Napad u Supetru ipak navijacke prirode?!Jedan od napadnutih sezonaca strastveni zvezdas iz Vukovara 'Vukovar navija za Zvezdu'
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Napad u Supetru ipak navijacke prirode?!Jedan od napadnutih sezonaca strastveni zvezdas iz Vukovara 'Vukovar navija za Zvezdu'
RayMabus wrote:Kuščević je seronja. Iden se istuširat ladnon vodon. Ovo neki toplinski udari noćas. Vidin ja po mačku kako se izvalija i nemrda nego se ladi.
Pasje vrućine.
klima majka
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Napad u Supetru ipak navijacke prirode?!Jedan od napadnutih sezonaca strastveni zvezdas iz Vukovara 'Vukovar navija za Zvezdu'
hahamarcellus wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mi srbe zvezdaše i četnike nešto pretjerano i ne moramo da molimo, za njih imamo djelotvornu medicinu, dok vi šiptare morate da zamolite, samo nekako mi se čini da ćete dobiti odjeb u troskoku...dzango wrote:Srbi ovamo a Šiptari tamo i mir svima.Serbia Strong wrote:dzango wrote:Možda mu je i bolje. Jedan je život, zašto bi ga traćio na gluposti i mržnju.michaellcmacha wrote:ma slažem se, ja se nadam da će i odseliti u srbiju i da više nikad neće, dolaziti niti na jadran niti u slavsko polje, općenito u hrvatsku... jeldzango wrote:
Bolje za Zvezdu nego sa ovim jajarama što napadaju samo kada su u debeloj većini i što biju žene.
Ne bi bilo loše da svi Srbi odatle dodju ovde, da se ustaše medju sobom poubijaju jer znaju samo da mrze...
2015-08-08
Ma iman konobu ( sad san u njoj ) , tamo je lipo ugodno a ćin izađen u vrtal odma udari val vrućine. Velika mi je kuća površinski a kamena tako da mi klima tu nepomaže jer je puno kvadrata i vrata. To u stanovima moš klimu a ode je previše kvadrata i puno vrata , pa uđi izađi pa nemoš to tako. Ventilator je u dnevnom boravku al konoba je zakon , lipo uređena ko restorančić i tu je meni 20 stupnjeva kad je vani 50 stupnjeva. Ma ono prava stvar te konobe.marcellus wrote:RayMabus wrote:Kuščević je seronja. Iden se istuširat ladnon vodon. Ovo neki toplinski udari noćas. Vidin ja po mačku kako se izvalija i nemrda nego se ladi.
Pasje vrućine.
klima majka
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Konoba je zakon. To su kameni zidovi od metar debljine. Ima dvi prostorije doli šta je konoba. Vamo mi je sudoper i jedan stol a u drugoj je drugi stol. Zada su mi parkinzi ( ima vrata iza i naprid ). Ova naprid ne vode vani nego ispod tarace i to je isto zatvoren prostor s kužinom i dva wc. Kad izađeš dalje tu mi je vrtal i još jedna kuća koju nismo dovršili al ima prozore i vrata pa tu držimo stvari. Gore je velika taraca i kužina , dnevni boravak , soba i onda na katu poviše toga su opet sobe i još kat više je potkrovlje.
Ono kvadratura ogromna a na katove. Nema tu klimu smisla stavljat kad je veliko i raštrkano.
U konobi uvik 20 stuonjeva. Jel vanka minus ddset ode ti je 20 stupnjeva. Jel vanku plus 60 ode opet 20 stupnjeva.
Udre li ove klimatske promjene i vrućine ja ću samo stavit krevet u konobu. To ti 20 stupnjeva temperature uvik neovisno kakva je temperatura vani.
Ono kvadratura ogromna a na katove. Nema tu klimu smisla stavljat kad je veliko i raštrkano.
U konobi uvik 20 stuonjeva. Jel vanka minus ddset ode ti je 20 stupnjeva. Jel vanku plus 60 ode opet 20 stupnjeva.
Udre li ove klimatske promjene i vrućine ja ću samo stavit krevet u konobu. To ti 20 stupnjeva temperature uvik neovisno kakva je temperatura vani.
2014-04-11
malo zlobno. i ti ostade.marcellus wrote:kaya wrote:
Pa otislo im pola miljona ljudi. Ostali ovi iz torcide. I ministar kuscevic , mozete ga dobiti na whats up ako ste silovali, prebili, ukrali, unistili nesto u stranoj državi od 0-24 za pomoc.
ostali su i njonjo 808, krešo pajser, sve cigle iz živog zida, i tak...
2014-12-30
2014-04-11
2014-04-11
2014-04-11
2014-04-11
2014-04-11
2014-04-11
2014-04-11
2014-04-11
2014-04-11
2014-04-11
2014-04-11
2014-04-11
michaellcmacha wrote:a gle hrvatska se riješila 30-40 000 terorista, sa njima su otišli i njihovi bližnji, ono što je ostalo ne čini prijetnju niti hrvatskoj niti hrvatskom narodu, obnova nije problem, kuće nećeSerbia Strong wrote:Zamisli kretene, proteraju ljude, sve im poruše-pa im onda plate obnovu kuća u kojima danas niko ne živi...
Al eto, imaju ,,slobodnu i neovisnu” rvacku...
Malo je debilnno da nešto zapališ pa onda posle ponovo napraviš, zar ne?
Guest- Guest
2014-04-11
2014-04-11
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Jedan Ružin, drugi Karamarkov: Gradski čelnici Vukovara pjevali ustaške
» Još jedan napad
» Rusija ipak ostavila Vucichu jedan S-400
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti