Gradonačelnica Supetra zapranila u Supetru Torcida-cup
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Gradonačelnica Supetra zapranila u Supetru Torcida-cup
Torcida? Ma tko su uopće oni?
Ja bih sve te grupe,ako ne zabranio,onda potpuno ignorirao.
Na kraju ispada da je ta Torcida prije Hajduka,iliBB ispred Dinama...
Ma odjebite.
Ja bih sve te grupe,ako ne zabranio,onda potpuno ignorirao.
Na kraju ispada da je ta Torcida prije Hajduka,iliBB ispred Dinama...
Ma odjebite.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nek in sad daju sto eura više. Naknada za duševnu bol. Dobit batine vamo. Eto tako pa nek seru i dalje o jeftinoj radnoj snazi iz susedstva.
Fino sto eura misečno za radnika sezonca iz Srbije. To je naknada za duševnu bol. Hrvati su van bili skuoi jel tako ? E sad ćete dobit batina i tko ne bude tražija naknadu za duševnu bol od sto eura misečno nek i ne dolazi u Hrvatsku.
Fino sto eura misečno za radnika sezonca iz Srbije. To je naknada za duševnu bol. Hrvati su van bili skuoi jel tako ? E sad ćete dobit batina i tko ne bude tražija naknadu za duševnu bol od sto eura misečno nek i ne dolazi u Hrvatsku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
što ste pizde, stavite 4c i vozi miško, do karlobaga
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Trebali su samo skočit u more, po starom dobrom običaju...dzango wrote:Trebalo je da viču da su Crnogorci.
Guest- Guest
Toplinski udari. Mislija san se ić kupat al diga san se u četiri popodne ( a gledan zombije cilu noć jer po noći je ladnije ). Ventilator dere u svih šesnajst.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/608082/krajem-tjedna-stize-novi-toplinski-val-najgore-ce-biti-u-ova-cetiri-grada-strucnjaci-izdali-niz-upozorenja-kako-se-zastititi-na-velikim-vrucinama-te-kako-pomoci-ako-nekome-pozli
Nek ih je naklepalo. Tko in jebe mater. Naklepalo je i mene par puta u diskoteci pa nikom ništa a ode se diže Plenkovic na noge. Nabijen na kurqc i tebe i njih.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/608082/krajem-tjedna-stize-novi-toplinski-val-najgore-ce-biti-u-ova-cetiri-grada-strucnjaci-izdali-niz-upozorenja-kako-se-zastititi-na-velikim-vrucinama-te-kako-pomoci-ako-nekome-pozli
Nek ih je naklepalo. Tko in jebe mater. Naklepalo je i mene par puta u diskoteci pa nikom ništa a ode se diže Plenkovic na noge. Nabijen na kurqc i tebe i njih.
2014-04-11
Šta ih dovodiš koju pičku materinu ? Prije dvi godine 7000 radnih dozvola a sad 65 iljada i onda se čude kad se nešto desi.
Ma mrš u pizdu materinu i oni i ti koji si ih pustija ovamo.
Ma mrš u pizdu materinu i oni i ti koji si ih pustija ovamo.
2014-04-11
Mene ti je jedan put tako iscipelarilo ( napija se pa valjda neku žensku zadirkiva pa došla neka njena ekipa ) da je epilog te tuče bija da san se ja privalija priko neke Vespe šta je tu bila parkirana i ostale mi noge gori na njoj a ja doli ....i zaspa.
Onda došli ovi moji pa izgladili situaciju i ono pusti ga da spava i ujutro se diga najnormalnije.
Spava par sati s nogama na Vespi kako san se privalija priko nje kad san nokaut dobija. Pustili me spavat. Ja zaspa ka bebica. Ujutro se diga , nikom ništa , nastavija pit , sve normalno.
Onda došli ovi moji pa izgladili situaciju i ono pusti ga da spava i ujutro se diga najnormalnije.
Spava par sati s nogama na Vespi kako san se privalija priko nje kad san nokaut dobija. Pustili me spavat. Ja zaspa ka bebica. Ujutro se diga , nikom ništa , nastavija pit , sve normalno.
2014-04-11
Sad su oni dobili batine u četri ure iza ponoći na izlasku iz diska i sad se cila država mora dignit na noge radi njih. Ma mrš u pizdu materinu i ti oni. Dovlači ih masovno , zakon matematičke vjerovatnosti posebno ako ćeš ti doli ić po tin diskoteama ti je daš naletit na pijane budale.
I sad se svi čude , kako to ?
Zamisli
I sad se svi čude , kako to ?
Zamisli
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gradonačelnica Supetra prijavila muškarca s područja Splita koji joj godinu dao nije dao mira:
» Kako se SDP-ova gradonacelnica Supetra 'bori' protiv Korone:'Otvorite frizerske salone,pedikure manje su guzve nego u ducanima'
» Sisacka gradonacelnica tesko optuzila Bandica da je licemjer(iza kulisa mu porucila da je nepozeljan u Sisku dok je ona gradonacelnica)
» Napad u Supetru ipak navijacke prirode?!Jedan od napadnutih sezonaca strastveni zvezdas iz Vukovara 'Vukovar navija za Zvezdu'
» Nova gradonačelnica Čikaga je crna lezbijka
» Kako se SDP-ova gradonacelnica Supetra 'bori' protiv Korone:'Otvorite frizerske salone,pedikure manje su guzve nego u ducanima'
» Sisacka gradonacelnica tesko optuzila Bandica da je licemjer(iza kulisa mu porucila da je nepozeljan u Sisku dok je ona gradonacelnica)
» Napad u Supetru ipak navijacke prirode?!Jedan od napadnutih sezonaca strastveni zvezdas iz Vukovara 'Vukovar navija za Zvezdu'
» Nova gradonačelnica Čikaga je crna lezbijka
Page 2 of 2