''Vjeruju da su među slavnima otkrili vampire, pogledajte uvjerljive dokaze''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''Vjeruju da su među slavnima otkrili vampire, pogledajte uvjerljive dokaze''
https://dnevnik.hr/folder/zanimljivosti/vjeruju-da-su-medju-slavnima-otkrili-vampire-pogledajte-uvjerljive-dokaze---564305.html
Ovo s vampirima je promašaj...Ali, na tragu su nečeg...hehehehehehehehehe
Ovo s vampirima je promašaj...Ali, na tragu su nečeg...hehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Vjeruju da su među slavnima otkrili vampire, pogledajte uvjerljive dokaze''
Tiče se stvaranja ljudske vrste...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Vjeruju da su među slavnima otkrili vampire, pogledajte uvjerljive dokaze''
tebe pustilo za stalno a?
bolesnik ovo je forum politika a ne teorije zavjera i ostale bolesti
Ne mogu me pustiti od nikud...Ja sam došao u ovaj tvoj usrani svijet...tre wrote:tebe pustilo za stalno a?
red wolf-
2016-02-10
Bolesnik kažeš?...Nema teorija zavjere...To je sve iluzija...Živiš u svijetu koji nije tvoj...Zapravo tebe treba žaliti...Ti si sramota za ljudski rod...marcellus wrote:bolesnik ovo je forum politika a ne teorije zavjera i ostale bolesti
red wolf-
2016-02-10
Odakle? Andromeda, sirijus B, C? Marsijanac ili s Nibirua?red wolf wrote:Ne mogu me pustiti od nikud...Ja sam došao u ovaj tvoj usrani svijet...tre wrote:tebe pustilo za stalno a?
Sve što si nabrojao je dio tvog Svemira...Ovo zadnje, e to će ti uskoro biti aktualno...hahahahahahahahahahahatre wrote:Odakle? Andromeda, sirijus B, C? Marsijanac ili s Nibirua?red wolf wrote:Ne mogu me pustiti od nikud...Ja sam došao u ovaj tvoj usrani svijet...tre wrote:tebe pustilo za stalno a?
red wolf-
2016-02-10
Doduše, ezoterijski učitelji su ga drugačije doživljavali...I mislim da su bili u pravu...
red wolf-
2016-02-10
Ne mora značiti da je to ista duša. Triba ti potvrda za tako šta a do tada je to samo sličnost.
Evo ti dvije inkarnacije iste duše
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Alessandro_Cagliostro
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Jelena_Petrovna_Blavatskaja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
O duši nisam ni pisao...RayMabus wrote:Ne mora značiti da je to ista duša. Triba ti potvrda za tako šta a do tada je to samo sličnost.
red wolf-
2016-02-10
Ne pravi se pametan. Znaš ja na šta ti impliciraš i sve to može biti ali i ne mora. Ne mora biti ista duša ako netko sliči na nekoga. To moš potvrdit jedino istraživanjem samih duša. Za Cagliostra , alkemičara i Helenu Blavatsky , new age znam da su jedna osoba.
2014-04-11
zar nije Nibiru prošao 2012te pored zemlje? ona munjola iz Rijeke je isto tako snimila dva sunca ili kojeg kurca palca kao što ti danas isto govno predstavljaš?red wolf wrote:Sve što si nabrojao je dio tvog Svemira...Ovo zadnje, e to će ti uskoro biti aktualno...hahahahahahahahahahahatre wrote:Odakle? Andromeda, sirijus B, C? Marsijanac ili s Nibirua?red wolf wrote:Ne mogu me pustiti od nikud...Ja sam došao u ovaj tvoj usrani svijet...tre wrote:tebe pustilo za stalno a?
http://arhiva.portalnovosti.com/2012/07/nibiru-i-kraj-svijeta/
ne...tre wrote:zar nije Nibiru prošao 2012te pored zemlje? ona munjola iz Rijeke je isto tako snimila dva sunca ili kojeg kurca palca kao što ti danas isto govno predstavljaš?red wolf wrote:Sve što si nabrojao je dio tvog Svemira...Ovo zadnje, e to će ti uskoro biti aktualno...hahahahahahahahahahahatre wrote:Odakle? Andromeda, sirijus B, C? Marsijanac ili s Nibirua?red wolf wrote:Ne mogu me pustiti od nikud...Ja sam došao u ovaj tvoj usrani svijet...tre wrote:tebe pustilo za stalno a?
http://arhiva.portalnovosti.com/2012/07/nibiru-i-kraj-svijeta/
red wolf-
2016-02-10
Ne impliciram ništa...RayMabus wrote:Ne pravi se pametan. Znaš ja na šta ti impliciraš i sve to može biti ali i ne mora. Ne mora biti ista duša ako netko sliči na nekoga. To moš potvrdit jedino istraživanjem samih duša. Za Cagliostra , alkemičara i Helenu Blavatsky , new age znam da su jedna osoba.
red wolf-
2016-02-10
Ma jok di bi ti. Okani se ćorava posla. Ako se inkarniraš na drugu planetu u skroz drugu rasu nećeš izgledat kao prijašnja inkarnacija. To se dešava da na istoj planeti u istoj rasi par inkarnacija jedna za drugom vućeš nešto iz prošlih i po fizičkim osobinama no to može biti i ne mora tako.red wolf wrote:Ne impliciram ništa...RayMabus wrote:Ne pravi se pametan. Znaš ja na šta ti impliciraš i sve to može biti ali i ne mora. Ne mora biti ista duša ako netko sliči na nekoga. To moš potvrdit jedino istraživanjem samih duša. Za Cagliostra , alkemičara i Helenu Blavatsky , new age znam da su jedna osoba.
Last edited by RayMabus on 11/6/2019, 23:53; edited 1 time in total
2014-04-11
Ozbiljno, ne impliciram ništa...RayMabus wrote:Ma jok di bi ti. Okani se ćorava posla. Ako se inkarniraš na drugu planetu u skroz drugu rasu nećeš izgledat kao prijašnja inkarnacija. To se dešava al nije to ono da mora to tako bit.red wolf wrote:Ne impliciram ništa...RayMabus wrote:Ne pravi se pametan. Znaš ja na šta ti impliciraš i sve to može biti ali i ne mora. Ne mora biti ista duša ako netko sliči na nekoga. To moš potvrdit jedino istraživanjem samih duša. Za Cagliostra , alkemičara i Helenu Blavatsky , new age znam da su jedna osoba.
red wolf-
2016-02-10
Bože sačuvaj s kin ja pričan ? Ti stvarno misliš da san ja glup jel ?red wolf wrote:Ozbiljno, ne impliciram ništa...RayMabus wrote:Ma jok di bi ti. Okani se ćorava posla. Ako se inkarniraš na drugu planetu u skroz drugu rasu nećeš izgledat kao prijašnja inkarnacija. To se dešava al nije to ono da mora to tako bit.red wolf wrote:Ne impliciram ništa...RayMabus wrote:Ne pravi se pametan. Znaš ja na šta ti impliciraš i sve to može biti ali i ne mora. Ne mora biti ista duša ako netko sliči na nekoga. To moš potvrdit jedino istraživanjem samih duša. Za Cagliostra , alkemičara i Helenu Blavatsky , new age znam da su jedna osoba.
2014-04-11
Ne.RayMabus wrote:Bože sačuvaj s kin ja pričan ? Ti stvarno misliš da san ja glup jel ?red wolf wrote:Ozbiljno, ne impliciram ništa...RayMabus wrote:Ma jok di bi ti. Okani se ćorava posla. Ako se inkarniraš na drugu planetu u skroz drugu rasu nećeš izgledat kao prijašnja inkarnacija. To se dešava al nije to ono da mora to tako bit.red wolf wrote:Ne impliciram ništa...RayMabus wrote:Ne pravi se pametan. Znaš ja na šta ti impliciraš i sve to može biti ali i ne mora. Ne mora biti ista duša ako netko sliči na nekoga. To moš potvrdit jedino istraživanjem samih duša. Za Cagliostra , alkemičara i Helenu Blavatsky , new age znam da su jedna osoba.
red wolf-
2016-02-10
Prestani implicirat poluistine. Uvjerit ćeš nekoga da zbog sličnosti s nekim prije je ista osoba pa će to ta i umislit da je a ono nije.
Šta je tko bija prije to se otkriva metodama vraćanja na vremenskoj stazi a ne Nu vidi me isti sam taj i taj.
Prestani.
Šta je tko bija prije to se otkriva metodama vraćanja na vremenskoj stazi a ne Nu vidi me isti sam taj i taj.
Prestani.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vraćamo se svijetu malaričnih seljaka koji ne vjeruju doktoru, ali vjeruju, vračari i Davidu Ickeu
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» Trump ostvario uvjerljive pobjede u Michiganu i Missouriju
» Dzefri Najs uništavao dokaze u Hagu
» FBI-a je skrivao dokaze vezano za Saudijsku Arabiju
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» Trump ostvario uvjerljive pobjede u Michiganu i Missouriju
» Dzefri Najs uništavao dokaze u Hagu
» FBI-a je skrivao dokaze vezano za Saudijsku Arabiju
Page 1 of 2