ovo se nije komentiralo
Page 6 of 17
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: ovo se nije komentiralo
A nisi demantirao " tvoj frajer" a ?Speare Shaker wrote:veber wrote:
zanimljivo, kaju bez ikakvog dokaza nazivaš čedomorkom, tvoj "frajer" uredno karakterizira ljude kao kretene, maloumnike i sl.
ali to je u katoličkom i kršćanskom duhu.
I jeste, ali samo u sklopu opravdane, legitimne i proporcionalne samoobrane.
To ti inače piše i u KKC, ali što bi ti znao ne samo o tom detalju nego i o religijskim učenjima općenito, s obzirom na aktualno pomodarski generalni antiduhovni habitus i prevladavajući use nase i podase svjetonazor.
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
udana u mtk, rođena u susjednoj državiSpeare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:
primjetia sam forumaši porijeklom iz bosne
Otkad je Metković u Bosni, nesretniče?
veber wrote:kako nisam kada mi je IsusKrist poslao zahtjev za prijateljstvom?Speare Shaker wrote:veber wrote:rijetko otvaram fejs, no došao mi zahtjev za prijateljstvo od IsusaKrista
Nisi ti te sreće.
ili je peder ili je zamoran moron, na isto se svodi.
To zapravo nije Isus Krist, nesrećo.
Zar ti i to treba crtati?
I što si toliko opsjednut homoseksualcima, da nisi ti jedan od njih, makar onako latentni ilitiga prikriveni?
Daj se outaj poput debota pa da apsloviramo i tu temu.
Last edited by Speare Shaker on Tue 11 Jun - 9:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
kaya wrote:A nisi demantirao " tvoj frajer" a ?Speare Shaker wrote:veber wrote:
zanimljivo, kaju bez ikakvog dokaza nazivaš čedomorkom, tvoj "frajer" uredno karakterizira ljude kao kretene, maloumnike i sl.
I jeste, ali samo u sklopu opravdane, legitimne i proporcionalne samoobrane.
To ti inače piše i u KKC, ali što bi ti znao ne samo o tom detalju nego i o religijskim učenjima općenito, s obzirom na aktualno pomodarski generalni antiduhovni habitus i prevladavajući use nase i podase svjetonazor.
:)
Kog vraga imam demantirati baš ono notorne gluposti, posebno ako dolaze od vebera?
Guest- Guest
teško. prvenstveno okvir i pištolj ne držim zajedno. svatko je u svom džepu. s obzirom da po gradu furam walter 0,22 on je zajeban ako nije zakočen jer nema klasičnu udarnu iglu i kokot, kao ni glock, ali on je težak pa ga držim kod bivše. glock ima kočnicu na okidaču.Speare Shaker wrote:veber wrote:
jednom je svetoje ustvrdio da me s pištoljem upuca na 50m. ja nisam svetoje.
Je, ti sam sebe upucaš u nogu iz neposredne blizine.
a razdvojenost okvira i oružja daje ti pola sekunde do sekundu da nekog ne upucaš.
2014-12-30
A onda nema mjesta cudenju.AssadNaPodmornici wrote:udana u mtk, rođena u susjednoj državiSpeare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:
2015-08-15
AssadNaPodmornici wrote:udana u mtk, rođena u susjednoj državiSpeare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:
Čovjek se mora negdje roditi.
I otkad je Hercegovina u Bosni, nesretniče?
Guest- Guest
veber wrote:teško.Speare Shaker wrote:veber wrote:
Je, takvu šeprtljavost je stvarno teško zamisliti, ali eto, ipak ti se dogodilo.
I nisi prvi takav koji je paradirao okolo sa oružjem pa popio metak od vlastite ruke.
Bilo je ohoho slučajeva prije i tijekom Domovinskog rata, ali neka ti to miha objasni, njemu ćeš sigurno više vjerovati.
Guest- Guest
kaya wrote:A onda nema mjesta cudenju.AssadNaPodmornici wrote:udana u mtk, rođena u susjednoj državiSpeare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:
Vidiš, mene uvijek iznova začudi koliko si ti nisko sposobna pasti.
Guest- Guest
pa vele da dobar dio naginje latenciji. i kaj sad? da se borim protiv toga?Speare Shaker wrote:veber wrote:kako nisam kada mi je IsusKrist poslao zahtjev za prijateljstvom?Speare Shaker wrote:veber wrote:rijetko otvaram fejs, no došao mi zahtjev za prijateljstvo od IsusaKrista
Nisi ti te sreće.
I što si toliko opsjednut homoseksualcima, da nisi ti jedan od njih, makar onako latentni ilitiga prikriveni?
Daj se outaj poput debota pa da apsloviramop i tu temu.
kayi slomim nogu tebe pojebem i svi sretni i zadovoljnii.
2014-12-30
Prevelika je koincidencija zatucanosti da bi bilo slucajno.Speare Shaker wrote:kaya wrote:A onda nema mjesta cudenju.AssadNaPodmornici wrote:udana u mtk, rođena u susjednoj državiSpeare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:
2015-08-15
veber wrote:pa vele da dobar dio naginje latenciji. i kaj sad? da se borim protiv toga?Speare Shaker wrote:veber wrote:kako nisam kada mi je IsusKrist poslao zahtjev za prijateljstvom?Speare Shaker wrote:veber wrote:rijetko otvaram fejs, no došao mi zahtjev za prijateljstvo od IsusaKrista
Nisi ti te sreće.
Daj se outaj poput debota pa da apsloviramop i tu temu.
kayi slomim nogu tebe pojebem i svi sretni i zadovoljnii.
Pa kažem ti da se outaš pa si riješio i taj problem.
