Objavljena mapa, Italija do Boke Kotorske, "ništa nije gotovo"
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Objavljena mapa, Italija do Boke Kotorske, "ništa nije gotovo"
Ringo10 wrote:Nije nego ljudi smatraju da im to pripada.Noor wrote:i Maltu...zinuli ko somcrvenkasti wrote:
Neće samo nas.
Metnuli su i Korziku.
nije nego vi Srbi smatrate da vam to pripada... dobićete qratz...
lako za talijane, talijani nisu problem, kad bi službena italija imala pretenzija prema RH to bi se riješilo vrlo brzo na višim eu instancama i digići bi dobili po nosu, EU kakva god da je ima svoja vrlo jasna pravila igre.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Noor wrote:A kaj to?dzango wrote:Normalno da nije gotovo. Zašto bi bilo?
ono s nato bombardiranjem srbije, znaš... bila 20 godišnjica, al na kosovu se opet kuha
MA molite vi Boga da ta EUnija opstane jer kako vidim klimaju joj se temelji.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Nije nego ljudi smatraju da im to pripada.Noor wrote:i Maltu...zinuli ko somcrvenkasti wrote:
Neće samo nas.
Metnuli su i Korziku.
nije nego vi Srbi smatrate da vam to pripada... dobićete qratz...
lako za talijane, talijani nisu problem, kad bi službena italija imala pretenzija prema RH to bi se riješilo vrlo brzo na višim eu instancama i digići bi dobili po nosu, EU kakva god da je ima svoja vrlo jasna pravila igre.
A ako nastane raspasoj Hrvati bi se vrlo lako mogli pozdraviti sa velikim komadima svoje teritorije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:
A ako nastane raspasoj Hrvati bi se vrlo lako mogli pozdraviti sa velikim komadima svoje teritorije.
morki snovi uznojenog srbina u pustinji australije
marcellus wrote:EU kakva god da je ima svoja vrlo jasna pravila igre.
Kad pomislim da ne možeš biti gluplji, ti me opet iznenadiš.
Pa Europa je prekršila sve svoje vlastite i tuđe zakone, ne poštuje ni jedan svoj sporazum ni dogovor. Njezin potpis ne vrijedi ni koliko papir na kojem ga je bilo koji europski seronja nažvrljao.
crvenkasti-
2014-04-17
Tako pochinje ..uvijek se isture (nazovimo to ekstremisti) oni najglasniji zbog opipavanja javnosti kao i za vrijeme YU ..kada su ujkani iz njemachke i ostatka zapada kevtali na mig gospodara..Kada se raspadne EU...a hoce onda ce se drugachije dijeliti karte za stolom..Tko bi doli sad je gori..ali isto tako tko je gore sad je dole...to ti je chisti sex..jebavanje dok se ne svrshi....pa opet iznova..Povijest je uchiteljica zivota...zato nikada ne otimaj tudje poshto ce doci oni chije je oteto pa ce od vas "oteti".Uopce me ne interesira taj geografski pojam Italije vec njihova moc kreativnosti..Od hrane pa do najboljeg dizajna na svijetu..To me rajca kod njih i zato bi pozelio da cijelu bivshu YU uzmu pod svoje i malo cviliziraju ta divlja balkanska plemena..Dakle podrzavam digice ..
Guest- Guest
@marcellus wrote:
EU kakva god da je ima svoja vrlo jasna pravila igre.
by crvenkasti Today at 12:23
Pa Europa je prekršila sve svoje vlastite i tuđe zakone, ne poštuje ni jedan svoj sporazum ni dogovor. Njezin potpis ne vrijedi ni koliko papir na kojem ga je bilo koji europski seronja nažvrljao.
======================================================================
Pa chovjek je debil...on ima neke skripte koje koristi ne razmishljajuci shto je rekao ili shto je bilo ...chinjence su njemu za kurac...to u njegovoj idiotskoj glavi ne postoji..Mene osobno zachudjuje kako takva kombinacija ljudskog bica uopce postoji...jebem ti mater i prirodi kako se nekada tako zajebano zna poigrati..Uzas..Tako biti podao i ujedno glup...josh nisam sreo ni virtualno a ni stvarno..On lupi i boli ga briga..a mozda ga nema shta ni boliti...njemu je normalno ko Kayi da joj se cucak posere na ulici i da to govno ne pokupi za njim...to ti je taj tip ljudi...Nema ih puno ali su zadnje smece prirode...
Guest- Guest
Lol bez te obale bi ostatak države bio na razini centralne Afrike sa strujom ili big shit države Bosne :)
frka wrote:
@marcellus wrote:
EU kakva god da je ima svoja vrlo jasna pravila igre.
by crvenkasti Today at 12:23
======================================================================
Pa chovjek je debil...on ima neke skripte koje koristi ne razmishljajuci shto je rekao ili shto je bilo ...chinjence su njemu za kurac...to u njegovoj idiotskoj glavi ne postoji..Mene osobno zachudjuje kako takva kombinacija ljudskog bica uopce postoji...jebem ti mater i prirodi kako se nekada tako zajebano zna poigrati..Uzas..Tako biti podao i ujedno glup...josh nisam sreo ni virtualno a ni stvarno..On lupi i boli ga briga..a mozda ga nema shta ni boliti...njemu je normalno ko Kayi da joj se cucak posere na ulici i da to govno ne pokupi za njim...to ti je taj tip ljudi...Nema ih puno ali su zadnje smece prirode...
