Šokantne snimke iz srca Slavonije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Šokantne snimke iz srca Slavonije
ja sadim rajčice i paprike... nije bašnešto ni platežno a nije ni estradadzango wrote:Vi radite samo ono što je platežnije i unosnije kao što je estrada?michaellcmacha wrote:za to su sad zaduženi navijači... mi se sa tom sitnileži više ne zajebavamo...dzango wrote:U jebote. I zastava Zvezde, dimne bombe i baklje. Kraj sveta. Gde su branitelji koju pičku materinu?jastreb wrote:Ajmeeeeee!!!!
Đurđevdan i srtpske zastave na srpskoj svadbi u Borovu Selu!!!!
ŠokaNTNO!
https://www.dnevno.hr/domovina/srpska-svadba-u-vukovaru-zabezeknula-hrvate-grad-kao-bojno-polje-srpske-zastave-dim-limena-glazba-i-durdevdan-1323801/
Gde su navijači? Đankaju se?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Zato mu je ćerka ostala usedelica a on nije imao unuke. Jebale ga pare kada nemaš nikog da ti trči dvorištem.jastreb wrote:Da. Srbin. Đubre srpsko. Nije dao kćerku sirotanu.dzango wrote:Ja mislio o Jovanu koji je zaprosio devojku a njen ćale, đubre jedno, mu je nije dao.michaellcmacha wrote:a srbi o karinskom plavom moru pjevaju kao o svom srpskom moru.. a to pak ne postoji... nije da nisu pokušavali, dočepati se mora, ali nešto ih nije išlo...jastreb wrote:Normalno da ne postoji,pa se ni u pjesmi ne spominje.RayMabus wrote:Domoljubna krajiška.
No koment jer nema smisla. Moglo bi se komentirat ono krajiško plavo more samo to ne postoji
U pjesmi se spominje "Karinsko plavo more".
A Karinsko more doista postoji.
Ti sadiš paradajiz a Brena i Bajaga haraju Hrvatskom kao kuga. Da si bar zasadio gandžu pa da pomogneš ove progresivne i mlade navijače koji jedini pokušavaju da spasu domovinu.michaellcmacha wrote:ja sadim rajčice i paprike... nije bašnešto ni platežno a nije ni estradadzango wrote:Vi radite samo ono što je platežnije i unosnije kao što je estrada?michaellcmacha wrote:za to su sad zaduženi navijači... mi se sa tom sitnileži više ne zajebavamo...dzango wrote:U jebote. I zastava Zvezde, dimne bombe i baklje. Kraj sveta. Gde su branitelji koju pičku materinu?jastreb wrote:Ajmeeeeee!!!!
Đurđevdan i srtpske zastave na srpskoj svadbi u Borovu Selu!!!!
ŠokaNTNO!
https://www.dnevno.hr/domovina/srpska-svadba-u-vukovaru-zabezeknula-hrvate-grad-kao-bojno-polje-srpske-zastave-dim-limena-glazba-i-durdevdan-1323801/
Gde su navijači? Đankaju se?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a jebiga brena rastura u novom vinodolskom, tamo joj je resort... i ok neka je, za bajagu ne znam jel ima kakav objekat u nas ali ako ima nek ima.......nego daj mi reci šta misliš ti jesu li ustaše još u ono zločinačkoj ndh išli od sela do sela i sve srbe ubijali, a kuće i sakralne objekte pravoslavne crkve palili i uništavali... jastreb je ološ koji perfidno i podmuklo laže i izmišlja... aj da više neke stvari demistificiramo... ili ajde da ne... evo Banija je sinonim za srpski pogrom i u ww2 i u DR, ali ajde da sagledamo neke činjenice, koje su lako provjerljive
2015-08-08
Ne znam da li su išli od sela do sela ali ubijali su cela sela u koja su došli. Za spaljene i oštećene crkve od 1991-1995 imaš ceo spisak po eparhijama na sajtu SPC. Nekoliko puta sam ga postovao na forumu.michaellcmacha wrote:a jebiga brena rastura u novom vinodolskom, tamo joj je resort... i ok neka je, za bajagu ne znam jel ima kakav objekat u nas ali ako ima nek ima.......nego daj mi reci šta misliš ti jesu li ustaše još u ono zločinačkoj ndh išli od sela do sela i sve srbe ubijali, a kuće i sakralne objekte pravoslavne crkve palili i uništavali... jastreb je ološ koji perfidno i podmuklo laže i izmišlja... aj da više neke stvari demistificiramo... ili ajde da ne... evo Banija je sinonim za srpski pogrom i u ww2 i u DR, ali ajde da sagledamo neke činjenice, koje su lako provjerljive
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
parohijalni hram, plus ispred njega veliki dvor sve izgrađeno 1877. godine... danas oronulo ali niti u ndh za vrijeme ww2 niti u DR ta pravoslavna crkva nije dirana, iako su mještani mečenčana sudjelovali od prvih dana ww2 u napadima na hrvatska mjesta u okolici, a u DR u mečenčanima i u komogovini su imali obučni centar za banijske kninđe... ovo je slika crkve koja je izvornog izgleda i gradnje
a evo i slike parohijalnog dvora koji je takošer preživio i onovjeke i ovovjeke ustaše
dajte da malo ipak budemo realni u nekim stvarima, a ne pričati priče...
