''Vjeruju da su među slavnima otkrili vampire, pogledajte uvjerljive dokaze''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Vjeruju da su među slavnima otkrili vampire, pogledajte uvjerljive dokaze''
Prestani implicirat poluistine. Uvjerit ćeš nekoga da zbog sličnosti s nekim prije je ista osoba pa će to ta i umislit da je a ono nije.
Šta je tko bija prije to se otkriva metodama vraćanja na vremenskoj stazi a ne Nu vidi me isti sam taj i taj.
Prestani.
Šta je tko bija prije to se otkriva metodama vraćanja na vremenskoj stazi a ne Nu vidi me isti sam taj i taj.
Prestani.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: ''Vjeruju da su među slavnima otkrili vampire, pogledajte uvjerljive dokaze''
Ja nisam dio tvog svijeta.RayMabus wrote:Prestani implicirat poluistine. Uvjerit ćeš nekoga da zbog sličnosti s nekim prije je ista osoba pa će to ta i umislit da je a ono nije.
Prestani.
red wolf-
2016-02-10
ajde dobro, jehovini svjedoci i inače nađu uvijek neki razlog zašto se nije dogodio smak svijeta ili nešto slično kada su oni to tako stručno i uvjerljivo najavili. Da si čitao Bibliju, napose Novi Zavjet onda bi i poslušao Kristove riječi u kojima je On opisao upravo tebe i takve poput tebe. Nema dana kad si se pojavio na forumu unazad 7-8 godina a da nisi slična sranja pisao i ništa ali pazi APSOLUTNO NIŠTA se nije ostvarilo od tvojih predviđanja ali ti i dalje ustraješ na toj razini imbecilne gluposti što se u konačnici mora odraziti čak i na fizičko zdravlje bilo koje individue da ne misliš da imam nešto protiv tebe. Ti si dečko jednostavno poseban i daješ određenu čar ovom forumu no za tvoje dobro ovakve gluposti ne iznosi javno jer će doći hitna po tebe prije nego li izgovoriš pola druge rečenice iako misliš da si pametan da cijeli doktorat možeš obraniti pred sveopćim auditorijem vrhunskih svjetskih znanstvenika.red wolf wrote:ne...tre wrote:zar nije Nibiru prošao 2012te pored zemlje? ona munjola iz Rijeke je isto tako snimila dva sunca ili kojeg kurca palca kao što ti danas isto govno predstavljaš?red wolf wrote:Sve što si nabrojao je dio tvog Svemira...Ovo zadnje, e to će ti uskoro biti aktualno...hahahahahahahahahahahatre wrote:Odakle? Andromeda, sirijus B, C? Marsijanac ili s Nibirua?red wolf wrote:
Ne mogu me pustiti od nikud...Ja sam došao u ovaj tvoj usrani svijet...
http://arhiva.portalnovosti.com/2012/07/nibiru-i-kraj-svijeta/
Možda je tako...Tebi zvučalo...No, meni vrijeme ne znači ništa...tre wrote:ajde dobro, jehovini svjedoci i inače nađu uvijek neki razlog zašto se nije dogodio smak svijeta ili nešto slično kada su oni to tako stručno i uvjerljivo najavili. Da si čitao Bibliju, napose Novi Zavjet onda bi i poslušao Kristove riječi u kojima je On opisao upravo tebe i takve poput tebe. Nema dana kad si se pojavio na forumu unazad 7-8 godina a da nisi slična sranja pisao i ništa ali pazi APSOLUTNO NIŠTA se nije ostvarilo od tvojih predviđanja ali ti i dalje ustraješ na toj razini imbecilne gluposti što se u konačnici mora odraziti čak i na fizičko zdravlje bilo koje individue da ne misliš da imam nešto protiv tebe. Ti si dečko jednostavno poseban i daješ određenu čar ovom forumu no za tvoje dobro ovakve gluposti ne iznosi javno jer će doći hitna po tebe prije nego li izgovoriš pola druge rečenice iako misliš da si pametan da cijeli doktorat možeš obraniti pred sveopćim auditorijem vrhunskih svjetskih znanstvenika.red wolf wrote:ne...tre wrote:zar nije Nibiru prošao 2012te pored zemlje? ona munjola iz Rijeke je isto tako snimila dva sunca ili kojeg kurca palca kao što ti danas isto govno predstavljaš?red wolf wrote:Sve što si nabrojao je dio tvog Svemira...Ovo zadnje, e to će ti uskoro biti aktualno...hahahahahahahahahahahatre wrote:
Odakle? Andromeda, sirijus B, C? Marsijanac ili s Nibirua?
