VULIN: Srbiju i Srpsku nikakva vojska ne može razdvojiti!
Page 1 of 1
Tanjug/DIMITRIJE GOLL
13:01 Politika 0
Tanjug | 12. 06. 2019.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin pozdravio je danas odluku predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika da odbije zahteve za raspoređivanje vojske na granici sa Srbijom i Crnom Gorom zbog migrantske krize, ističući da Srbiju i Republiku Srpsku nikakva vojska ne može da razdvoji
On je to rekao posle sastanka s Dodikom u Banjaluci, na kome je, kako je naveo, razgovarano o bezbednosnoj situaciji u BiH i migrantskoj krizi, prenosi RTRS.
Vulin i Dodik dogovorili su se da po uzoru na film o bici 1999. na Košarama, na Kosovu i Metohiji, Republika Srpska i Srbija snime film o proboju Koridora u BiH.
Kako se navodi, Vulin i predstavnici jedinice koja je učestvovala u borbama na Košarama prisustvovali su sinoć u Banjaluci projekciji dokumentarno-igranog filma "Ratne priče sa Košara" koji opisuje bitku na jugoslovensko-albanskoj granici 1999. godine.
http://informer.rs/vesti/politika/441499/vulin-srbiju-srpsku-nikakva-vojska-moze-razdvojiti
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: VULIN: Srbiju i Srpsku nikakva vojska ne može razdvojiti!
Paris se bliža... Ode Vulin niz'vodu.
Oružane snage BiH na vežbi sa Kosovom - razočaravajuće
sreda, 12.06.2019. u 14:57
(Фото Танјуг)
BANjALUKA – Ministar odbrane Aleksandar Vulin danas je, u razgovoru sa predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, izrazio zabrinutost zbog toga što su oružane snage BiH učestvovale na vojnoj vežbi na kojoj su se nalazili i predstavnici takozvane vojske Kosova, prenosi Tanjug.
„BiH ne priznaje nikakvo Kosovo i samim tim ne može da prizna nikakvu vojsku. Za nas je to bilo veoma razočaravajuće i ja sam siguran da će se u BiH povesti razgovor i na tu temu”, rekao je Vulin, a navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.
Vulin je istakao da je Dodik ne samo prijatelj Srbije, već čovek koji vodi računa o srpskom narodu i brine o njemu, u čemu se, kaže, u potpunosti slaže sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
„Mi priznajemo teritorijalni integritet BiH. Mi smo jedna od zemalja garanta Dejtonskog sporazuma, ali RS jeste i biće naš spoljnopolitički prioritet. Dokle god Adem Vuchiqi vodi Srbiju, RS će biti naš prioritet, a Srbija će biti vojno neutralna i neće postati članica NATO ni bilo kog drugog vojnog saveza”, rekao je ministar.
Vulin je rekao i da Republika Srpska i Srbija imaju najbolju saradnju od kako postoji RS.
„Naši odnosi su veoma produktivni i iskreni, i predsednik Adem Vuchiqi uvek, u svakom nastupu, u svakom promišljanju o srpskom narodu uvek na prvom mestu vodi računa o Republici Srpskoj i tome kako se bilo koja odluka Srbije odnosi prema RS”, naveo je Vulin.
sreda, 12.06.2019. u 14:57
(Фото Танјуг)
BANjALUKA – Ministar odbrane Aleksandar Vulin danas je, u razgovoru sa predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, izrazio zabrinutost zbog toga što su oružane snage BiH učestvovale na vojnoj vežbi na kojoj su se nalazili i predstavnici takozvane vojske Kosova, prenosi Tanjug.
„BiH ne priznaje nikakvo Kosovo i samim tim ne može da prizna nikakvu vojsku. Za nas je to bilo veoma razočaravajuće i ja sam siguran da će se u BiH povesti razgovor i na tu temu”, rekao je Vulin, a navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.
Vulin je istakao da je Dodik ne samo prijatelj Srbije, već čovek koji vodi računa o srpskom narodu i brine o njemu, u čemu se, kaže, u potpunosti slaže sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
„Mi priznajemo teritorijalni integritet BiH. Mi smo jedna od zemalja garanta Dejtonskog sporazuma, ali RS jeste i biće naš spoljnopolitički prioritet. Dokle god Adem Vuchiqi vodi Srbiju, RS će biti naš prioritet, a Srbija će biti vojno neutralna i neće postati članica NATO ni bilo kog drugog vojnog saveza”, rekao je ministar.
Vulin je rekao i da Republika Srpska i Srbija imaju najbolju saradnju od kako postoji RS.