a evo i slike parohijalnog dvora koji je takošer preživio i onovjeke i ovovjeke ustaše
dajte da malo ipak budemo realni u nekim stvarima, a ne pričati priče...
2015-08-08
pa evo ako treba ići ćemo redom....dzango wrote:Ne znam da li su išli od sela do sela ali ubijali su cela sela u koja su došli. Za spaljene i oštećene crkve od 1991-1995 imaš ceo spisak po eparhijama na sajtu SPC. Nekoliko puta sam ga postovao na forumu.michaellcmacha wrote:a jebiga brena rastura u novom vinodolskom, tamo joj je resort... i ok neka je, za bajagu ne znam jel ima kakav objekat u nas ali ako ima nek ima.......nego daj mi reci šta misliš ti jesu li ustaše još u ono zločinačkoj ndh išli od sela do sela i sve srbe ubijali, a kuće i sakralne objekte pravoslavne crkve palili i uništavali... jastreb je ološ koji perfidno i podmuklo laže i izmišlja... aj da više neke stvari demistificiramo... ili ajde da ne... evo Banija je sinonim za srpski pogrom i u ww2 i u DR, ali ajde da sagledamo neke činjenice, koje su lako provjerljive
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
2015-08-08
komogovina bio manastir ali uslijed neimaštine nije mogao opstati pa je preimenovan u parohijalnu crkvu...
i danas na svom mjestu
i danas na svom mjestu
2015-08-08
2015-08-08
Baja mali Knindza i njegove uglazbljene bajke..ma, nista strasno..neka pjevaju..:-)
ko pjeva............promukne :DMaggie19 wrote:Baja mali Knindza i njegove uglazbljene bajke..ma, nista strasno..neka pjevaju..:-)
2014-04-22
Mile Delija.Leviathan2 wrote:ko pjeva............promukne :DMaggie19 wrote:Baja mali Knindza i njegove uglazbljene bajke..ma, nista strasno..neka pjevaju..:-)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Snažan potres pogodio Japan, objavljene šokantne snimke. Prvi valovi tsunamija stigli do obale: "Mogao sam osjetiti kako se tlo pomiče"
» ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako je ruski padobranac PRETUKAO RAMUŠA HARADINAJA!
» Šokantne ilustracije koje prikazuju kako bi ljudima bilo da su na mjestu životinja
» Policija istražuje šokantne slike iz doma kraj Siska: 'Vlasnici su tražili da vežem te jadne ljude'
» Evo i dobrih vijesti iz Slavonije
» ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako je ruski padobranac PRETUKAO RAMUŠA HARADINAJA!
» Šokantne ilustracije koje prikazuju kako bi ljudima bilo da su na mjestu životinja
» Policija istražuje šokantne slike iz doma kraj Siska: 'Vlasnici su tražili da vežem te jadne ljude'
» Evo i dobrih vijesti iz Slavonije
Page 2 of 2