Nisi ni ti baš pametan, ali marcelus je izvan svih kategorija.
Čudan je. Mislim da on ustvari nije toliko glup, koliko ima poriv da neizmjerno sere.
crvenkasti-
2014-04-17
ma znam, al mogu smatrat sta hoce...koga brigaRingo10 wrote:Nije nego ljudi smatraju da im to pripada.Noor wrote:i Maltu...zinuli ko somcrvenkasti wrote:
Neće samo nas.
Metnuli su i Korziku.
bude opet po piksi :)marcellus wrote:Noor wrote:A kaj to?dzango wrote:Normalno da nije gotovo. Zašto bi bilo?
ono s nato bombardiranjem srbije, znaš... bila 20 godišnjica, al na kosovu se opet kuha
Lako za to ali srbalji....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Lako za to ali srbalji....
Oni su gore prošli, njima su uzeli Kosovo.
crvenkasti-
2014-04-17
Neka dođu, ali nema onda da opet placu ajuto, ovo, ono, mio dio, maknite se iz trsta !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ringo10 wrote:Hrvati su glupi ko kurac ...
Samo trabunjaju o Srbiji i Srbima, Srbi ovo, Srbi ono, Srbi vako, Srbi nako...
A za to vrijeme Talijani im polako mrezu pletu ...ali Hrvati kurca krasnoga ne kontaju.
Srbi, Srbi pa Srbi ... i jebi ga
A i sto ne bi Talijani radili na tome da vrate ono sto misle da im pripada. Pa Hrvati se odricu NOPa samim time i ZAVNOHa i AVNOJa ... placu za endehazijom i smatraju endehaziju i ustase svojima ...
I onda Talijani pravilno zakljuce da mogu da se vrate na stanje iz 2. sv rata i da sa Osimskim sporazumima obrisu guzicu.
Odlican post..no onima sa jednostavnim umom,nedokucivo..
Guest- Guest
Talijani su ipak nacija, nije sramota kad ti uni uzmu dio države. To je izraz poštovanja.
Ali njima su uzeli Šiptari, najzaostaliji i najgluplji bijednici u Europi. Ja bih se ubio da sam Srbin.
Ali njima su uzeli Šiptari, najzaostaliji i najgluplji bijednici u Europi. Ja bih se ubio da sam Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Blago vama, vi barem imate izlaz na Crno more.dzango wrote:Normalno da nije gotovo. Zašto bi bilo?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Možda bi se jedino dogovorili za razmjenu teritorijaa s Talijanima-Istru za Vojvodinu. Bilo bi to za Hrvate bolno, ali jebiga...Noor wrote:ma znam, al mogu smatrat sta hoce...koga brigaRingo10 wrote:Nije nego ljudi smatraju da im to pripada.Noor wrote:i Maltu...zinuli ko somcrvenkasti wrote:
Neće samo nas.
Metnuli su i Korziku.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
sad vam je Josip Broz dobar skroz a do jučer ste govorili da je krvnik koljač zločinac i šta sve ne. pa budite dosljedni i sve ono što je Maršal Tito okupirao vratite Italiji.
Guest- Guest
Gnječ wrote:sad vam je Josip Broz dobar skroz a do jučer ste govorili da je krvnik koljač zločinac i šta sve ne. pa budite dosljedni i sve ono što je Maršal Tito okupirao vratite Italiji.
TUŠEEE
Guest- Guest
Dobro jesi li ti normalan,jebem ti sunce ludo???Eroo wrote:
Možda bi se jedino dogovorili za razmjenu teritorijaa s Talijanima-Istru za Vojvodinu. Bilo bi to za Hrvate bolno, ali jebiga...
Kakva Vojvodina???
Pa Vojvodina je danas najjači bastion srpstva,i prije bi se od Srbije moglo otrgnuti Niš i Vranje,nego Pazova, Inđija ili Batajnica.
Pa u Vojvodini živi najžilaviji srpski element-dinarski...Znači Dalmatinci,Ličani, Hercegovci, Kordunaši, Banijci,Bosanci i Crnogorci.
E,da su ondje mekani Lale,nekakvi alasi koji samo misle na šarane i golubove,ili Mađari...Ali ondje je Krajišnik i Hercegovac...eeeej!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
» Situacija u EU ulazi u crveno: Objavljena nova "korona mapa", trenutno je najgore u Španiji
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Ništa nije onako kako izgelada
» Nije gotovo
» Situacija u EU ulazi u crveno: Objavljena nova "korona mapa", trenutno je najgore u Španiji
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Ništa nije onako kako izgelada
» Nije gotovo
Page 2 of 9