red wolf-
2016-02-10
ti si bezvremen kao i Bog? ovo je već level povisok čak i za liječnički konzilijred wolf wrote:Možda je tako...Tebi zvučalo...No, meni vrijeme ne znači ništa...tre wrote:ajde dobro, jehovini svjedoci i inače nađu uvijek neki razlog zašto se nije dogodio smak svijeta ili nešto slično kada su oni to tako stručno i uvjerljivo najavili. Da si čitao Bibliju, napose Novi Zavjet onda bi i poslušao Kristove riječi u kojima je On opisao upravo tebe i takve poput tebe. Nema dana kad si se pojavio na forumu unazad 7-8 godina a da nisi slična sranja pisao i ništa ali pazi APSOLUTNO NIŠTA se nije ostvarilo od tvojih predviđanja ali ti i dalje ustraješ na toj razini imbecilne gluposti što se u konačnici mora odraziti čak i na fizičko zdravlje bilo koje individue da ne misliš da imam nešto protiv tebe. Ti si dečko jednostavno poseban i daješ određenu čar ovom forumu no za tvoje dobro ovakve gluposti ne iznosi javno jer će doći hitna po tebe prije nego li izgovoriš pola druge rečenice iako misliš da si pametan da cijeli doktorat možeš obraniti pred sveopćim auditorijem vrhunskih svjetskih znanstvenika.red wolf wrote:ne...tre wrote:zar nije Nibiru prošao 2012te pored zemlje? ona munjola iz Rijeke je isto tako snimila dva sunca ili kojeg kurca palca kao što ti danas isto govno predstavljaš?red wolf wrote:
Sve što si nabrojao je dio tvog Svemira...Ovo zadnje, e to će ti uskoro biti aktualno...hahahahahahahahahahaha
vampiri su proizvod holivuda
A ti si sramota i za odjel i za ustanovu i za nadležnog ti psihijatrared wolf wrote:Bolesnik kažeš?...Nema teorija zavjere...To je sve iluzija...Živiš u svijetu koji nije tvoj...Zapravo tebe treba žaliti...Ti si sramota za ljudski rod...marcellus wrote:bolesnik ovo je forum politika a ne teorije zavjera i ostale bolesti
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Moj čukundjed je bio vampir,vukodlak.
samo da razjasnim neke stvari;vukodlaci su slavenski brand i ne radi se o modernim vukodlacima,kakve prikazuje suvremena književnost,strip,ili film. Ono,puni mjesec,srebrni metak i slične nebuloze.
Dakle kad su stariji ljudi rekli vukodlak,radilo se o vampiru.
Idemo dalje. Vampiri o kojima su govorili naši stari nisu bili ljepotani koji su spavali u lijesu,hodali u crno-crvenom plaštu okolo i pretvarali se u šišmiše. Ne,ne.
Vukodlak-vampir,bio je pokojnik koji bi ustajao iz groba,vrludao uokolo noću,pio krv ljudima i stoci i sl.
Moj čukundjed kad je umro počeo je prezentirati neke znakove vampirizma,pa su mu prerezali tetive na nogama prije pokopa,kako ne bi mogao ustati.
Ovo sam čuo od svog djeda na nekom okupljanju starijih ljudi.
samo da razjasnim neke stvari;vukodlaci su slavenski brand i ne radi se o modernim vukodlacima,kakve prikazuje suvremena književnost,strip,ili film. Ono,puni mjesec,srebrni metak i slične nebuloze.
