Napad u Supetru ipak navijacke prirode?!Jedan od napadnutih sezonaca strastveni zvezdas iz Vukovara 'Vukovar navija za Zvezdu'
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Napad u Supetru ipak navijacke prirode?!Jedan od napadnutih sezonaca strastveni zvezdas iz Vukovara 'Vukovar navija za Zvezdu'
michaellcmacha wrote:ma ono što ne valja nek ide... ni ja nisam valjao u jna pa sam otišao da ne smetam i ne pravim štetu...Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:ma slažem se, ja se nadam da će i odseliti u srbiju i da više nikad neće, dolaziti niti na jadran niti u slavsko polje, općenito u hrvatsku... jeldzango wrote:Bolje za Zvezdu nego sa ovim jajarama što napadaju samo kada su u debeloj većini i što biju žene.michaellcmacha wrote:
sad će još više da navija za zvezdu, a možda i preseli da bude bliže Marakani...
Zar da još jedan deo hrvatske ostane bez ljudi, kao u krajini. Zemlja duhova...
JNA je bajo bila tvoj izbor. A Srbima u Hrvatskoj je većina stvari nametnuta...
sva razlika na ovom svetu.
Guest- Guest
Re: Napad u Supetru ipak navijacke prirode?!Jedan od napadnutih sezonaca strastveni zvezdas iz Vukovara 'Vukovar navija za Zvezdu'
a gle hrvatska se riješila 30-40 000 terorista, sa njima su otišli i njihovi bližnji, ono što je ostalo ne čini prijetnju niti hrvatskoj niti hrvatskom narodu, obnova nije problem, kuće neće nikuda...Serbia Strong wrote:Zamisli kretene, proteraju ljude, sve im poruše-pa im onda plate obnovu kuća u kojima danas niko ne živi...
Al eto, imaju ,,slobodnu i neovisnu” rvacku...
2015-08-08
Možda mu je i bolje. Jedan je život, zašto bi ga traćio na gluposti i mržnju.michaellcmacha wrote:ma slažem se, ja se nadam da će i odseliti u srbiju i da više nikad neće, dolaziti niti na jadran niti u slavsko polje, općenito u hrvatsku... jeldzango wrote:Bolje za Zvezdu nego sa ovim jajarama što napadaju samo kada su u debeloj većini i što biju žene.michaellcmacha wrote:sad će još više da navija za zvezdu, a možda i preseli da bude bliže Marakani...dzango wrote: Navija za Zvezdu? Strašno. Valjda bi kao Srbin trebao da navija za onaj Dragovoljac i da lepi Tuđmanove slike po Fejsu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Možda mu je i bolje. Jedan je život, zašto bi ga traćio na gluposti i mržnju.michaellcmacha wrote:ma slažem se, ja se nadam da će i odseliti u srbiju i da više nikad neće, dolaziti niti na jadran niti u slavsko polje, općenito u hrvatsku... jeldzango wrote:Bolje za Zvezdu nego sa ovim jajarama što napadaju samo kada su u debeloj većini i što biju žene.michaellcmacha wrote:sad će još više da navija za zvezdu, a možda i preseli da bude bliže Marakani...dzango wrote: Navija za Zvezdu? Strašno. Valjda bi kao Srbin trebao da navija za onaj Dragovoljac i da lepi Tuđmanove slike po Fejsu.
Ne bi bilo loše da svi Srbi odatle dodju ovde, da se ustaše medju sobom poubijaju jer znaju samo da mrze...
Guest- Guest
koje privlacenje paznje, tomice..svi smo te primijetili, ne briniSerbia Strong wrote:dzango wrote:Možda mu je i bolje. Jedan je život, zašto bi ga traćio na gluposti i mržnju.michaellcmacha wrote:ma slažem se, ja se nadam da će i odseliti u srbiju i da više nikad neće, dolaziti niti na jadran niti u slavsko polje, općenito u hrvatsku... jeldzango wrote:Bolje za Zvezdu nego sa ovim jajarama što napadaju samo kada su u debeloj većini i što biju žene.michaellcmacha wrote:
sad će još više da navija za zvezdu, a možda i preseli da bude bliže Marakani...
