajnasilovski wrote:Pa baš i ne, vidiš da "Papa" ima neke sasvim druge planove...prckov wrote:jebiga, racunica je sljedeca, niste htjeli krscanstvo evo vam islam. Ponuda i potraznja
2015-08-09
Samim tim jer će biti usmjeren na njihove protivnike, odnosno između sebe, a ne na njihmelkior wrote:Sukob da, kaos svakako da, ali tko garantira tvorcima kaosa da će njime moći upravljati?asilovski wrote:u biti ne znamo koji su ciljevi svega ovoga, a msilim da nije to, već sukob, isto tako pontifikat ovoga "Pape" je nova šizma i raskol što će dotični sigurno prouzročiti...melkior wrote:Glupost, ja sam ili kršćanin ili ateist. Nema jebene šanse da budem musliman. Prije ću otići u teški nacifašizam i rasizam.prckov wrote:pa eto, nudi covjek, isti "produkt" razlicit dizajnasilovski wrote:Pa baš i ne, vidiš da "Papa" ima neke sasvim druge planove...prckov wrote:jebiga, racunica je sljedeca, niste htjeli krscanstvo evo vam islam. Ponuda i potraznja
Kermit-
2014-04-17
mislim da bi i islam nuzno prosao kroz temeljite reforme u slucaju marginalizacije ili nestanka krscanstva inace bi i sam propo, a dugorocno time sam sebi poploco put u nestanak. Trenutno se (ma koliko to cudno zvuci) nadopunjuju na jedan nacin
2014-04-19
Samo što im neće proći baš kako su zamislili. Sa slomom postojećeg sustava u Europi slomit će se i korporativni kapitalizam.asilovski wrote:Samim tim jer će biti usmjeren na njihove protivnike, odnosno između sebe, a ne na njihmelkior wrote:Sukob da, kaos svakako da, ali tko garantira tvorcima kaosa da će njime moći upravljati?asilovski wrote:u biti ne znamo koji su ciljevi svega ovoga, a msilim da nije to, već sukob, isto tako pontifikat ovoga "Pape" je nova šizma i raskol što će dotični sigurno prouzročiti...melkior wrote:Glupost, ja sam ili kršćanin ili ateist. Nema jebene šanse da budem musliman. Prije ću otići u teški nacifašizam i rasizam.prckov wrote:pa eto, nudi covjek, isti "produkt" razlicit dizajnasilovski wrote:Pa baš i ne, vidiš da "Papa" ima neke sasvim druge planove...prckov wrote:jebiga, racunica je sljedeca, niste htjeli krscanstvo evo vam islam. Ponuda i potraznja
2015-08-09
U odnosu na liberalnu agendu pederluka i abortusa, nadopunjuju se. Samo što to Europljanima nije bitno.prckov wrote:mislim da bi i islam nuzno prosao kroz temeljite reforme u slucaju marginalizacije ili nestanka krscanstva inace bi i sam propo, a dugorocno time sam sebi poploco put u nestanak. Trenutno se (ma koliko to cudno zvuci) nadopunjuju na jedan nacin
2015-08-09
reforme bilo koje takve religije vode u propast, reforma je upravo vehabizam, odnosno salafizam koji će na kraju implodirati Islam, a što je i bio cilj od početkaprckov wrote:mislim da bi i islam nuzno prosao kroz temeljite reforme u slucaju marginalizacije ili nestanka krscanstva inace bi i sam propo, a dugorocno time sam sebi poploco put u nestanak. Trenutno se (ma koliko to cudno zvuci) nadopunjuju na jedan nacin
Kermit-
2014-04-17
Isto je sa katoličkom crkvom svaka reforma iste vodi u šizmu, cijepanje i propast
Kermit-
2014-04-17
Samo zamijeniti korpokracijom i čvrsćim zahvatom u prava pojedinca, pa vidi samo Đodu on prosto jedva čeka da ga uškope i ugrade grafičku umjesto spolovila, samo da bude dio neoliberalne ekonomije i cijele te fantazmogorične balalajka priče o nevidiljivoj ruci, progresu...melkior wrote:Samo što im neće proći baš kako su zamislili. Sa slomom postojećeg sustava u Europi slomit će se i korporativni kapitalizam.asilovski wrote:Samim tim jer će biti usmjeren na njihove protivnike, odnosno između sebe, a ne na njihmelkior wrote:Sukob da, kaos svakako da, ali tko garantira tvorcima kaosa da će njime moći upravljati?asilovski wrote:u biti ne znamo koji su ciljevi svega ovoga, a msilim da nije to, već sukob, isto tako pontifikat ovoga "Pape" je nova šizma i raskol što će dotični sigurno prouzročiti...melkior wrote:Glupost, ja sam ili kršćanin ili ateist. Nema jebene šanse da budem musliman. Prije ću otići u teški nacifašizam i rasizam.prckov wrote:pa eto, nudi covjek, isti "produkt" razlicit dizajnasilovski wrote:Pa baš i ne, vidiš da "Papa" ima neke sasvim druge planove...prckov wrote:jebiga, racunica je sljedeca, niste htjeli krscanstvo evo vam islam. Ponuda i potraznja
Kermit-
2014-04-17