Pa će ti šupak će ti biti ispunjen različitim sadržajima za s/m igrice, a ti sretan i zadovoljan.
Guest- Guest
Ako je deset od deset komad bukve onda to je to naprosto takva sredina.
2015-08-15
kaya wrote:Prevelika je koincidencija zatucanosti da bi bilo slucajno.Speare Shaker wrote:kaya wrote:A onda nema mjesta cudenju.AssadNaPodmornici wrote:udana u mtk, rođena u susjednoj državiSpeare Shaker wrote:
Zatucanost ti je srednje ime. Samo ne ona tradicionalna nego više ova moderno pomodarska. Skupa sa ravnozemljaškom antiznanstvenom orijentacijom.
Guest- Guest
kaya wrote:Ako je deset od deset komad bukve onda to je to naprosto takva sredina.
To je samo tvoje mišljenje, a mišljenje ionako svi imamo.
Guest- Guest
kaya wrote:Ti prvo nauci sto znaci termin cedomorstvo a sto pobacaj posto ih ne vadis iz usta da ne ispadas krajnje glupa.metilda wrote:veber wrote:zanimljivo, kaju bez ikakvog dokaza nazivaš čedomorkom, tvoj "frajer" uredno karakterizira ljude kao kretene, maloumnike i sl.metilda wrote:mislim da ste vi prije svega difamirali sami sebe.. orkestrirani napad na mene samo pokazuje koliko je na ovom forumu situacija trula.. to što se vi hranite vrijeđanjima nimalo ne osporava sve tvrdnje koje sam navela i iza kojih stojim
podržavati abortus u vrijeme kad je znanstveno dokazano da je dijete od trena začeća čovjek sa svojom jedinstvenom DNK je ravno tvrdnji da je zemlja ravna ploča.. stoga je osoba koja podržava abortus i maloumna i zatucana i podržava čedomorstvo dakle je posredno čedomorka milijuna pobačene djece
Razlika je samo formalna.
U suštini je sve to ista stvar koja se naziva ubojstvom.
Guest- Guest
kaja ubica dječice, nosi ogrlicu od očiju bosanske dječice
Speare Shaker wrote:kaya wrote:Ti prvo nauci sto znaci termin cedomorstvo a sto pobacaj posto ih ne vadis iz usta da ne ispadas krajnje glupa.metilda wrote:veber wrote:zanimljivo, kaju bez ikakvog dokaza nazivaš čedomorkom, tvoj "frajer" uredno karakterizira ljude kao kretene, maloumnike i sl.metilda wrote:mislim da ste vi prije svega difamirali sami sebe.. orkestrirani napad na mene samo pokazuje koliko je na ovom forumu situacija trula.. to što se vi hranite vrijeđanjima nimalo ne osporava sve tvrdnje koje sam navela i iza kojih stojim
podržavati abortus u vrijeme kad je znanstveno dokazano da je dijete od trena začeća čovjek sa svojom jedinstvenom DNK je ravno tvrdnji da je zemlja ravna ploča.. stoga je osoba koja podržava abortus i maloumna i zatucana i podržava čedomorstvo dakle je posredno čedomorka milijuna pobačene djece
I da, to ne kažem ja, to kaže biologija kao egzaktna i prirodna znanost i njoj pridružena medicina.
Guest- Guest
kak to misliš razlika formalna...Speare Shaker wrote:kaya wrote:Ti prvo nauci sto znaci termin cedomorstvo a sto pobacaj posto ih ne vadis iz usta da ne ispadas krajnje glupa.metilda wrote:veber wrote:zanimljivo, kaju bez ikakvog dokaza nazivaš čedomorkom, tvoj "frajer" uredno karakterizira ljude kao kretene, maloumnike i sl.metilda wrote:mislim da ste vi prije svega difamirali sami sebe.. orkestrirani napad na mene samo pokazuje koliko je na ovom forumu situacija trula.. to što se vi hranite vrijeđanjima nimalo ne osporava sve tvrdnje koje sam navela i iza kojih stojim
2015-08-08
opet bulazniš.Speare Shaker wrote:veber wrote:teško.Speare Shaker wrote:veber wrote:
Je, takvu šeprtljavost je stvarno teško zamisliti, ali eto, ipak ti se dogodilo.
I nisi prvi takav koji je paradirao okolo sa oružjem pa popio metak od vlastite ruke.
Bilo je ohoho slučajeva prije i tijekom Domovinskog rata, ali neka ti to miha objasni, njemu ćeš sigurno više vjerovati.
opet izvodiš svoje projekcije. na glocku imam bravu na otisak prsta.
djecu sam naučio od malih nogu da je to opasno, moja najmlađa će pravilno provjerit oružje, za razliku od tebe.
ti si opet a priori pa znaš kako ja nosim oružje. da mi se nemre desiti ne mogu kao ti tvrditi ali poštujem proceduru pražnjenja oružja kao i istog nosit.
samopropucavanje se dešavalo ekipi kao ti jer misle da je googl sveznadar.
pa da se malo educiraš, kod waltera nema samokočivosti navlake pa nakon što si ispalio jedan okvir i stavio drugi, metak ti je već u cijevi, a okidač ima dva koljena i u ovom slučaju prvo ne osjetiš.
nemreš znati sve u životu, koliko god bi to ti htio pa prodavat maglu okolo.
glock isto nema kočnicu nego na okidaču oslobađaš navlaku i isto je opasan jer sam ubaci metak u cijev. ako izbrusiš zubić na kočnici postaje poluautomatsko oružje.
sada ti.
2014-12-30
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Similar topics
» ovo se nije komentiralo
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
Page 6 of 17