Ne bi bilo loše da svi Srbi odatle dodju ovde, da se ustaše medju sobom poubijaju jer znaju samo da mrze...
;-D
pa i srbi su mogli da biraju... hrvatsku... a dobro što sad, ako ništa a ono dobar dio iako nije htio hrvatsku bar su si izabrali hrvatske dokumente jer im se sa srpskima baš i ne otvaraju neke mogučnosti... ako im je hrvatska bila mrska zašto nisu bili dosljedni pa odjebali i ustaške dokumente...Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:ma ono što ne valja nek ide... ni ja nisam valjao u jna pa sam otišao da ne smetam i ne pravim štetu...Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:ma slažem se, ja se nadam da će i odseliti u srbiju i da više nikad neće, dolaziti niti na jadran niti u slavsko polje, općenito u hrvatsku... jeldzango wrote:
Bolje za Zvezdu nego sa ovim jajarama što napadaju samo kada su u debeloj većini i što biju žene.
Zar da još jedan deo hrvatske ostane bez ljudi, kao u krajini. Zemlja duhova...
JNA je bajo bila tvoj izbor. A Srbima u Hrvatskoj je većina stvari nametnuta...
sva razlika na ovom svetu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
najbolje da k vama odu svi srbi koji navijaju za crvenu zvezdu, srbiju, kojima je lepa četnička kokarda i kojima je muka kad im djeca obilaze hrvatski vukovar ili kad moraju voditi djecu u hrvatski vukovar... ovi koji navijaju za hrvatsku njima je ipak bolje da ne idu u srbiju jer bi vjerojatno prošli gore nego hrvati...Serbia Strong wrote:dzango wrote:Možda mu je i bolje. Jedan je život, zašto bi ga traćio na gluposti i mržnju.michaellcmacha wrote:ma slažem se, ja se nadam da će i odseliti u srbiju i da više nikad neće, dolaziti niti na jadran niti u slavsko polje, općenito u hrvatsku... jeldzango wrote:Bolje za Zvezdu nego sa ovim jajarama što napadaju samo kada su u debeloj većini i što biju žene.michaellcmacha wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa ja se toga i bojim, da ce ovaj sto je dosao odraditi malo sezonu, zaraditi i isao decko u disco zbrisati vani , kao i svi takvi.
Dok ce vili ca je izija smoki u vrcinu i pobiga i slomija nos vatrogascu , curi ruku a cetnik mu je uspia pobici postati ministar.
Dok ce vili ca je izija smoki u vrcinu i pobiga i slomija nos vatrogascu , curi ruku a cetnik mu je uspia pobici postati ministar.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Miha od tvoje Mare nikaj, no okrutni kapitalisti mi prinudno produžili bolovanje. Poludil bum ovdje.
2014-12-30
Srbi ovamo a Šiptari tamo i mir svima.Serbia Strong wrote:dzango wrote:Možda mu je i bolje. Jedan je život, zašto bi ga traćio na gluposti i mržnju.michaellcmacha wrote:ma slažem se, ja se nadam da će i odseliti u srbiju i da više nikad neće, dolaziti niti na jadran niti u slavsko polje, općenito u hrvatsku... jeldzango wrote:Bolje za Zvezdu nego sa ovim jajarama što napadaju samo kada su u debeloj većini i što biju žene.michaellcmacha wrote:
2014-04-19
Pravac Švabija, Norveška...kaya wrote:Pa ja se toga i bojim, da ce ovaj sto je dosao odraditi malo sezonu, zaraditi i isao decko u disco zbrisati vani , kao i svi takvi.
2014-04-19
Pa otislo im pola miljona ljudi. Ostali ovi iz torcide. I ministar kuscevic , mozete ga dobiti na whats up ako ste silovali, prebili, ukrali, unistili nesto u stranoj državi od 0-24 za pomoc.dzango wrote:Pravac Švabija, Norveška...kaya wrote:Pa ja se toga i bojim, da ce ovaj sto je dosao odraditi malo sezonu, zaraditi i isao decko u disco zbrisati vani , kao i svi takvi.