Europljanima crkve i religije trenutno nisu bitne. Samo su si religije umislile da su bitne. Nisu. Europa je totalno marginalizirala kršćanstvo, ali što će raditi islamu, to će biti jebeni holokaust.asilovski wrote:Isto je sa katoličkom crkvom svaka reforma iste vodi u šizmu, cijepanje i propast
2015-08-09
Upravo zato se i događa ovo, da se ne lažemo meni su sve abrahamske religije strane, ali umjesto toga se jedino nudi konzumerističko ništavilo, ludi scijentizam i nebuloza zvan progres...melkior wrote:Europljanima crkve i religije trenutno nisu bitne. Samo su si religije umislile da su bitne. Nisu. Europa je totalno marginalizirala kršćanstvo, ali što će raditi islamu, to će biti jebeni holokaust.asilovski wrote:Isto je sa katoličkom crkvom svaka reforma iste vodi u šizmu, cijepanje i propast
Kermit-
2014-04-17
Ma kakvi. UN deklaracije a u stvarnosti divlji zapad. Brutalna koljačina koja ne trpi nikakav drugi nego lokalni autoritet, tamo gdje dođe do totalnog raspada država neće biti nikakve sile koja će ju zamijeniti. Jednom kad krene, teško će se to više zaustaviti nastojanjima bilo kakve elite, stradat će i ona jer tu se onda ne radi samo o reaktivnom impulsu na sadašnjost, već će u jednom trenutku eksplodirati frustracije koje su se nakupljale desetljećima, zapravo posljednjih 50 godina. Neće tu biti nikakvih kirurških rezova kakve si je zamislila elita.asilovski wrote:Samo zamijeniti korpokracijom i čvrsćim zahvatom u prava pojedinca, pa vidi samo Đodu on prosto jedva čeka da ga uškope i ugrade grafičku umjesto spolovila, samo da bude dio neoliberalne ekonomije i cijele te fantazmogorične balalajka priče o nevidiljivoj ruci, progresu...melkior wrote:Samo što im neće proći baš kako su zamislili. Sa slomom postojećeg sustava u Europi slomit će se i korporativni kapitalizam.asilovski wrote:Samim tim jer će biti usmjeren na njihove protivnike, odnosno između sebe, a ne na njihmelkior wrote:Sukob da, kaos svakako da, ali tko garantira tvorcima kaosa da će njime moći upravljati?asilovski wrote:u biti ne znamo koji su ciljevi svega ovoga, a msilim da nije to, već sukob, isto tako pontifikat ovoga "Pape" je nova šizma i raskol što će dotični sigurno prouzročiti...melkior wrote:Glupost, ja sam ili kršćanin ili ateist. Nema jebene šanse da budem musliman. Prije ću otići u teški nacifašizam i rasizam.prckov wrote:pa eto, nudi covjek, isti "produkt" razlicit dizajnasilovski wrote:Pa baš i ne, vidiš da "Papa" ima neke sasvim druge planove...prckov wrote:jebiga, racunica je sljedeca, niste htjeli krscanstvo evo vam islam. Ponuda i potraznja
2015-08-09
katolicanstvo je korigiralo svoje rigidne stavove poslije krizarskih ratova i opstalo. Time u danasnjem kontekstu su oni, slikovito receno, svijetlo (nada i ljubav) a islam tama (beznade i snaga) a odrzavanje (opstanak) im daje konfrontacija te dvije krajnosti. Mislim da tu postoji neka simbioza zato kazem da nestankom krscanstva ni islam ne bi imao neke sanseasilovski wrote:Isto je sa katoličkom crkvom svaka reforma iste vodi u šizmu, cijepanje i propast
2014-04-19
Na Zapadu će se uspostaviti socijalizam, militarizam, nacizam i rasizam. Kao apsurd, totalna nemogućnost vođenja politike iz jednog središta.asilovski wrote:Upravo zato se i događa ovo, da se ne lažemo meni su sve abrahamske religije strane, ali umjesto toga se jedino nudi konzumerističko ništavilo, ludi scijentizam i nebuloza zvan progres...melkior wrote:Europljanima crkve i religije trenutno nisu bitne. Samo su si religije umislile da su bitne. Nisu. Europa je totalno marginalizirala kršćanstvo, ali što će raditi islamu, to će biti jebeni holokaust.asilovski wrote:Isto je sa katoličkom crkvom svaka reforma iste vodi u šizmu, cijepanje i propast
2015-08-09
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Slovenska komunjara Žižek poziva otvoreno muslimane da nasele Europu
» Papa obećao kršćanima da idu s njim, pa poveo samo muslimane
» Papa: nek Bog Stvoritelj ulije u nasa srca novi, velikodusni duh da napusti nase individualizme i promice opce dobro“.
» papa 'u ime boga' poziva tehnološke divove na više cenzure ...
» Dok papa Franjo poziva na humanost, Glas Koncila pozdravlja Viktora Orbana
» Papa obećao kršćanima da idu s njim, pa poveo samo muslimane
» Papa: nek Bog Stvoritelj ulije u nasa srca novi, velikodusni duh da napusti nase individualizme i promice opce dobro“.
» papa 'u ime boga' poziva tehnološke divove na više cenzure ...
» Dok papa Franjo poziva na humanost, Glas Koncila pozdravlja Viktora Orbana
Page 2 of 4