Idemo dalje. Vampiri o kojima su govorili naši stari nisu bili ljepotani koji su spavali u lijesu,hodali u crno-crvenom plaštu okolo i pretvarali se u šišmiše. Ne,ne.
Vukodlak-vampir,bio je pokojnik koji bi ustajao iz groba,vrludao uokolo noću,pio krv ljudima i stoci i sl.
Moj čukundjed kad je umro počeo je prezentirati neke znakove vampirizma,pa su mu prerezali tetive na nogama prije pokopa,kako ne bi mogao ustati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da ovakvi kao Bela Lugosi ,ili Christopher Lee.Unimatrix_Zero wrote:vampiri su proizvod holivuda
No vampiri su slavensko-vlaški brand.
2014-04-22
stariji narod bi za šišimiše govorio da su vampiri
Pa jedna vrsta šišmiša se i zove vampiri.Unimatrix_Zero wrote:stariji narod bi za šišimiše govorio da su vampiri
2014-04-22
valjda,a za ćukove su govorili da ako nekom slete na kuću taj će umrijeti
Vampiri spadaju među erotiku...marcellus wrote:bolesnik ovo je forum politika a ne teorije zavjera i ostale bolesti
Teško je ne razabrati scene kad vampir ugrize muškarca i kada ugrize ženu gdje je ssve nabijeno erotikom...
Bela lugosi je umra na snimanju filma pa je drugi glumac nastavio ulogu prekrivajući vampirskim plaštom lice :)jastreb wrote:Da ovakvi kao Bela Lugosi ,ili Christopher Lee.Unimatrix_Zero wrote:vampiri su proizvod holivuda
To nisam znao,a vampiri su moja omiljena filmska tema.mutava baštarda wrote:Bela lugosi je umra na snimanju filma pa je drugi glumac nastavio ulogu prekrivajući vampirskim plaštom lice :)jastreb wrote:Da ovakvi kao Bela Lugosi ,ili Christopher Lee.Unimatrix_Zero wrote:vampiri su proizvod holivuda
Naravno ne ovi moderni vampiri koji i po suncu švrljaju okolo.
2014-04-22
Najpoznatiji vampiri iz mog djetinjstva bili su dakako Drakula i Nosferatu,kad je film u pitanju.
U stripu to su bili barun Bela Rakosi,jedan od najvećih Zagorovih neprijatelja,te barun Vurdalak,neprijatelj grupe TNT iz Alana Forda.
U stripu to su bili barun Bela Rakosi,jedan od najvećih Zagorovih neprijatelja,te barun Vurdalak,neprijatelj grupe TNT iz Alana Forda.
2014-04-22
Inače pozadina filmskog vampira je antisemitska.
2014-04-22
kakve znakove je poceo prezentirati?jastreb wrote:Moj čukundjed je bio vampir,vukodlak.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
jastreb wrote:To nisam znao,a vampiri su moja omiljena filmska tema.mutava baštarda wrote:Bela lugosi je umra na snimanju filma pa je drugi glumac nastavio ulogu prekrivajući vampirskim plaštom lice :)jastreb wrote:Da ovakvi kao Bela Lugosi ,ili Christopher Lee.Unimatrix_Zero wrote:vampiri su proizvod holivuda
Naravno ne ovi moderni vampiri koji i po suncu švrljaju okolo.
[size=41]Plan 9 from Outer Space[/size]
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vraćamo se svijetu malaričnih seljaka koji ne vjeruju doktoru, ali vjeruju, vračari i Davidu Ickeu
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» Trump ostvario uvjerljive pobjede u Michiganu i Missouriju
» Dzefri Najs uništavao dokaze u Hagu
» FBI-a je skrivao dokaze vezano za Saudijsku Arabiju
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» Trump ostvario uvjerljive pobjede u Michiganu i Missouriju
» Dzefri Najs uništavao dokaze u Hagu
» FBI-a je skrivao dokaze vezano za Saudijsku Arabiju
Page 2 of 2