2015-08-15
kaya wrote:
Pa otislo im pola miljona ljudi. Ostali ovi iz torcide. I ministar kuscevic , mozete ga dobiti na whats up ako ste silovali, prebili, ukrali, unistili nesto u stranoj državi od 0-24 za pomoc.
ostali su i njonjo 808, krešo pajser, sve cigle iz živog zida, i tak...
Ja san se prvi put okupa , more toplo , napravili novu plažu , neki hipy koncert u parku tu pedeset metara od mene , ljudi rastegli šatore između stabala , standardna litnja noć u Dalmaciji.
Još laprdate o malom Zvezdašu koji je popija batina u četiri ure ujutro suboton na izlasku iz diska ?
Još laprdate o malom Zvezdašu koji je popija batina u četiri ure ujutro suboton na izlasku iz diska ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
super..marcellus wrote:kaya wrote:
Pa otislo im pola miljona ljudi. Ostali ovi iz torcide. I ministar kuscevic , mozete ga dobiti na whats up ako ste silovali, prebili, ukrali, unistili nesto u stranoj državi od 0-24 za pomoc.
ostali su i njonjo 808, krešo pajser, sve cigle iz živog zida, i tak...
2015-08-15
Ostali samo sendvičari.kaya wrote:Pa otislo im pola miljona ljudi. Ostali ovi iz torcide. I ministar kuscevic , mozete ga dobiti na whats up ako ste silovali, prebili, ukrali, unistili nesto u stranoj državi od 0-24 za pomoc.dzango wrote:Pravac Švabija, Norveška...kaya wrote:Pa ja se toga i bojim, da ce ovaj sto je dosao odraditi malo sezonu, zaraditi i isao decko u disco zbrisati vani , kao i svi takvi.
2014-04-19
Ma ostalo kurac. Nije iz Splita i okolice baš puno ljudi otišlo vanka. Općenito iz Jadranske regije nema toliko iseljavanja dapaće ode kod mene sve više i više ljudi. Sad još turisti navalili. Pasje vručine. Mačak se izvalija u vrtu koliko mu je vruće i nemrda. Ja spava cili dan , diga se popija dvi kave i kupa se uru vrimena. Sad sidin u vrtu i tipkan na mobitel i boli me kurac.dzango wrote:Ostali samo sendvičari.kaya wrote:Pa otislo im pola miljona ljudi. Ostali ovi iz torcide. I ministar kuscevic , mozete ga dobiti na whats up ako ste silovali, prebili, ukrali, unistili nesto u stranoj državi od 0-24 za pomoc.dzango wrote:Pravac Švabija, Norveška...kaya wrote:Pa ja se toga i bojim, da ce ovaj sto je dosao odraditi malo sezonu, zaraditi i isao decko u disco zbrisati vani , kao i svi takvi.
Nije ti Jadran iseljavanje kao Slavonija i to gore. Ode je skroz suprotan proces.
http://hrturizam.hr/zracna-luka-split-ove-godine-ocekuje-3-milijuntog-putnika/
2014-04-11
Kuščević je seronja. Iden se istuširat ladnon vodon. Ovo neki toplinski udari noćas. Vidin ja po mačku kako se izvalija i nemrda nego se ladi.
Pasje vrućine.
Pasje vrućine.
2014-04-11
RayMabus wrote:Kuščević je seronja. Iden se istuširat ladnon vodon. Ovo neki toplinski udari noćas. Vidin ja po mačku kako se izvalija i nemrda nego se ladi.
Pasje vrućine.
klima majka
Similar topics
» Jedan Ružin, drugi Karamarkov: Gradski čelnici Vukovara pjevali ustaške
» Još jedan napad
» Rusija ipak ostavila Vucichu jedan S-400
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti
» Još jedan napad
» Rusija ipak ostavila Vucichu jedan S-400
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti