ovo se nije komentiralo
Page 16 of 17
Page 16 of 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Re: ovo se nije komentiralo
Svi ste vi dzankoze .
Doduse, i ja sam.
Svega sam se ostavila.
Osim cukra.
Dobro, kolicinu sam smanjila.
Malo.
;-@
Doduse, i ja sam.
Svega sam se ostavila.
Osim cukra.
Malo.
;-@
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
metilda wrote:aben wrote:srića i bog da smo se na vrime ostavili onih dana žestokih intoksikacija;
sićun se onomad, mislin drugi srednje, kad sun bi...ukupno tridesetak dana trezan u celoj godini
ili ka si ti užala prošle godine piti po 9 litor vodije dnevno...
da ali ja se bavim teškim fizičkim radom u poljoprivredi
a ča, da je lokati lako, bećor bi bi svako
2014-04-16
Aben posta duhovit.
Svasta ce ziv covjek ovdje dozivit.
Svasta ce ziv covjek ovdje dozivit.
metilda wrote:aben wrote:metilda wrote:aben wrote:
i meni je likor reko da količina droge ku u zanje vrime pušin ni opasna za zdrovlje.
jebiga, nezdravost je uvika u količini a ne u substanciji
reci to tinejdžerima.. mislim ipak da je zdravije popiti 4 litra vode nego popušiti jedan joint
ni ovo natjecanje
svaka je tema svojevrsno natjecanje
ma je, ali moro postojati barinku nekakova disrepancija, a mi smo navodimo svoje bivše demone kih smo se rišili
2014-04-16
voda prestovljo realnu opasnost za tinejdžere i tinejdžerice. zloupotreba vode imo puno teških posljedica za mlade,
i sve ča moremo je zabroniti vodu, distributere i preprodavače vode pohapsiti ko i osobne uživatelje ke se zatekne s više od 0,5 l vode za osobnu upotrebu
i sve ča moremo je zabroniti vodu, distributere i preprodavače vode pohapsiti ko i osobne uživatelje ke se zatekne s više od 0,5 l vode za osobnu upotrebu
2014-04-16
Znas kaj, puno mu je lakse od kada ona prica sama sa sobom, ne mora te gluparije nikome znanstveno potkrijepiti a sto nije jednostavno.michaellcmacha wrote:pa da, vidim i da je šejker odustao, sprema se čovjek za duhovnu obnovu...kaya wrote:vidim da se ova tema pretvorila u to da metilda priča sama sa sobom
najbolje tako..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma ti si meni sva znanstvena ...metilda wrote:kaya wrote:vidim da se ova tema pretvorila u to da metilda priča sama sa sobom
najbolje tako..
patetični pokušaji diskvalificiranja znanstvenih činjenica o marihuani i abortusu
Nego da ti ne smetam vise nastavi...
2015-08-15
aben wrote:voda prestovljo realnu opasnost za tinejdžere i tinejdžerice. zloupotreba vode imo puno teških posljedica za mlade,
jungfu, maliciozan si i na ovoj temi si na istom nivou kao gnječ
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pa da, vidim i da je šejker odustao, sprema se čovjek za duhovnu obnovu...kaya wrote:vidim da se ova tema pretvorila u to da metilda priča sama sa sobom
najbolje tako..
a ti si sigurno otišao kod košića ili župnika na konzultacije.. mislim sam si to rekao
Guest- Guest
metilda wrote:aben wrote:voda prestovljo realnu opasnost za tinejdžere i tinejdžerice. zloupotreba vode imo puno teških posljedica za mlade,
pa ča,
sve ča je bitno da se mlode zaštiti od zloupotreba vode
2014-04-16
aben wrote:metilda wrote:aben wrote:voda prestovljo realnu opasnost za tinejdžere i tinejdžerice. zloupotreba vode imo puno teških posljedica za mlade,
pa ča,
sve ča je bitno da se mlode zaštiti od zloupotreba vode
je, imaš pravo :D
Guest- Guest
čitam da thompson najavljuje novi album.. miha će ga slušati samo u košićevom društvu da ovaj nad njim izvede egzorcizam u slučaju napada nacionalističkog zloduha
Guest- Guest
Ja bum se ostavil žena, izazivaju kod mene tešku ovisnost, moram se prijavit kod nekog popa da me produhovi i objasni da je sex samo za produljenje vrste a pedofilija služi kao kontracepcija.Maggie19 wrote:Svi ste vi dzankoze .
Doduse, i ja sam.
Svega sam se ostavila.
Osim cukra.
Malo.
;-@
2014-12-30
veber wrote:
Ja bum se ostavil žena, izazivaju kod mene tešku ovisnost, moram se prijavit kod nekog popa da me produhovi i objasni da je sex samo za produljenje vrste a pedofilija služi kao kontracepcija.
odma' s mihom u košića, ovaj ti bude objasnio o pedofiliji sve što te zanima
Guest- Guest
ma sva si znanstveno fantastična , ja kada te čitam mislim da je maria curie uskrsnulametilda wrote:čitam da thompson najavljuje novi album.. miha će ga slušati samo u košićevom društvu da ovaj nad njim izvede egzorcizam u slučaju napada nacionalističkog zloduha
2015-08-15
znaju neki od njih vise od zenama od tebe, ne brini.veber wrote:Ja bum se ostavil žena, izazivaju kod mene tešku ovisnost, moram se prijavit kod nekog popa da me produhovi i objasni da je sex samo za produljenje vrste a pedofilija služi kao kontracepcija.Maggie19 wrote:Svi ste vi dzankoze .
Doduse, i ja sam.
Svega sam se ostavila.
Osim cukra.
Malo.
;-@
Makar sam ja za ukidanje celibata.;-))
Znam da znaju, samo ja moram i delat.Maggie19 wrote:znaju neki od njih vise od zenama od tebe, ne brini.veber wrote:Ja bum se ostavil žena, izazivaju kod mene tešku ovisnost, moram se prijavit kod nekog popa da me produhovi i objasni da je sex samo za produljenje vrste a pedofilija služi kao kontracepcija.Maggie19 wrote:Svi ste vi dzankoze .
Doduse, i ja sam.
Svega sam se ostavila.
Osim cukra.
Malo.
;-@
2014-12-30
razlika drasticna, mora se priznat..veber wrote:Znam da znaju, samo ja moram i delat.Maggie19 wrote:znaju neki od njih vise od zenama od tebe, ne brini.veber wrote:Ja bum se ostavil žena, izazivaju kod mene tešku ovisnost, moram se prijavit kod nekog popa da me produhovi i objasni da je sex samo za produljenje vrste a pedofilija služi kao kontracepcija.Maggie19 wrote:Svi ste vi dzankoze .
Doduse, i ja sam.
Svega sam se ostavila.
Osim cukra.
Malo.
;-@
aben wrote:metilda wrote:aben wrote:Gnječ wrote:Fatal water intoxication
Self induced water intoxication is known to psychologists, but there is a paucity of information and little awareness of this life threatening problem in the professional literature.3 The initial symptoms associated with this condition are very similar to psychosis, with inappropriate behaviour, delusions, hallucinations, confusion, and disorientation.4 If untreated, the symptoms may progress from mild confusion to acute delirium, seizures, coma, and death, as occurred in this case.
gnječ ko prston u govno:)
metilda je javno progovarala o svojoj ovisnosti o vodi
gnječ mene prati i na temi danas kuham.. napominjem da mi je liječnica rekla kako količina vode koju pijem nije opasna po moje zdravlje
Preporuka je dnevno unositi 1,5 do dvije litre vode, čak i ako ne osjećamo žeđ. Kao i obroke, unos vode je potrebno rasporediti kroz dan. Dobro je započeti dan s tri decilitra vode natašte. Također se preporuča nakon svakog obroka popiti tri decilitra vode, što nas kroz dan dovodi do optimalnih 1,5 do dvije litre vode. Naravno, unos vode je individualan i ovisi o nekoliko faktora: o količini hrane koju jedemo, dobi, spolu, težini, visini, bolesti i režimu tjelesne aktivnosti. Osobe s većom površinom tijela (koja se izračunava iz tjelesne visine i težine), osobe s prekomjernom tjelesnom težinom i sportaši imaju veće potrebe za vodom. Osobe starije životne dobi često zaboravljaju popiti dovoljno vode i teže prepoznaju žeđ, pa su sklone dehidraciji te ih je potrebno redovito podsjećati na pijenje vode pogotovo u vrućim ljetnim danima. S obzirom na to da je voda svojevrsni lubrikant i bitna je za podmazivanje zglobova, dovoljan unos može olakšati kretanje starijim osobama.