„Naši odnosi su veoma produktivni i iskreni, i predsednik Adem Vuchiqi uvek, u svakom nastupu, u svakom promišljanju o srpskom narodu uvek na prvom mestu vodi računa o Republici Srpskoj i tome kako se bilo koja odluka Srbije odnosi prema RS”, naveo je Vulin.
2016-07-22
Normalna stvar a tu je i rusija....amerima i njihovim mujicama mrka kapa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jedino vas razdvaja distrikt Brčko.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da ste i vi u HR HB bili pametni i ne slušali Zagreb,možda bi i vi bili u situaciji ko i Srbi iz BIH i imali svoju autonomiju.Eroo wrote:
No budući da je poznat vaš stav prama ZG-u i da su vam oni rekli da more nije slano vi bi poslušno klimali glavama.
A sad mi odgovori nekom nebulozum u svom stilu npr."vi ništa ne razumijete".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kako to misliš? Izjava ti je u stilu "drveno željezo", "kamena voda" i slično...jastreb wrote:Da ste i vi u HR HB bili pametni i ne slušali Zagreb,možda bi i vi bili u situaciji ko i Srbi iz BIH i imali svoju autonomiju.Eroo wrote:
No budući da je poznat vaš stav prama ZG-u i da su vam oni rekli da more nije slano vi bi poslušno klimali glavama.
2016-07-22
Pa ta kamena voda je ono što vam Zagreb prodaje već 30 godina.Eroo wrote:Kako to misliš? Izjava ti je u stilu "drveno željezo", "kamena voda" i slično...jastreb wrote:Da ste i vi u HR HB bili pametni i ne slušali Zagreb,možda bi i vi bili u situaciji ko i Srbi iz BIH i imali svoju autonomiju.Eroo wrote:
2014-04-22
Kamen smo mi prodavali, a tko ti je "voda"? Misliš na ove što danas sve to razvodnjavaju?jastreb wrote:Pa ta kamena voda je ono što vam Zagreb prodaje već 30 godina.Eroo wrote:Kako to misliš? Izjava ti je u stilu "drveno željezo", "kamena voda" i slično...jastreb wrote:Da ste i vi u HR HB bili pametni i ne slušali Zagreb,možda bi i vi bili u situaciji ko i Srbi iz BIH i imali svoju autonomiju.Eroo wrote:
Pa neka ih, trebaju i oni imati osjećaj slobode, ta demokracija je.
2016-07-22
ero je li ovo gore ljevo od freuda rosenkreuz
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Razvodnili su i vas. I to oni kojima najviše vjerujete.Eroo wrote:
Kamen smo mi prodavali, a tko ti je "voda"? Misliš na ove što danas sve to razvodnjavaju?
U zadnje vrijeme dolazite pameti. Sprega Čović-Dodik za svaku je pohvalu.
Ne obazirite se samo na središnjicu i sve bu OK.
Srečno!
2014-04-22
epikur37 wrote:ero je li ovo gore ljevo od freuda rosenkreuz
Moja kreacija, da...ako se tako može nazvat...
2016-07-22
ovo je kao europljanin, ?Eroo wrote:
Tanjug/DIMITRIJE GOLL
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:ovo je kao europljanin, ?Eroo wrote:
Tanjug/DIMITRIJE GOLL
Emancipirani Rom... nešto ko Ibrahimović :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
by Hektorović Today at 18:52
Emancipirani Rom... nešto ko Ibrahimović :
=============================================
A shto si ti,,,emancipirani musliman,,,'rvatsko uvelo cvijece..Jebiga ,,,pomirite se,,netko je morao biti zrtvovan da se ostvari 'rvatski san o drzavi,,,dodushe sluganskoj kao oduvijek sto je bilo,,Ne poshtujuci sebe kroz povijest stekli ste uvjete da vas nitko normalan ne poshtuje,,,sami skochili i sami se ubili..za 20 godina...u BiH vas nece biti..a vezali ste zastave zajedno sa muslicima kalkulirajuci lako cemo sa glupim bosancerosima..A bogami ovi vam zavukoshe kurchinu do grkljana,,I shto sad??Kriv vam Vulin...navodno cigan.Kao da je vazno tko je tko...vazno je da si chovjek koji ima svoj pons...a vi 'rvati se radjate sa genetskom falinkom...slugani i podguzne muve,,,poslije vam krivi svi sht ste bili glupi..Imali ste nacionalno rijesheno pitanje u YU,,isto kao i svi ostali,,,Hrvatska nikada nije bila neovisnija u svojoj povijesti...ali ste htjeli kruva preko pogache a dobili ste kuruzu..i sad ovaj emancipirani cigan,,Bog te jebo koji kreten sa odredjene visine gleda druge ljude a on u govori iz septichke jamae..Meni ej smijeshno kako neke 'rvatske seljachine imaju potrebu da budu ibermench ..ne ide to seljoberima jarane,,