http://ordinacija.vecernji.hr/zdravlje/ohr-savjetnik/znate-li-sto-previse-vode-cini-vasem-tijelu/
i meni je likor reko da količina droge ku u zanje vrime pušin ni opasna za zdrovlje.
jebiga, nezdravost je uvika u količini a ne u substanciji
sola dosis facit venenum
Water, just like any other substance, can be considered a poison when over-consumed in a specific period of time. Water intoxication mostly occurs when water is being consumed in a high quantity without adequate electrolyte intake.
The dose makes the poison" (Latin: sola dosis facit venenum) is an adage intended to indicate a basic principle of toxicology. It is credited to Paracelsus who expressed the classic toxicology maxim "All things are poison, and nothing is without poison, the dosage alone makes it so a thing is not a poison." This is often condensed to: "The dose makes the poison" or in Latin, "Sola dosis facit venenum". It means that a substance can produce the harmful effect associated with its toxic properties only if it reaches a susceptible biological system within the body in a high enough concentration (i.e., dose).
The principle relies on the finding that all chemicals—even water and oxygen—can be toxic if too much is eaten, drunk, or absorbed. "The toxicity of any particular chemical depends on many factors, including the extent to which it enters an individual’s body." This finding also provides the basis for public health standards, which specify maximum acceptable concentrations of various contaminants in food, public drinking water, and the environment.
Guest- Guest
evo još jednog primjera intoksikacije vjerom
Hrvatski turizam je u padu. Ministarstvo krivi vjerske blagdane
I u Ministarstvu turizma tvrde isto, iako navode kako je nakon odličnog travnja tijekom svibnja došlo do određenog usporavanja turističkog prometa, a krivca za to vide u ovogodišnjem rasporedu vjerskih blagdana.
Takav je rezultat, smatraju, bio očekivan.
"To je prvenstveno uslijed činjenice da će vjerski blagdani, koji omogućuju produžene vikende, ove godine turistička putovanja koncentrirati na lipanj (dok su u 2018., zbog ranog Uskrsa, bila koncentrirana na svibanj). Treba istaknuti i to da su svibanj ove i prošle godine teško usporedivi upravo zbog različitog rasporeda vjerskih blagdana koji utječu na intenzitet putovanja na našim najvažnijim emitivnim tržištima", rekli su iz Ministarstvu turizma.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatski-turizam-je-u-padu-ministarstvo-krivi-vjerske-blagdane/2092546.aspx
Hrvatski turizam je u padu. Ministarstvo krivi vjerske blagdane
I u Ministarstvu turizma tvrde isto, iako navode kako je nakon odličnog travnja tijekom svibnja došlo do određenog usporavanja turističkog prometa, a krivca za to vide u ovogodišnjem rasporedu vjerskih blagdana.
Takav je rezultat, smatraju, bio očekivan.
"To je prvenstveno uslijed činjenice da će vjerski blagdani, koji omogućuju produžene vikende, ove godine turistička putovanja koncentrirati na lipanj (dok su u 2018., zbog ranog Uskrsa, bila koncentrirana na svibanj). Treba istaknuti i to da su svibanj ove i prošle godine teško usporedivi upravo zbog različitog rasporeda vjerskih blagdana koji utječu na intenzitet putovanja na našim najvažnijim emitivnim tržištima", rekli su iz Ministarstvu turizma.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatski-turizam-je-u-padu-ministarstvo-krivi-vjerske-blagdane/2092546.aspx
Guest- Guest
Page 16 of 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Similar topics
» ovo se nije komentiralo
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
Page 16 of 17