https://www.facebook.com/rs.sputniknews/videos/2277381489240826/
Emancipirani Rom... nešto ko Ibrahimović :
=============================================
A shto si ti,,,emancipirani musliman,,,'rvatsko uvelo cvijece..Jebiga ,,,pomirite se,,netko je morao biti zrtvovan da se ostvari 'rvatski san o drzavi,,,dodushe sluganskoj kao oduvijek sto je bilo,,Ne poshtujuci sebe kroz povijest stekli ste uvjete da vas nitko normalan ne poshtuje,,,sami skochili i sami se ubili..za 20 godina...u BiH vas nece biti..a vezali ste zastave zajedno sa muslicima kalkulirajuci lako cemo sa glupim bosancerosima..A bogami ovi vam zavukoshe kurchinu do grkljana,,I shto sad??Kriv vam Vulin...navodno cigan.Kao da je vazno tko je tko...vazno je da si chovjek koji ima svoj pons...a vi 'rvati se radjate sa genetskom falinkom...slugani i podguzne muve,,,poslije vam krivi svi sht ste bili glupi..Imali ste nacionalno rijesheno pitanje u YU,,isto kao i svi ostali,,,Hrvatska nikada nije bila neovisnija u svojoj povijesti...ali ste htjeli kruva preko pogache a dobili ste kuruzu..i sad ovaj emancipirani cigan,,Bog te jebo koji kreten sa odredjene visine gleda druge ljude a on u govori iz septichke jamae..Meni ej smijeshno kako neke 'rvatske seljachine imaju potrebu da budu ibermench ..ne ide to seljoberima jarane,,
https://www.facebook.com/rs.sputniknews/videos/2277381489240826/
Guest- Guest
by epikur37 Today at 16:06
=====================================
Svidio mu se frojd jer moze lagano chitati svoje trojme:::))))Pa pomocu gugla dodo taj ruzin kriz,,,i onda se hvali kako je to njegova kreacija,,a to djeca od pet godina rade kao od shale,O zemljo ,,,otvori se..bog te jebo,,,nedaj boze da u njegovim godinama prolupam kao on...ali to njegovo ludilo traje predugo,,boze uzmi ga i spasi ga od muke..:::)))
=====================================
Svidio mu se frojd jer moze lagano chitati svoje trojme:::))))Pa pomocu gugla dodo taj ruzin kriz,,,i onda se hvali kako je to njegova kreacija,,a to djeca od pet godina rade kao od shale,O zemljo ,,,otvori se..bog te jebo,,,nedaj boze da u njegovim godinama prolupam kao on...ali to njegovo ludilo traje predugo,,boze uzmi ga i spasi ga od muke..:::)))
Guest- Guest
@epikur37 wrote:
by Eroo Today at 17:53
Moja kreacija, da...ako se tako može nazvat... :)
===========================================
Ma ti si jarane kreativan ko Mikelandjlo samo te josh nisu otkrili....hahahhahahahahahhahahahahaahhaa...o jebo te bog koje ludilo::))))
by Eroo Today at 17:53
Moja kreacija, da...ako se tako može nazvat... :)
===========================================
Ma ti si jarane kreativan ko Mikelandjlo samo te josh nisu otkrili....hahahhahahahahahhahahahahaahhaa...o jebo te bog koje ludilo::))))
Guest- Guest
Similar topics
» Kazincski : Njemačka nije nikakva sila, Amerika može da je zgnječi jednim prstom
» Srbija i Srbi u panici?!Hrvatska nabavlja Apače za napad na Srbiju i Srpsku!
» Vulin: Ne moze bre to tako!
» Partizna postaje beskucnik,stadion 'JNA' uzima vojska(citaj Vulin i Vucic)
» "Stav Nemačke je jasan"; Vulin: "Ne može EU da sedi na dve stolice"
» Srbija i Srbi u panici?!Hrvatska nabavlja Apače za napad na Srbiju i Srpsku!
» Vulin: Ne moze bre to tako!
» Partizna postaje beskucnik,stadion 'JNA' uzima vojska(citaj Vulin i Vucic)
» "Stav Nemačke je jasan"; Vulin: "Ne može EU da sedi na dve stolice"
Page 1 of 1